- Konu Sahibi Ciddiqibiyim
- #21
yoğurt yıyebılıyosan yogurlada deneyebılırsın :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yoğurt yıyebılıyosan yogurlada deneyebılırsın :)
evet yapman lazım olmazkı ole yogurt yemem sut içmem dıye bunları yıcezkı kaslarımız cıksın yaglarımız erısın :)
bır tane tavada yumurta bır bucuk dılım kepek ekmegı . uc dort dılım domates ve bı tane sefatlı , ayy cok yemısım :)
cnm hiç bişey yediklerin ya bende normalde daha düzenlidir ama bu sabah abarttım 4 tane tuzlu kurabiye 1 dilimde kek yedim ama yarın sabah olmaz:)
oglende bı tabak salata peynırle bır kucuk dilimde kepek ekmegı:)
sabahları specıal k yiyorum normalde cok tok tutuyo
cok ıyı ozaman merdıven cıkmak basenlere cok ıyı gelebılır :)
birlikte zayıflayalım sende bende yediklerimizi yazalım fazla kaçamak yapmadan kurtulalım ben yemek konusunda kısabiliyorum ama abur cubur çok tüketiyorum onlardan kurtulmam lazım önce sonrada kilolardan :)
çok iyi olur canım bende yanıma bi arkadas istiyodum zaten ıns beraber verebılırız ozaman yarından ıtıbaren yazalım qunluk yedıklerımızı.. benımde yemekle pek aram yok ama abur cubur cok tuketıyorum işte tek sorunum oobirde sürekli misafirim oluyo onlara koyup kendım yemesem olmaz dıyıp bende qötürüyorum :) ama kararlıyım bu sefer olucak olmalıı yanii
![]()
KIZLAR bende tanıtayım kendımı sıze 22 yasındayım 4 yasında bır oqlum var.. 1.52 boyum suan 62 kıloyum 59dum en son bı hafta yatılı mısafırım olunca 62 oldum hala dusemedım 59a.. ozaman bundan böle 3 müz beraber dıet yapıcaz herqun aktıf olalım qazlayalım bırbırımızı yoksa sallarız dıetı bende evde spor yapmaya baslıcam artık herqun 5 mile leslie yapsam yeter bıde bacak eqzersızlerı mekık falan erırım ınsallaah :)))))
evet kızlar hep beraber kurutlalım bu kilolardan :) doğru diyosun insan dayanamıyo birisi olunca bide kendin yapıosun yemesen haksızlık oluyo :)
bende bu sabah maalesef bıtane acma yedımoyuzden aksamam cokkk spor yapmam lazımm çokkk :) oglende zeytın yaglı taze fasulye getırdım yanımda onu yıcem