• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

61 den 47 ye yoLcuLuk basLasın :)

çok ıyı olmus canım yaa gıt tabı degısıklık ıyıdır hem yazıda degerlendırmıs olursun :) bol bol yuz spor olur :)

bool bol yuzdum az kalsın boquluyodum :1: karadenızın suyu cook dalgalı oluyo dalga boyumu astı cektı bı an ölüyorum sandım :/ ben dönmeden bır qun öncede 21 yasında cocuk boquldu dalga yutmus cocugu sonra kayalıklara atmıs yanıı bır daha denıze gırermıyım bılmem

bool bol yuzdum az kalsın boquluyodum :1: karadenızın suyu cook dalgalı oluyo dalga boyumu astı cektı bı an ölüyorum sandım :/ ben dönmeden bır qun öncede 21 yasında cocuk boquldu dalga yutmus cocugu sonra kayalıklara atmıs yanıı bır daha denıze gırermıyım bılmem

haklısın canım yaa cok tehlıkleı hele karasu daha tehlıkelı dıye bılıyorum . bızde bı sene gıtmıstık otelde kaldıkta denıze gıremıyo ınsanlar dıye denız suyuyla havuzu doldurmuslardı artık dogrumu bılmıyorum tuzlu suda mı yuzdurdueler bızı bılemıyorum :):)

haklısın canım yaa cok tehlıkleı hele karasu daha tehlıkelı dıye bılıyorum . bızde bı sene gıtmıstık otelde kaldıkta denıze gıremıyo ınsanlar dıye denız suyuyla havuzu doldurmuslardı artık dogrumu bılmıyorum tuzlu suda mı yuzdurdueler bızı bılemıyorum :):)

cook dalgalı bı denız gecen yılda 7 kısı boquldu denızde 3 u kadın kıyılarda yuzsen bıle dalga cekıyo senı cok tehlıkelı yanı..

kızlaaaaaarrrrrrr Nerdesinizz yaa benii yalnızz bırakmayın ama lütfenn :( kendıme hakım olamıyorum ben kac gundur öküz gıbı yıyorum geldıgımden berı dıete baslıcam dıyorum ama baslayamıyorum yapamıyorum :((

kızlaaaaaarrrrrrr Nerdesinizz yaa benii yalnızz bırakmayın ama lütfenn :( kendıme hakım olamıyorum ben kac gundur öküz gıbı yıyorum geldıgımden berı dıete baslıcam dıyorum ama baslayamıyorum yapamıyorum :((

burdayım benn :) yeme tatlım yaa gercı bende dıyet yapamıyorum ramazandan dolayı aksam cok acıkmıs oluyorum :1:

kızlarrrr bugün okadar koşturdularki beni şirkette en az 1000 merdiven çıktım o kesinde bugünkü tempoyla değil sade bugün yediklerimi 1 haftada yediklerim kesin gitti ben 1 hafta böyle çalışsam basen genişliğinden değil yokluğundan kahrolurum heralde ne gündü ya :8: :8:

kızlarrrr bugün okadar koşturdularki beni şirkette en az 1000 merdiven çıktım o kesinde bugünkü tempoyla değil sade bugün yediklerimi 1 haftada yediklerim kesin gitti ben 1 hafta böyle çalışsam basen genişliğinden değil yokluğundan kahrolurum heralde ne gündü ya :8: :8:

ne iş yapıyosun canım? keske bende calısıyo olsaydım cok ısterdım calısmak.. butun qun ev ısı temızlık yemek cocuk bakımı puuff cok monoton bı hayat yasıyorum

Günaydınnn kızlarrr ben geldımmmmm :52:

Ne habersinizzzzzz

Ramazan agır gecıyor valla oruc bıle tutmuyorum 2 gundur ki bulunduğum ortam çok sıcak baygınlık geçiriyorum o derece susuzluktan :26:

Tutmuyorum anlayacagınız oruç allah affetsin :18:

Kilo derseniz dikkat edıyorum aslında yemeklere ama 2 haftadır tartılmıyorum merak içindeyım aldımm ıverdımmı dıye :32:

Bugün yarın tartılayım ben :31::52:
Ayrıca ciddigibiyim hosgeldin topiğineee
:42: :52:hoş senden çok biz yazdık senınmı bızımmı topik tartısılır :1:

ne iş yapıyosun canım? keske bende calısıyo olsaydım cok ısterdım calısmak.. butun qun ev ısı temızlık yemek cocuk bakımı puuff cok monoton bı hayat yasıyorum

canım önceden dış ticaret muhasebe finans 3 bölüme bakıodum ama sonra dış ticareti istemeyince yeni eleman aldılar çok şükür şimdi muhasebe ve finansda çalışıyorum ama muhasebe sorumlumuz işten çıkartıldı şuan geçici onun yerine yıllık izindeki arkadaşın yerine kendi yerime ve müdürümüz ordu şubesinde olduğu için onun yerinede bakıyorum yorgunluktan öldüm bi bakıma hareket ama oruçlu olunca boğazım kuruyo zorluyo açıkçası

Günaydınnn kızlarrr ben geldımmmmm :52:

Ne habersinizzzzzz

Ramazan agır gecıyor valla oruc bıle tutmuyorum 2 gundur ki bulunduğum ortam çok sıcak baygınlık geçiriyorum o derece susuzluktan :26:

Tutmuyorum anlayacagınız oruç allah affetsin :18:

Kilo derseniz dikkat edıyorum aslında yemeklere ama 2 haftadır tartılmıyorum merak içindeyım aldımm ıverdımmı dıye :32:

Bugün yarın tartılayım ben :31::52:
Ayrıca ciddigibiyim hosgeldin topiğineee
:42: :52:hoş senden çok biz yazdık senınmı bızımmı topik tartısılır :1:

günaydın canım hoş geldin :52:

bende ramazan başlangıcından itibaren tartılmadım yemek anlamında pek yemesemde abur cubur olarak iftardan sonra çok kaçırıyorum yeşilçay falanda içmiyorum

topik bizim canım ya mlkyy ,cy2580 naneli şeker bide benim ciddigibiyim misafir :1: :1:

Back
X