- 24 Ocak 2014
- 90
- 14
- 34
- Konu Sahibi hayalet1907
Uyku seti arıyorum elinde olan lütfen haber versin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım baktım sizinkine ama fiyat fazla benm için bende bitane var ikinciyi alacam o yüzden uygun bişe istiyorumhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...amaya-son-harika-funna-baby-uyku-seti.722920/
benim konuma bir bakın isterseniz
Pek yeşil düşünmüyorum bebeğim kız ama bir bakınaym canö teşekkür ederim dönüş yaparm sizebende bir uyku seti var ölçüleri 116-60 .yan fırfır ile birlikte ölçülürse 122 olduEki Görüntüle 1401713 Eki Görüntüle 1401714 cıbınlığı da var
Yastıgı çarşafı yok mu acaba canımMerhaba 4 parca korkuluk ve yorgan var elimde. Ufak bir defosu oldugu için 15tlEki Görüntüle 1401806
resim atabilirmisin canımbenim lila rengi var kullanılmadı beşikte yatmadı bizimki civinlikte var 20 tl
resimleri görebilsem daha ii olur cnm bide kaç parçaarkadas yesilli eklemiş yani onun lilası bide o içideki süsü değişik sadece
bi fotodan cektm bazanın altında simdi sonra almıonuz uğraşıorum kenarları var bide yatağın iiçi var
Haklısın canım cvb atmakla bile uğraşmadım..bana onu diyene cvb bile veremem..Almiyosunuz ugrasiyorum diye birsey mi var arkadasim..
Almayi dusunen arkadas konu acmis gorerek almak en dogal hakki..
Sağol canım ya yan korumalı uyku seti arıyorumuylu seti degil.ama nevresim takimlarim var mavi tonlarda uyarsa ilan numarasi vereyim
Bedava verse almam.. Bu nasil bir uslup. İnsanlari anlamak zor..Haklısın canım cvb atmakla bile uğraşmadım..bana onu diyene cvb bile veremem..