...

annesizlik zor bee ne göz yaşları dökülmüştür vakti zamanında anne diye.eskiden kadınlar evliliğe mecburmuş.kadın oralarda ağlamıştır çocuk burda.öyle bir haber okumuştum kadına esk, kocası çocuklarını göstermiyor yeniden evleniyor ama çocuk hasretine dayanamayıp intihar ediyordu.ne ağlamıştım.bilinmez neler yaşandı diye annelik bu dünyada en zor duygulardan biri.anne olunca daha iyi anlarsınız.

bencede anne bu yani ne kadar kötü olursa olsun . başımıza bişey gelse ilk feryadımız anne olurdu heralde zor yani onuda anlamak lazım biraz annesizliği çeken bilir nasıl bişey olduğunu . bende evliğim annemden yarım saatlik uzaktayım ve ben onu hergün özlüyorum ve her haftasonu görmeye gidiyorum sesini duymadan yapamam önce ailem onlar benim herşeyim:14:

eşinize karşı takındığınız korumacı tutumu takdir ettim. her bir cümlenizden onu ne kadar çok sevdiğiniz anlaşılıyor.

AMA şu bir gerçek eşinizin tutunduğu şey beklentileri. eşiniz -bütün yaşanmışlıklara rağmen- kalbinin köşesinde bir yerde gerçek bir aile , anne-oğul ilişkisi umut ediyor. olmayacağını bile bile bekliyor. onu eleştirmek yerine içindeki derin yarayı anlamaya çalışsanız sizin gönlünüz daha rahat olur. umut fakirin ekmeği derler, bırakın umut etsin...olmayacağını bilseniz bile...

şimdi eşiniz askere gidecek ya onun psikolojisi apayrıdır hiç birimiz anlayamayız...
kimbilir aklından neler geçiyo....
önemli olan gelince davranışları nasıl olacak...
belki de bundan sonra herşey daha güzel olur kadın da pişman olmuştur...

çok benzerini en yakın çocukluk arkadaşım yaşıyo anne-babası bunlar çocukken ayrılmıştı o gün bugündür ne görüştüler ne ettiler ayrıldıklarında 5-6 yaşlarındaydık hatırlıyorum herşeyi şimdi arkadaşım evli 2 çocuğu var diğer erkek kardeşinin başına gelenleri sormayın gitsin :(( ama kızın dedesi vefat etti geçtiğimz ay o vesileyle kadını görmeye başladık ben sinir oluyorum mesela kadına arkadaşım da anneme karşı bşy hissetmiyorum diyo anne gibi göremiyo tabii benim de çocuğum var şimdi daha çok kızıyorum nasıl bizi bırakmış diye düşünüyo...

sen haklısın aslında ama o kadında annesi sonuçta demek ki anne sevgisi ilgisi görmek istiyor eşin ki bu da çok normal:31:
kocan yetişkin bir insan kendi kararını verebilir boşver üsteleme zaten ne desen anlamayacaktır kendi haline bırakırsan belki zamanla eğriyi doğruyu görür

Back
X