• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60`lardan 50`lere günlüğüm (yavaş giden kilolar)

Selamlaaar
Sabah
1 tane muz, 10 çiğ badem, 10 tuzsuz yer fıstığı

Akşam
1 porsiyon sirkeli kırmızı lahana salatası, yarım porsiyon deniz börülcesi, bir kalın dilim peynir, iki ortaboy kırmızı biber.

Bana burda nasıl doyuyorsun diyorlar, sen daha hızlı çıktın sempatik_kiz sempatik_kiz :) İlk günler fazla aç kalma ki yorulmadan devam edebilesin.

Selamlaaar
Sabah
1 tane muz, 10 çiğ badem, 10 tuzsuz yer fıstığı

Akşam
1 porsiyon sirkeli kırmızı lahana salatası, yarım porsiyon deniz börülcesi, bir kalın dilim peynir, iki ortaboy kırmızı biber.

Bana burda nasıl doyuyorsun diyorlar, sen daha hızlı çıktın sempatik_kiz sempatik_kiz :) İlk günler fazla aç kalma ki yorulmadan devam edebilesin.
Normalde daha çok yerim ama evde tadilat var. Yemek yemeye vaktim bile olmuyor :KK43:
Yeni oturabildim ve çok açım bir bardak süt icip bir adette meyve yemeyi planlıyorum şuan

İyi geceler :)
yenidem şekersiz birinci gün tamamlandı :)

Sabah - Yulaf Lapası , bir kupa şekersiz çay

Ara öğün - 200ml süt

Akşam - 5 köfte , salata , ayran

3 lt su içtim
15.000 adım attım
30 dakika egzersiz yaptım

Yarın görüşmek üzere :):)

Ara öğün - 200ml süt

3 lt su içtim
15.000 adım attım

Bravo, çok iyi bir gün geçirmişin.

Ara öğün - 200ml süt

3 lt su içtim
15.000 adım attım

Harika...
Goruselim yarin :) :)

Sessiz izliyorum yazmiyorum farkindaysan...
Hemen de farkettin:)
Sucluyum.
10.30 1 yumurta 1 dilim ekmek domates maydanoz
Yarim bardak sut
16.00 2 dilim ekmek kofte (disarida)
18.00 1 top dondurma-10 badem cig-disarida sıkılmıs limonata
19.30 maydanoz ceyrek avokado 7,8 findik smoothie hazirladim.
20.00 1 seftali

Gun icinde 1 lt su 2 sade soda 2 TUrk kahvesi 5 cay 12000 adim.

Aksam yemegi yerine smoothie ile gunduz yedigim 2 dilim ekmegi ve 1 top dondurmayi ekarte ettim mi bilmem...
Ama icim hic rahat degil...
Yarin sıkı bir sekilde ise baskiyorum.
Topantiyla baslayim 3e 4e kadar araliksiz surebilir.
Yemekte yapmadim bilmiyorum yaaaa.
Cok iyi gitmiyorum kilo verecek gibi.
Kilo almamak icin sanki bunlar...
Cozum bulmaliyim...
Bu ara yemedigim seyleri kattim menume.tatilden kaldi heralde yoksa kekmis dondurmaymis dusunmezdim bile...

Farkettim tabi salmak yok :) Evet dondurma smoothie falan tatilden kalmış olabilir. Önemli değil. Yine çok birşey yememişin zaten. Galiba fırında patlıcan kabak falan da iyiden iyiye tatsız geldi sıktı seni. Bence protein ve sebze olarak hemen hergün menünü çeşitlendir. Diyet yaptığını düşünme ki bunu zaten grubu oluşturduğun zaman gayet iyi dile getirmişin. Kendim çok faydalandığım fırın poşette tavuk+sebze, sarımsaklı yoğurtta sotelenmiş pancar veya havuç veya kereviz, mantarlı menemen gibi az kalorili ama diyet yemeği gibi görünmeyen şeyler öneririm.

Farkettim tabi salmak yok :) Evet dondurma smoothie falan tatilden kalmış olabilir. Önemli değil. Yine çok birşey yememişin zaten. Galiba fırında patlıcan kabak falan da iyiden iyiye tatsız geldi sıktı seni. Bence protein ve sebze olarak hemen hergün menünü çeşitlendir. Diyet yaptığını düşünme ki bunu zaten grubu oluşturduğun zaman gayet iyi dile getirmişin. Kendim çok faydalandığım fırın poşette tavuk+sebze, sarımsaklı yoğurtta sotelenmiş pancar veya havuç veya kereviz, mantarlı menemen gibi az kalorili ama diyet yemeği gibi görünmeyen şeyler öneririm.
Smoothie yi hafif olsun diye yaptim.ki hafif siviydida.
Ya dediklerin cok guzel haklisin da ama ben yalbiz yasiyorum ve cok usengecim zaten oyizden de kiloluyum.
Yani yemek yapmak zor geliyor ki son gunlerde o patlican kabak bile zor geliyor.
Yoksa cok haklisin.

