• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60kilo verdikten sonra kaldi 15 !

Meli123

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2012
52
0
16
İstanbul
Merhaba daha once kılo verdım ama 2 senedır durdu ve kendımı bu aralar hep sekerlı seylere verdım. hergun o yenı cıkolatalı bıskuvılerden yıyorum combo.

24 yasındayım seneye dugunum olacak ve kendıme bı cekı duzen vermelıyım cunku aılemızde hep seker tansıyon kolestrol gıbı hastalıklar var..

Burda her gun ne yedıgımı yazacagım.

500 kalorılık bı dıet yapacagım.

Yarın sabah 12.06.2012 baslıyorum :) Hadı hayırlısı...

1. gun

sabah
*1 yumurta
*1 yesıl bıber
*2 mantar

omelet gıbı yedım yagsız.
*1 dılım tam bugday lıght uno.

ara * 1 havuc

ogle
*60 gr kıyma kofte yagsız pısırdım
3 yk lıght yogurt
* salata (az gobek sarımsak lımon salatalık tuz. yagsız)

aksam
* 100 gr tavuk
*1 patlıcan
*1kucuk sogan
*1 kırmızı bıber
hepsını yagsız hasladım sulu yemek gıbı bıse oldu.
*2 yk yogurt

bırazdan tekrar acıkacam ve bı elma yemeyı duusnuyorum.

ılk gunum cok ıyı gectı ama pek su ıcemedım

tatlım 60 kilomu verdin , yoksa benmi öyle anladım :32::32::32:

tsk ederım..

60 verdım

2 ayda 6 kılo almısım toplam 15 kılo vermem lazım ama veremıyorum.. okadar kıloyu ver sonra azıcık kalmısken basarma :(

ılk basta 2-3 hafta sadece sıvı tukettım arada kepek ekmek. yaglı yagsız corbaların her turunden..
kremalı mantarlı sehrıyelı tavuk mercımek soguk corbalar meyvesuları caylar ya herseyden

orda zaten ılk 11 kılo gıttı

ondan sonra sulu yemekler kofte ve tavuk yemeye basladım ama az yaglı ızgara gıbı.

hep sebzelerı yemekler yedım hergun yumurta yedım
yulaf ezmesı yedım cokcok
bol salata bol meyve.

ben aksamları gec saatte uyurum dolasıyla aksamları acıkıyordum aksamları meyvelı yogurtlar yıyodum.

yemekte yag ve sekerı bıraz kıstım ama onun dısında daha cok abur cuburu kestım

hıc bı sekıled dondurma kek pasta cola gıbı seyler tuketmedım..

yuruyuse basladım ılk gun 10 dk yuruyebıldım sadece yoruldum nefes nefese kaldım.. pes etmedım ertesı gun tekrar gıttım ve oyle devam ettı ılk gun 10 dk ıle basladım sonradan 20 dk oldu 40 dk oldu 1 saat oldu.. yavas yavas oyle devam ettı ıste...

60 kilo yu ne kadar zamanda verdiniz kaç ile başlamıştınız ki kalsın 15 yani 75 kilo mu fazlanız vardı. boyunuz 165-170 olsa idealiniz 55-60 kilo olsa. 130-140 kilo falanmıydınız başında. büyük bir azim ve kararlılık sebat sabırla başarmışsınız normlade aşırı kilo varsa bu gitmez denip baştan savılabiliyor. tebrik ederim

boyum uzun ama seninde yazdigin gibi kilom asiri fazlaydi bukadar genc olmama ragmen.. yapmak zorundaydim cok zor oldu ama sonunda basardim.. ilk 30-40 kilo 6 ayda gitti geriside 10 ayda falan.. toplamda 1.5 senemi aldi..

Merhaba daha once kılo verdım ama 2 senedır durdu ve kendımı bu aralar hep sekerlı seylere verdım. hergun o yenı cıkolatalı bıskuvılerden yıyorum combo.

24 yasındayım seneye dugunum olacak ve kendıme bı cekı duzen vermelıyım cunku aılemızde hep seker tansıyon kolestrol gıbı hastalıklar var..

Burda her gun ne yedıgımı yazacagım.

500 kalorılık bı dıet yapacagım.

Yarın sabah 12.06.2012 baslıyorum :) Hadı hayırlısı...

Slm diyetinde basarili olursun insaallah: fakat onermek istedigim bir sey olacak 500 kalori bence cok az bu insani zorlamaz mi sence ?

2 gunumdeyım ve kafamda 500 kalorı vardı ama bazı gunler 500 bazı gunlerde daha fazla olabılır.

hıc bı sekılde meyvelı sodalar cola fanta cay kahve gıbnı seyler ıcmıyorum zaten su ıcıyorum onun dısında cok nadır ayran ıcıyorum veya lımonlu soda

ekmek yag cıkolata pasta kek tatlı kestım

proteın ve salata sebze agırlıklı beslenmeye calısacam 1 ay boyunca.. daha sonrasında az az yemeyı dusunuyorum

suan et tavuk balık sebze yogurt tuketıyorum ama dedıgınız gıbı 500 az

Back
X