• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60 sene bir küçük yazmaya sığar mı..

bal10cukk

Mona
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
2.214
2.482
333
Kızlar bugun bi hikaye dinledim sizinle de paylaşmak geldi içimden.

Bu sabah 9 da komsumuzun evinden çığlıklarla Uyandık. 84 yaşındaki hasta babasi vefat etmiş.

Cenazeydi taziyeydi yemekler yendi. Bi saat kadar önce de çay icilirken kizi bi şeyler anlatti.

Bizim vafat eden dedemiz eşine çok aşık bir adammış. (Eşi de su an yatalak ve az buçuk bilinci açık hasta baska bi çocuğu nun evinde). Bizim dedeye karısının fotoğrafını göster yuzunde güller açarmış nişanlım diye severmis onu. İkisininde bilinçleri gidip gelirmiş ama birbirlerini hic unutmamislar. Yazmasini getirmişler dedeye koklayarak uyurmus. Bi gün kizi fark etmez nasilsa demis kirlenmis yazma ,yikamis. Dede eline aldığı gibi atmis yazmayi , demis bu benim nisanlimin değil.

Ay daha neler neler anlatıldı bugun de uzun oldu yazmayaym. Dün gece yeni bi tane yazmasını getirmisler nenenin , koklamis elinde koynunda ölmüş.. O anın şeyiyle dedenin agzini baglamak icin bez bulamamislar yazmasiyla baglanmis ağzi , yikanmak uzere mezarliga gitmiş...

Neneye soylenmemis öldüğü bugun hep onu sormus kizim babaniz yemek yiyormu diye..

İkiside bilinçsiz yatalak yillardir...

Allahım hepimize böyle hayırlı eşler nasip etsin.

Remzi dedeye de bi fatiha okursaniz Allah razi olsun

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun dedenin
Okudum canım
Nasıl bir aşk mış Allah herkese böyle aşklar nasip etsin çok duygulandım :KK42:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Fatiha okudum. Çok duygulandim böyle masum cikarsiz sevgiyle aşkla geçen yılları okurken..

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Fatiha okudum. Çok duygulandim böyle masum cikarsiz sevgiyle aşkla geçen yılları okurken..
Amin inşallah.. Evet ya nasıl bi saflik varmış eskilerde hasta bile olsan unutulmayan. Şimdikiler öyle mi ne dertler yanan hanımlar var buralarda..

Insan boyle seyler duydukca sevgiye evlilige olan inanci dahada artiyor. Ne mutlu o amcaya ne mutlu o teyzeye...

Eskiden hiçbir şey yokmuş sadece kadın ve erkek varmış, aşk varmış..... Akşam akşam ağlayacaktım zor tuttum kendimi sabah gözlerim şiş kalkmaayım şimdi.. Allah bize de hayırlı eşler nasip etsin

Bizimde bir aile dostumuzun anne ve babası bu sekılde hastaydı baba yatalak anne ise yürüyebiliyordu ama hastalıkları çoktu ama onları ayırmadılar kızları baktı aynı yatakda yattılar yatalak dıye kocası kadın cıkmadı yatakdan zaten hastalıklarıda vardı eşi vefat edene kadar o odada onun yanında gecırdı gunlerını ki kısa bır surede degıl 4-5 sene neredeyse sonra amca vefat edınce teyze de çıktı odadan gerçi cok surmedı 1 sene arayla oda vefat etti.Allah rahmet eylesin ikisinede.

Back
X