- Konu Sahibi mimozacicegi85
ruh hastasiymis...kurtulmussun...
aynen cnm çok şükür.. eşimden o kadar memnunum ki ikisi arasında dağlar kadar fark var.. en önemlisi beni önemsiyor ve beni ben olduğum için seviyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ruh hastasiymis...kurtulmussun...
Allah razı olsun canım duyarlılığın için. İnan ben de çok üzülüyorum. Ailem duymamış olsaydı neyse ama işin içine anne ve baba girince durumlar değişiyor. Üstelik ben babama demeyecektim kendisi ısrar etti ailene söyle zaten istemeye gelicez gibisinden. Ben de inandım, güvendim söyledim. Ama kaç ay geçti hala gelmediler. Annesi ve kendisi geldi tanışmak için ama dediğim gibi isteme olayı olmadı. Hal böyleyken yine de çoğu konuda benim ailemi suçlu çıkarır. Ne kadar aceleciler gibisinden. E böyle söyleyince sanki biz gelin isteyin diyormuşuz gibi oluyor. Şimdiki aklım olsaydı demezdim aileme. Onun yüzünden ailemle tartıştım. Ama ben asla ve asla onun ailesine saygısızlık etmedim. Kendisi ailesine saygısızlık etmiş olsa ilk önce ben kızarım ona. Durumum vahim, canım sıkkın, aklım karışık![]()
Bazen ayrılacam yeter artık diyorum ama daha sonra bir güzel lafıyla yeniden kanıyorum. Bazen kendimi çok değerli hissediyorum bazen de çok değersiz. Birde şöyle bir durum var. Ben o istediği için face hesabımı kapattım, tlf numaramı değiştirdim. Eski sosyal erkek arkadaşlarım arardı bazen halimi hatırımı sorardı o da hiç sevmezdi öyle şeyleri o yüzden değiştirmemi istedi tamam dedim. Kimsenin yüzüne gülme işyerinde dedi ona da tamam dedim. Şimdi de onu eski sevgilileri arayıp msj atıyor. Ben ona tlf numarasını değiştirmesini teklif dahi etmedim. O ben değiştiremem benim çevrem çok o yüzden herkese yeniden vermek eziyet olur dedi ona da tamam dedim. Ailesiyle aram çok iyi hatta beni çok seviyorlar ama sürekli iş yoğunluğundan gelip istemiş değiller. Babam neden gelmiyorlar bir iş bu kadar uzar mı diyor bilemiyorum baba diyorum. Ben olsam çoktan resti çekerdim gidip isteyin şu kızı derdim. Ama çok gevşek davranıyorlar. Bu da beni ve ailemi kahrediyor. Ayrılmam kolay değil çünkü ben çok zorluklar yaşadım onu ailemle tanıştırana kadar. Gerçi ailem her türlü arkamda olur biliyorum ama bunu kendime yediremem. Sabır çekip dua ediyorum sürekli
şunu bir anlayın nolur. öpüşmek hata değildir.Üstelik bayanların hata yapma ihtimali daha yüksektir. Çünkü duygusal varlıklarız sonuçta.Bunu savunurum da işte gel gör ki çıkmıyor kelimeler. Çıkınca da adı başka oluyor.
Merhaba kizlar. Yapi itibariyle derdimi icimde yasayan biriyim, en yakinima bile cogu seyi anlatamam. Ama artik patlayacak gibiyim. Sizinle dertlesmek istedim ne olur beni kinamayin ve yorumlarinizi esirgemeyin. Oncelikle kendimi tanitayim. 27 yasindayim. Ozel sektorde cok iyi bir isim var. Ben diyeyim saf siz diyin salak bir kizim. Yedi aydir guzel giden bir ilişkim var. Hatta sozlendik. Cok yakin bir zamanda evlilik istiyoruz cokta seviyorum ama ters giden seyler var. Ask yonunden oldum olasi sanssiz bir kizimdir. Terk edilen taraf hep ben olmusumdur. Sozlumle tanistigim icin cok mutluyum fakat benim gecmisile ilgili sordugu sorulardan bikkinlik gecirdim. Erkek arkadaslarim oldugunu biliyor ama boyutunu anlatmadim daha dogrusu anlatamadım. Bana kimseyle opusup opusmedigimi sordu. Hayir dedim ama vicdanim sizlayarak dedim bunu. Cinsel birlikteligim olmadi kimsyle ama maalesef opustum. Cok pismanm ama yasadim ne yazikki. Sozlum cok kiskanc biridir. Is yerindeki erkeklerle selamlasmam bile tartisma konusu oldu cogu zaman. Facemdeki butun erkekleri sildirdi. Kendisinin izin vermedigi kimseyle konusmami istemedi tamam dedim ses etmedim. Hicbir saygisizlik yapmadim bu zamana kadar Allah sahit. Bana ssürekli gecmisimle igili yeminler ettiriyor ne yapacagimi sasirdm. Manen cok rahatsizim. Bu arada kendisinin bircok cinsel birlikteligi olmus anlattigina gore. Ama ben erkegim bazi ihtiyaclarim var kadinlarin daha dikkatli olması gerekir diyor. Psikolojim cok bozuk. Anlatacağım baska seyler varda uzun oldu yazim galiba. Ettigim yeminler beni huzursuz ediyor. Ve bunu durup durup tekrarliyor. Tovbe ettim, sadaka verdimama sorulari ve israrlari bitmek bilmiyor. Akil verin kizlar yalvaririm
Sor bakalım kendisinin senden önce birlikte olduğu kadınlar kadın değil miymiş?
