- Konu Sahibi Ciddiqibiyim
enee ne qüzel işte keşke benım pantolnlarda bol qelsee :))) ben ramazanda kola ıcıyorum cok yaa su kolayı ıcmesem almam alsında![]()
evet

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
enee ne qüzel işte keşke benım pantolnlarda bol qelsee :))) ben ramazanda kola ıcıyorum cok yaa su kolayı ıcmesem almam alsında![]()
çok ıyı olmus canım yaa gıt tabı degısıklık ıyıdır hem yazıda degerlendırmıs olursun :) bol bol yuz spor olur :)
evetıcme kız kola en buyuk dusman onun yerıne baska sey ıc kendın meyve suyu yap :)
bool bol yuzdum az kalsın boquluyodumkaradenızın suyu cook dalgalı oluyo dalga boyumu astı cektı bı an ölüyorum sandım :/ ben dönmeden bır qun öncede 21 yasında cocuk boquldu dalga yutmus cocugu sonra kayalıklara atmıs yanıı bır daha denıze gırermıyım bılmem
meyve suyunu hıc sevmem kııkola yerıne ayran alıcam artık
haklısın canım yaa cok tehlıkleı hele karasu daha tehlıkelı dıye bılıyorum . bızde bı sene gıtmıstık otelde kaldıkta denıze gıremıyo ınsanlar dıye denız suyuyla havuzu doldurmuslardı artık dogrumu bılmıyorum tuzlu suda mı yuzdurdueler bızı bılemıyorum :):)
oyle yapen ıyısı :) bende ayran ıcemıyorum ya gercı kolada ıcemıyorum onun yerıne karpuz yerım bol bol :)
oh soquk soquk yee kıloda yapmaz benım oqlumda karpuz delısı bı tabak yer tek basına![]()
cook dalgalı bı denız gecen yılda 7 kısı boquldu denızde 3 u kadın kıyılarda yuzsen bıle dalga cekıyo senı cok tehlıkelı yanı..
aman canım gırme bosver...
gırmem daha canım bu korku yeter banaBen cıkıyorum canım yemek yapmam lazım aksam tekrar qırerım
tamam canım kolay gelsın
kızlaaaaaarrrrrrr Nerdesinizz yaa benii yalnızz bırakmayın ama lütfennkendıme hakım olamıyorum ben kac gundur öküz gıbı yıyorum geldıgımden berı dıete baslıcam dıyorum ama baslayamıyorum yapamıyorum
(
kızlarrrr bugün okadar koşturdularki beni şirkette en az 1000 merdiven çıktım o kesinde bugünkü tempoyla değil sade bugün yediklerimi 1 haftada yediklerim kesin gitti ben 1 hafta böyle çalışsam basen genişliğinden değil yokluğundan kahrolurum heralde ne gündü ya![]()
![]()
ne iş yapıyosun canım? keske bende calısıyo olsaydım cok ısterdım calısmak.. butun qun ev ısı temızlık yemek cocuk bakımı puuff cok monoton bı hayat yasıyorum
Günaydınnn kızlarrr ben geldımmmmm
Ne habersinizzzzzz
Ramazan agır gecıyor valla oruc bıle tutmuyorum 2 gundur ki bulunduğum ortam çok sıcak baygınlık geçiriyorum o derece susuzluktan :26:
Tutmuyorum anlayacagınız oruç allah affetsin :18:
Kilo derseniz dikkat edıyorum aslında yemeklere ama 2 haftadır tartılmıyorum merak içindeyım aldımm ıverdımmı dıye
Bugün yarın tartılayım ben
Ayrıca ciddigibiyim hosgeldin topiğineee![]()
hoş senden çok biz yazdık senınmı bızımmı topik tartısılır
![]()