- Konu Sahibi Ciddiqibiyim
günaydın kızlar, nasılsınız diyete devam mı, benim haftasonu karmaşık bi hal aldı
( kaçamaklar çok fazlaydı 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar pek yazamasamdaa sizi takipteyim neresiniiz yoksa bıraktınız mi!! :)
günaydın kızlar, nasılsınız diyete devam mı, benim haftasonu karmaşık bi hal aldı( kaçamaklar çok fazlaydı
![]()
günaydın kızlar, nasılsınız diyete devam mı, benim haftasonu karmaşık bi hal aldı( kaçamaklar çok fazlaydı
![]()
Günaydın Güzellikler
Kaçamak olur o kadar nanelişekerim bişeycikler olmaz inş :131:
Haftasonunda da diyete devm dimi . Ben çok az yedim yine dikkat ettim vermişimdir inşallah 1-2 kilo
Bu cuma tartılmayı düşünüyorum![]()
Siz ne yaptınız bakayım nasıl gidiyor
Ne kadar 1 kilo vermişsin güzel ohh ohh devam diyete son süratDayanamıyoruz napalım ben kendım ışahsen zor tutuyorum
Ama sabretmeliyiz
kızlar devam
:) Ya öyle çok sabırsızlanıyorum ki kilo vercem diye daha 1 hafta olmadı diyete başlayalı hemen bana gelmeyen pantolonalrımdan birini deneyip u bana niye olmuyo hala yaa diyorum dünSabırsızlıkta etkliyor evet adet dönemide 1-2 kil ofark ettırıyo benım karnım davul gıbı olur o zamanalr şişlikten
![]()
adet döneminde vücut su toplarmış, hemen hemen her kadında bu durum yaşanırmış, yaklaşık 3-3,5 litre su olurmuş vücutta. o dönemde tarçınlı çayı sık sık iç demişti diyetisyen, tarçın ödem söktürür ve çikolata iştahını da bastırır diye söylemişti. o dönemden çıkınca da 1,5-2 kilo birden gider diye anlatmıştı. ama ben çikolata yemeden yapamıyorum, o dönemde tatlı iştahım normalden daha fazla oluyor(
naneli şekerim nereye kaçtın :)![]()