1,2 gune duzene girerim

Şekersiz diyete devam.. dün bir yakınımızın ölümünün yıl dönümüydü, cenaze sahibi evde yemek verdi. Sabah normal yumrtalı peynirli yeşillikli kahvaltımı yaptım ama akşam hatay tepsi kebabı 2-3 kasık barbunya, 1 kaşık bulgur pilavı, içli köfte, 1 bardak kola zero ve patates yedim. Dün sınırımı aştım yani.

asena87 asena87 canım yeni konun hayırlı olsun
uzun bi aradan sonra ben döndüm. tekrar başlamak istiyorum hafif hafif bugün başladım birden yüklenmiycem ama
sen nasılsın görüşmeyeli biraz okudum gerçi son yazışmaları.

asena87 asena87 canım yeni konun hayırlı olsun
uzun bi aradan sonra ben döndüm. tekrar başlamak istiyorum hafif hafif bugün başladım birden yüklenmiycem ama
sen nasılsın görüşmeyeli biraz okudum gerçi son yazışmaları.

Ooo kimleri goruyorum..hosgeldin canim...hepiniz gelin diye acmistik konuyu ozaman baska konu acilsin dediginiz icin.gel gel bir an once...
Ben 5.5 kilo civarinda verdim basladgimdna beri bu ara biraz salmistikta toparliyoruz...

Ooo kimleri goruyorum..hosgeldin canim...hepiniz gelin diye acmistik konuyu ozaman baska konu acilsin dediginiz icin.gel gel bir an once...
Ben 5.5 kilo civarinda verdim basladgimdna beri bu ara biraz salmistikta toparliyoruz...
hoşbuldum kuzum.
tatil dönüşü nasıl grip oldum yaa vitaminler falan alıyorum
eski düzenime tam dönmedim ama başladım
vücudumdaki ödem falan gitsinde tartılcamkesin kilo aldım ama ne kadar bilemiyorum

selam herkese
Ne kadar yogun bir gun oldugunu kelimelerle anlatamam.18.00e kadar kosturdum.sonrada yigilip uyumusim.
08.30 1 yumurta az peynir 1 dilim ekmek
13.00 1 seftali 5 cig badem 5 findik
15.30 1 dilim ekmek 1 yumurta
20.00 10 findik Maydanoz suyu
Gun icinde 3 bardak cay 2 Turk kahvesi 3 bardak su 1 sutlu nescafe 1/2 elmali soda (acliktan mecbur kaldim)
Harekette yok tum gun iste ve toplantidaydim.

11.00 tam buğday ekmeğine sandviç
17.00 1 adet lahmacun ( yanında salata bile yiyemedim)

Evde tadilat var ne yemek hazırlayacak nede yemek yiyebilecek vaktim var hatta oturacak vaktim bile yok :mad:

Bir saat sonra bir şeyler daha atıştırmak istiyorum.

11.00 tam buğday ekmeğine sandviç
17.00 1 adet lahmacun ( yanında salata bile yiyemedim)

Evde tadilat var ne yemek hazırlayacak nede yemek yiyebilecek vaktim var hatta oturacak vaktim bile yok :mad:

Bir saat sonra bir şeyler daha atıştırmak istiyorum.
Kolay gelsin canim zordur o isler tahmin ediyorum ama sen yine de dikkat et en azindan su icmene falan.
O kadar yersen atistirmak istersin tabi :)
Yemeeeeeee...maydanoz suyu yap sende :)
Ya da 1 meyve falan bari....
Yapmaaaaaaa

Selamlar

Sabah
1 dilim sepet peyniri, domates, zeytin, salatalık, ceviz

Akşam
1 porsiyon mantar sote, 1 porsiyon nar ekşili karışık yeşil salata, 1 kase yoğurt.

Bugün 1. ay bitti benim için. Diyet yapıyorum diye düşünmüyorum artık. 55i bulunca beslenmemi daha esneteceğim ama muhtemelen aynı tür şeyler yiyip biraz zeytinyağını arttırırım ve arada makul porsiyonlarda makarna, kısır, patates falan yerim.Yani diyeceğim alışkanlık değiştirmeye verdim aklımı, galiba becerdim. Hadi hayırlısı.

Kolay gelsin canim zordur o isler tahmin ediyorum ama sen yine de dikkat et en azindan su icmene falan.
O kadar yersen atistirmak istersin tabi :)
Yemeeeeeee...maydanoz suyu yap sende :)
Ya da 1 meyve falan bari....
Yapmaaaaaaa
Gerçekten zor durumdayım yaa :110:
Meyve yedim zaten canım :)

3 ay oldu neredeyse 6 kiloya yaklasti.zaman gore az kilo verdim ama 3 aydir gorusmedigim arkadaslarim bugun girdugunde (yaklasik20 kisi)
Hepside kilo verdigimi ne yaptigimi yuz hatlarimin duzgunlestigini vs soylediler.hatta artik verme deyip abartanlar oldu.oblar abartili takim tabi yoksa cok fazlam var henuz.(63.5kg)
Ama insanin hosuna gidiyormus...birde dogal birseymis gibi cevap vermeler bende aa evet verdim bir kac kilo demeler:):):):)

Back
X