60gunde devrim

dilemna

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2014
665
3
16
35
Eskişehir
Hersey bu sabah basladi tum kotlarim dar nerdeyse sinava gitmeyecektim o derce moralim bozuldu sinav donusu magnum pogaca abur cubur alip yedim sonra kafama dank etti..fistik gibi fizigimi neden bu hale getirdim die uzuldum kendme.cuma sinavm var ama aklim bana olmayan kotlarim da..tam 60gun sonra eve gitcem tum arkadaslarim ailem kilo aldigimi bilmeden vermeliyim..bu sureyi iyi degerlendircem.hayatimdan içinde un olan herseyi ki ekmekte dahil makarna pilavv.. ama herseyi pakette satilan tum market urunlerini cikariyorum..cuma son sinavm var ondan sonrada spora başlıyorm..onerilerinize acigim kizlar daha cok planm var ama simdi uzun uzun yazamayacam..bugun gunlugumu acmak istedim cunku bugun suan bnm için donum noktasi. ..bismillahirrahmanirrahim diyip basladim:D

Hersey bu sabah basladi tum kotlarim dar nerdeyse sinava gitmeyecektim o derce moralim bozuldu sinav donusu magnum pogaca abur cubur alip yedim sonra kafama dank etti..fistik gibi fizigimi neden bu hale getirdim die uzuldum kendme.cuma sinavm var ama aklim bana olmayan kotlarim da..tam 60gun sonra eve gitcem tum arkadaslarim ailem kilo aldigimi bilmeden vermeliyim..bu sureyi iyi degerlendircem.hayatimdan içinde un olan herseyi ki ekmekte dahil makarna pilavv.. ama herseyi pakette satilan tum market urunlerini cikariyorum..cuma son sinavm var ondan sonrada spora başlıyorm..onerilerinize acigim kizlar daha cok planm var ama simdi uzun uzun yazamayacam..bugun gunlugumu acmak istedim cunku bugun suan bnm için donum noktasi. ..bismillahirrahmanirrahim diyip basladim:D

başlamak bitirmenin yarısıdır bravo :46:

Ayyy ilk yorum heyecanlandim:))cok saoll diğer yarisinida bitircem ins:)

inşallah zaten kararlısın belli..
pilav makarna hamur işini kolayı ve aburcuburu kes..
bol bol su iç..acıktıkça susadıkça sürekli iç..
bir de üzerine spor yaparsan bitti gitti...:8:

inşallah zaten kararlısın belli..
pilav makarna hamur işini kolayı ve aburcuburu kes..
bol bol su iç..acıktıkça susadıkça sürekli iç..
bir de üzerine spor yaparsan bitti gitti...:8:

Zaten su ve yesilcay konusunda cok sansliyim surekli icerim spor desenz normalde bi saat yururum yada bisiklet surerim ama bu kis hic yapmadim ondan kilo aldim oyuzden tekrar spora baslamak zor gelmez bana irade deseniz cok sukur oda var benim kilo veremem icin hic bi neden yok;)ama Yavas vercem cunku idael kilomda cikiyorum 170boyundayim 58im suan ama hep 52ydim o halimi istiyorum 2ayda 6kilo verirmiyim?

Zaten su ve yesilcay konusunda cok sansliyim surekli icerim spor desenz normalde bi saat yururum yada bisiklet surerim ama bu kis hic yapmadim ondan kilo aldim oyuzden tekrar spora baslamak zor gelmez bana irade deseniz cok sukur oda var benim kilo veremem icin hic bi neden yok;)ama Yavas vercem cunku idael kilomda cikiyorum 170boyundayim 58im suan ama hep 52ydim o halimi istiyorum 2ayda 6kilo verirmiyim?

verebilirsin neden olmasın vücut daha önce o haldeymiş bilmediği bişey değil yani :1: tekrar o haline gelebilir...

1GUN:
3 kayisi 1 saat yuruyus
Ceyrek kepekli ekmek ici alinmis peynirli tost yesillik
ara 4 diyet biskuvi sade
Ogle tonbalik 55 gram salata yarim haslanmis patates
Ara 6 yeni dunya meyvesi
Aksam 8 yk sebze yemegi 100 gram yogurt salata
Ara 1 elma 100 gr yogurt
♥1 saat bisiklet surme
♥ 2 yesilcay
♥3 litre su

2.GüNN:
Kahvalti 1 eti form biskuvi
Ara 6 yeni dunya meyvesi
Ogle tonbalik yesillik
Ara elma bi bardak sut
Aksam 8 yk sebze yemegi yogurt salata
♥ 1 saat bisiklet surme
♥ 2 Yeşilçay
♥ 3 lt su

3.gunnnnn
Çeyrek kepekli ici alinmis ekmek bi has yumurta
Ara bi acma pogaca icindEKi hamur alinmis 2 kus lokumu(saglikli olmadii:(
Ogle 10 dut 6 yeni dünya 3 erik 200 gr yogurt
Ara sade bisküvi
Aksam salata ayran bi tabak bakla yemegi
♥ 2.5 LT su
♥ 2 YESILCAY
♥ 1 SAAT BISIKLET

Off ya 3 tane cezerye yedim 270 kalorii hemn gidip spor yapıcam pes etmek yok brn hep 3.gun zorlanirimm bugunu atlatayim yeterr hadi bakalimm :((

4.gunnnn
Birbardak sut iki avuc yulaf iki avic sade musli
Ara 5 diyet sade biskuvi 1 krem peynir
Ogle 5 hurma cok kucuk parca kepekli ekmek 3 yeni dunya 4 yesil erik
Ara 1 elma
Aksam yogurt yada ayran et
♥SPOR YOK
♥1 YESILCAY
♥2.5 lt su

4.gunnnn
Birbardak sut iki avuc yulaf iki avic sade musli
Ara 5 diyet sade biskuvi 1 krem peynir