...

Bir de dün beklemediğimiz bir yerden elimize para geçti 300 tl.
eşim de bak 2 günlük tatilimizin parası çıktı dedi.
plan yaptık şu saatte otobüse bineriz falan dedik.
sonra vazgeçti.

gerçi sabah otele gidelim yatıp uyuyalım akşamüstü çıkar biraz dolaşırız ertesi gün de erkenden döneriz diyen adamdan ben ne bekliyorum yaa???????????

ya biz 1 yıl öncesine kadar ne güzel eğlenirdik. 5 paramız olmazdı öğrenciyken, Ankara kızılayda saatlerce gezerdik kışın üşüyerek ve karnımız deli gibi aç olurdu bi simit paylaşırdık. Atlardık trene başka bir şehre giderdik gecenin bir yarısı. şimdi neden böyle olduk anlamıyorum.

Son düzenleme:
gidecek miyiz die sormuş madem, evet de götür yani.. parası ödenmiş yazık olmasın.. askere gidecekmiş, arabanın sırası mı şimdi.. karınla, güzel bi kaç gün geçireceksin... tadını çıkar işte.. ay bu erkekler de ne tuhaf..

Son düzenleme:
o zaman annesıyle beraber gonder bakalım gıdecekmı otele :53:

evli bir çift var arkadaşımız, 3 gün önce bizim bu otel rezervasyonunu onlara versek ya bile dedi!
Şu anda eşime kızmıyorum bile. sadece anlam veremiyorum...

dün memlekete gittik onun ısrarıyla. gidelim de tatilimizden önce aradan çıksın dedi diye.
eşim için evde tv ve pc karşısında oturmak çok güzel bi tatil.
ben de evde oturmayı çok severim ama 2 senedir Türkiyenin 2 ayrı sosyal hayatın sıfır olduğu ilçelerinde nerdeyse kapı dışarı çıkmadan yaşadık.
şimdi güzel büyük bir şehirdeyiz, hava da güzel akşamları falan . çıkalım di mi bi çay bahçesine gidelim yürüyüş yapalım.
hep ben ön ayak oluyorum. sen hep gezmek istiyorsun'a çıkıyor adım. gittiğimizden itibaren dönmek istediğinin sinyallerini veriyor.
benimle mi olmak istemiyor desem evde yapışık ikiz gibi dolaşıyoruz.

bi de çocuk olsa iyice tıkılırız artık eve.
Askerden gelince çocuğumuz olur diyor bi de.
Çok bekler bebek sahibi olmayı.

Son düzenleme:
gidecek miyiz die sormuş madem, evet de götür yani.. parası ödenmiş yazık olmasın.. askere gidecekmiş, arabanın sırası mı şimdi.. karınla, güzel bi kaç gün geçireceksin... tadını çıkar işte.. ay bu erkekler de ne tuhaf..

ya arabayı da tamir ettirmeye çalışması ben rahat edeyim diye ama bunu haftalardır beklediğim(iz) küçük gezimize tercih etmesi saçmalık bana kalırsa.

Ne düşündüğünüzü, hissettiğinizi sitemsiz, suçlamadan, sorgulamadan, güzelce anlatabildiğinize eminseniz ısrar etmeyin bence. Eşinizin psikolojik durumunu anlamaya çalışın. Kolay değil. Belki evinden dışarı bile çıkmak istemiyordur. Güzel, sevgi dolu zamanlar geçirmek için bulunduğunuz yerden ayrılmaya ihtiyacınız yok ki. California'da olsanız Beverly Hills'de gezseniz daha mı mutlu olacaksınız ki?

Bursaya yakın olan varsa bana ulaşsın. bizden hediye olsun gerçekten.

Eşim az önce eve HAYATINDA İLK KEZ bir buket çiçekle geldi. Güzel ve içinde bulunduğu durumu anlatan bir konuşma yaptı ve onun da üzüldüğünü anladım. Evde beraber güzel zaman geçireceğiz.. Kadınları mutlu etmek o kadar da zor değil işte.

Aynı kişiye tekrar tekrar aşık olmak da çok güzel gerçekten...

Sağolun kızlar okuduğunuz ve yardımcı olduğunuz için. :-)

Aynı kişiye tekrar tekrar aşık olmak da çok güzel gerçekten...

Sağolun kızlar okuduğunuz ve yardımcı olduğunuz için. :-)

:) ne güzel canım neden gıtmek ıstememıs bende merak ettim :)

kac gundu otel valla paranıza yazık olmus benım ıznım olsaydı tek bıle gıderdım :52:gitmiş kadar oldum
Kesenize bereket gülüm :31::31::31: (nemi'elti taklidi)

İnsanın maddi durumu o kadar iyi değilken neden otel odası kiralar ki?
Hem de tanışma yıldönümü için.
Hemde evli bir çiftin.
Kusura bakmayın ama ben ne eşinize hak verdim, ne de size.
İnsan evlilik yıldönümü falan kutlarda tanışma yıldönümü nedir ki?
:ssz:

Back
X