..........................................................................................

Şu an yanında olan birinin geçmişinin ne önemi var... Kaç kadınla yattığının onlarla neler yaptığını nasıl dinlediniz aklım almıyor!!
Ounun size sorması her konu için yemin etttirmesi zaten çok saçma üzerinizde öyle baskı kurmuş ki siz artık yaşadıklarınızdan pişman olmuşsunuz böyle bir adamla çok sürmez her hareketinizden bişey çıkarır.. Allah sabır versin

annemin çok güzel bir sözü vardır ; kızım şuan gördüğün adamla evleneceksin yani evlenince değişmeyecek. Eğer onu bu şekilde kabul ediyorsan benim içinde sorun yok. ama senin aklında soru işareti varsa nikah masasına oturana kadar vazgeçme şansın var bunu iyi düşün.

bak bu adam tarzı biriyle birlikteliğim oldu.ve korkunç bir 5 sene geçirdim ve ne sorulardan ne şüphelerinden ne de beni bıktırmaktan vazgeçti. ne zamnki ayrıldım içim rahatladı. o yüzden bende sana soruyorum bu adamla bu şekilde bir ömür boyu geçirmeye hazırmısın ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…