sabah her şey normal giderken pikniğe gitmemle birden tersine döndü tüm uygulamalarım. yarım ekmeğe allah ne verdiyse doldurdum yedim yanında kola. onunla da bitmedi geldim bu saatte dünden kalan çiğ köfteleri yedim üstüne çukulata yedim. şimdi de yavrusunu tren ezmiş büyük baş hayvan gibi yatıyorum
off nasıl gitcek bu kilolar çok pişmanım ya
Ara öğün 5-6 kiraz yedim
akşam yemeği olarak
1 tane karnıyarik
Salçasiz bulgur pilavı
yoğurt
karpuz
1 dilim tam bugday ekmeği
ve bu günü kapatıyorum yürüyüşe çıkacağım birazdan ordan teyzeme gideceğim o açıdan gece bakarim buraya
Gidiş geliş epey yürüdüm geneSüper gidiyorsun Nazlıcan şimdi yürüyüşle akşam yemeğinide yakmış olursun
bence de öyle yap meyve abur cubur yemekten iyidir bende canım sıkkınken ve ya sınav haftalarında stresden bol bol cikolata felan yerdim bu sene meyve yiyorum hem kilo yapmiyor hemde sivilceCanım bence canın çok bişiler yemek istediğinde hemen meyve tarzı bişiler al eline elma,kiraz vs.. ve bilgisayar başına geçip hemen ünlü mankenlerin resimlerine bak :))) o zaman geçiyor yeme isteğii
bence de öyle yap meyve abur cubur yemekten iyidir bende canım sıkkınken ve ya sınav haftalarında stresden bol bol cikolata felan yerdim bu sene meyve yiyorum hem kilo yapmiyor hemde sivilce
Sivilce ile de başim dertte
sabah her şey normal giderken pikniğe gitmemle birden tersine döndü tüm uygulamalarım. yarım ekmeğe allah ne verdiyse doldurdum yedim yanında kola. onunla da bitmedi geldim bu saatte dünden kalan çiğ köfteleri yedim üstüne çukulata yedim. şimdi de yavrusunu tren ezmiş büyük baş hayvan gibi yatıyorum
off nasıl gitcek bu kilolar çok pişmanım ya
aynen benimde bu kadar kilo vermemin ve diyeti yaşam şekline dönüştürmemin sebebi : SİVİLCE. neler çektiiiimm..
dün ara öğünde ev yapımı yarım dilim kek
aksam da yogurtlu makarna evde degildim gene o acıdan olanları yemek zorunda kaldım
gece yatmadan 1 saat önce de 10 tane kiraz yedım
bugune gelince
şimdi bi bardak ayran ile Special K kraker yiyorum
kahvahtıya kuzen gelecek o acıdan geç yapacağız o acıdan ben atıstırayım dedim bi anda yemeyelim
dün tok karnına tartıldım 64.8 geldım sanırım 1 kılo daha verdım :):)
Angeelll nerdesınnn dün hiç uğramamıssınn
daha yenisin canım normal ben bir aydır böyleyim bazen hiç dikkat etmiyorum bazen düzenli yiyorum karışık benimkikız bu ne hız ya bende fark yok hiç
dün ara öğünde ev yapımı yarım dilim kek
aksam da yogurtlu makarna evde degildim gene o acıdan olanları yemek zorunda kaldım
gece yatmadan 1 saat önce de 10 tane kiraz yedım
bugune gelince
şimdi bi bardak ayran ile Special K kraker yiyorum
kahvahtıya kuzen gelecek o acıdan geç yapacağız o acıdan ben atıstırayım dedim bi anda yemeyelim
dün tok karnına tartıldım 64.8 geldım sanırım 1 kılo daha verdım :):)
Angeelll nerdesınnn dün hiç uğramamıssınn
bu sabah 60.00 geldi kilom tartıldığımda bi de 59u falan görebilsem gerisi gelir inşallah. bi de verdiğim su değil yağdır umarım
Canım hergün 3 bardak yeşil çay içmeni öneririmacayip derecede yağ yaktırıyor.. Bide azıcık sporla birlikte içerseeen kimse tutamaz seniiii... Tadı çok iyi değil ama biraz soguduktan sonra dık kafana iç ben öyle yapıyorum bide yeşil çay kapsülleri varmış eczanelerde, herkez çayını içemiyor diye öyle bişi yapmışlar ama ne kadar doğal olur orasını bilemem,o nedenle çayını iç bence..ve sakın içine şeker fln koyma :)
be yeşil çayı seviyorum da sadece sabahları içiyom öğlen falan da liptonun form çayını içiyodum. dediğin gibi devam edeyim madem canım sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?