• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

61 den 47 ye yoLcuLuk basLasın :)

artık buradan tekrar devam edelım kızlar ben yarın tartılıp kılomu net olarak yazarım kusuratlarıyla :) evet hedefım 47 ınsallah mayıs ayına kadar kendıme zaman verdım 19 mayısa oglumun 5 yas doqum qunune kadar 47 kılo olucam...

sabah tartıldım 63.8 kıloyum kılo almısım :( sabah kahvaltımı quzel bı sekılde yaptım sonra yesıl cayımı ıctım aksamda bır turk kahvesı ıcıp 1 yesıl elma yıyıcem 10 gun boyunca aksam yemegı yemıcem 59 qormem lazım tekrar..

Tam 1 yil once acmisim bu konuyu suan 65 kilolardayim vermek isterken daha da aldim pazartesi diyetisyene basliyorum insallah.. Buradan da yazmaya devam ederim instagram dan da kendime diet hesabi actim isteyen arkadaslar takip edebilir... Kullanici adim 48_olmaliyim

Haydi kizlar sizde bana katilin hep beraber verelim ✌ kilo vermek zorlu bi surec motive olmak cok onemli birlikte baslarsak birbirimize destek olursak bu sureci keyifli hale getirebiliriz katilimlari bekliyorum

Haydi kizlar sizde bana katilin hep beraber verelim ✌ kilo vermek zorlu bi surec motive olmak cok onemli birlikte baslarsak birbirimize destek olursak bu sureci keyifli hale getirebiliriz katilimlari bekliyorum
ahh bende aynı durumdayım ki
66 kilo olmuşum en az 10 kilo vermeliyim
Çok moralim bozuluyor dün gece aynaya baktım baktım kendime kızdım resmen

Back
X