• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

61 den 47 ye yoLcuLuk basLasın :)

günaydın kızlar, nasılsınız diyete devam mı, benim haftasonu karmaşık bi hal aldı :(( kaçamaklar çok fazlaydı :37:

Günaydın Güzellikler :3:
Kaçamak olur o kadar nanelişekerim bişeycikler olmaz inş :131:

Haftasonunda da diyete devm dimi . Ben çok az yedim yine dikkat ettim vermişimdir inşallah 1-2 kilo :52:

Bu cuma tartılmayı düşünüyorum :56:

Siz ne yaptınız bakayım nasıl gidiyor

Günaydın Güzellikler :3:
Kaçamak olur o kadar nanelişekerim bişeycikler olmaz inş :131:

Haftasonunda da diyete devm dimi . Ben çok az yedim yine dikkat ettim vermişimdir inşallah 1-2 kilo :52:

Bu cuma tartılmayı düşünüyorum :56:

Siz ne yaptınız bakayım nasıl gidiyor

sabah tartıldım aç karna, bi kilo vermiş görünüyorum, ama kaçamaklar olmasaydı iki kiloyu bulurdu aman ya niye görünce dayanamıyoruz ki :31::31::31:

Bu arada sabah ceviz büyüklüğünde 1 top tuzsuz lor 1 domates 1 salatalık 2 kayısı yedim

Yanında da form çayı kirazlı :) Midem küçüldü ama hissedebiliyorum :8:

günaydın kızlar nasılsınız keyıfler nasıl :)

benimde hafta sonu karısıktı ama olabıldıgınce az yedım bende bugun tartılıcam bakalım kac cıkıcam :)

bu sabahta bır dılım ekmek ve bıraz peynır yedım

Ne kadar 1 kilo vermişsin güzel ohh ohh devam diyete son sürat :52: Dayanamıyoruz napalım ben kendım ışahsen zor tutuyorum :23:Ama sabretmeliyiz:20: kızlar devam

:) Ya öyle çok sabırsızlanıyorum ki kilo vercem diye daha 1 hafta olmadı diyete başlayalı hemen bana gelmeyen pantolonalrımdan birini deneyip u bana niye olmuyo hala yaa diyorum dün :52::52: Sabırsızlıkta etkliyor evet adet dönemide 1-2 kil ofark ettırıyo benım karnım davul gıbı olur o zamanalr şişlikten :52:

:) Ya öyle çok sabırsızlanıyorum ki kilo vercem diye daha 1 hafta olmadı diyete başlayalı hemen bana gelmeyen pantolonalrımdan birini deneyip u bana niye olmuyo hala yaa diyorum dün :52::52: Sabırsızlıkta etkliyor evet adet dönemide 1-2 kil ofark ettırıyo benım karnım davul gıbı olur o zamanalr şişlikten :52:

Sabret bıraz canım yavas verelım bıdaha almayalım :52::52: aynen yaa benım ellerım bıle top top oluyo :)

adet döneminde vücut su toplarmış, hemen hemen her kadında bu durum yaşanırmış, yaklaşık 3-3,5 litre su olurmuş vücutta. o dönemde tarçınlı çayı sık sık iç demişti diyetisyen, tarçın ödem söktürür ve çikolata iştahını da bastırır diye söylemişti. o dönemden çıkınca da 1,5-2 kilo birden gider diye anlatmıştı. ama ben çikolata yemeden yapamıyorum, o dönemde tatlı iştahım normalden daha fazla oluyor :((

adet döneminde vücut su toplarmış, hemen hemen her kadında bu durum yaşanırmış, yaklaşık 3-3,5 litre su olurmuş vücutta. o dönemde tarçınlı çayı sık sık iç demişti diyetisyen, tarçın ödem söktürür ve çikolata iştahını da bastırır diye söylemişti. o dönemden çıkınca da 1,5-2 kilo birden gider diye anlatmıştı. ama ben çikolata yemeden yapamıyorum, o dönemde tatlı iştahım normalden daha fazla oluyor :((

benımde oyle normalden daha cok yıyesım gelıyokı yıne cıkolata yedım dayanamadım

Tarçınlı çay iştah açıyor diye içmiyorum tatlım ben ya :56: . Demekki bu konuda faydalıymış . Bir sonraki ay içerim o halde napalım o dönemde idare edicez :49:

Back
X