Aşk hayatınızdaki birkaç yanlışa değinmek istiyorum:
1)Sevmek kısıtlamakla olmaz.
2)Kıskanmak kısıtlamak ile olmaz.
3)Saygı susmakla olmaz.
4)Geçmişte yaşananlar bugün konuşulmaz.
5)Kadının namusu bacak arasında, dudağında göğsünde aranmaz.
6)Erkeğin de namusu vardır, ihtiyaç adı altında bahanelerle bu durum geçiştirilmez.
7)Birliktelik sayısını anlatan erkeğe de erkek denmez![]()
çok katılıyorum size, çoğu erkek zarları olmadıkları için yaptıkları ihtiyaç oluyor birde forum olmasa bu duruma çok şey söylerimde neyse![]()
Bak sana ne anlatacağım. Sevgilim, eski erkek arkadaşımın arkadaşıydı. Ama biz ondan çok sonra tanıştık ve eskisi pek ciddiye alınacak bir adam olmadığından bunu takmadık kafaya.Ve bu benim eski şeref yoksulu benimle yaşadıklarını hatta ''yaşamadıklarını'' dahi yaşadık diye anlatmış birçoğuna. Erkek arkadaşıma bunu söyledim duyar diye. Doğru mu dedi ben hep inkar ettim. Sonra bir gün olaylar fazlasıyla karıştı ve çok köşeye sıkıştım. Anlattım herşeyi. O ağladı ben ağladım. Hem beni kullanan bir adamla yaşadıklarıma hem de ona yalan söylememe tepkiydi bu yaşlar. Neyse sonra bir şekilde ayrılmadık ama bana hiç güvenemedi. Bir süre sonra aşk bitip yerini sevgiye bırakması gerekirken onda hırsa ve intikama bırakmıştı sanki. Ne istediyse yaptım sırf eskisi gibi olalım yaptığım yanlışı unutsun diye. Ama olamadık. Yeri geldi bana köpek muamelesi yaptığı dönemler oldu ben sesimi çıkaramadım. Ve şu anda Allah'a şükür iyiyiz. Ama bir gün biticek. Bunu bilerek yaaşıyorum bunu. Yine arada aklına düşücek ve o kötü günlerimize dönücez ve sonra tekrar düzelicek belki. Ama şunu söylemeliyim ki hem o unutamayacak yaptıklarımı hem ben unutamıcam yaptıklarını. Sonumuz yok ama şu anda bitirebilecek gücüm de yok. Ailelerimiz herkes biliyor. Bıraktım akışına...
Yorumlarınız için öncelikle teşekkürler kızlar. Ben asla ayrılmam ya da ayrılamam demiyorum. Evli olmuş olsak bile boşanırım. Bazı konularda gözü karayım ama şu durumda ayrılmak istemiyorum. Ayrılırsam ben suçlu olacam çünkü. Birkaç güne kadar bir işi halletmiş olacak. Eğer hallolursa oturup aklımdan geçenleri, ailemin isteklerini ve düşüncelerini açıklayıp ona göre kararlar alıcam. Yoksa vazgeçmesini çokta iyi bilirim.
Kırmızılı yere sesli güldüm.Neyin suçlusu olacaksınız ? Hallolmazsa yine ayrılmıyorsunuz yani.
Neyse dediğim gibi,harika bir çiftsiniz bence.:13:
Ayrılmam sizi mutlu edecekse denerim.
evli misiniz peki?Bak sana ne anlatacağım. Sevgilim, eski erkek arkadaşımın arkadaşıydı. Ama biz ondan çok sonra tanıştık ve eskisi pek ciddiye alınacak bir adam olmadığından bunu takmadık kafaya.Ve bu benim eski şeref yoksulu benimle yaşadıklarını hatta ''yaşamadıklarını'' dahi yaşadık diye anlatmış birçoğuna. Erkek arkadaşıma bunu söyledim duyar diye. Doğru mu dedi ben hep inkar ettim. Sonra bir gün olaylar fazlasıyla karıştı ve çok köşeye sıkıştım. Anlattım herşeyi. O ağladı ben ağladım. Hem beni kullanan bir adamla yaşadıklarıma hem de ona yalan söylememe tepkiydi bu yaşlar. Neyse sonra bir şekilde ayrılmadık ama bana hiç güvenemedi. Bir süre sonra aşk bitip yerini sevgiye bırakması gerekirken onda hırsa ve intikama bırakmıştı sanki. Ne istediyse yaptım sırf eskisi gibi olalım yaptığım yanlışı unutsun diye. Ama olamadık. Yeri geldi bana köpek muamelesi yaptığı dönemler oldu ben sesimi çıkaramadım. Ve şu anda Allah'a şükür iyiyiz. Ama bir gün biticek. Bunu bilerek yaaşıyorum bunu. Yine arada aklına düşücek ve o kötü günlerimize dönücez ve sonra tekrar düzelicek belki. Ama şunu söylemeliyim ki hem o unutamayacak yaptıklarımı hem ben unutamıcam yaptıklarını. Sonumuz yok ama şu anda bitirebilecek gücüm de yok. Ailelerimiz herkes biliyor. Bıraktım akışına...