..........................................................................................

Ben sizin sozlerinize katiliyorum haklısınız. Ama oyle bir durum icindeyimki suan ne yapsam yanlış yapacakmisim gibi geliyor. O kadar ihtiyacım varki tek kalip her seyi dusunmeye. Maalesef ki herkese cabuk guvenen ve icime alan biriyim. Artik eski gorustuklerim ruyalarima girmeye, kabusum olmaya basladi. Ama dediginizi yapicam. Ya sert bir dille konusacam ya da ayrilacam. Allah biliyor ya hep cinsel birlikteligi olmus birisyle evlilik istemistim. Neden diyecek olursaniz benimde erkeklerle bir gecmisim var onunda kizlarla gecmisi olsun istedim. Hem dinende boylesi uygun olurdu. Ve bu tur kisilerin anlayisli olabilecegini dusundum. Ama her zamanki gibi uzulen taraf ben oldum. Baska kizla gecmisi olmayan birisi olsaydi asla yalan soylemezdim. Ama durum beni buna itti

Son düzenleme:
Merhaba kizlar. Yapi itibariyle derdimi icimde yasayan biriyim, en yakinima bile cogu seyi anlatamam. Ama artik patlayacak gibiyim. Sizinle dertlesmek istedim ne olur beni kinamayin ve yorumlarinizi esirgemeyin. Oncelikle kendimi tanitayim. 27 yasindayim. Ozel sektorde cok iyi bir isim var. Ben diyeyim saf siz diyin salak bir kizim. Yedi aydir guzel giden bir ilişkim var. Hatta sozlendik. Cok yakin bir zamanda evlilik istiyoruz cokta seviyorum ama ters giden seyler var. Ask yonunden oldum olasi sanssiz bir kizimdir. Terk edilen taraf hep ben olmusumdur. Sozlumle tanistigim icin cok mutluyum fakat benim gecmisile ilgili sordugu sorulardan bikkinlik gecirdim. Erkek arkadaslarim oldugunu biliyor ama boyutunu anlatmadim daha dogrusu anlatamadım. Bana kimseyle opusup opusmedigimi sordu. Hayir dedim ama vicdanim sizlayarak dedim bunu. Cinsel birlikteligim olmadi kimsyle ama maalesef opustum. Cok pismanm ama yasadim ne yazikki. Sozlum cok kiskanc biridir. Is yerindeki erkeklerle selamlasmam bile tartisma konusu oldu cogu zaman. Facemdeki butun erkekleri sildirdi. Kendisinin izin vermedigi kimseyle konusmami istemedi tamam dedim ses etmedim. Hicbir saygisizlik yapmadim bu zamana kadar Allah sahit. Bana ssürekli gecmisimle igili yeminler ettiriyor ne yapacagimi sasirdm. Manen cok rahatsizim. Bu arada kendisinin bircok cinsel birlikteligi olmus anlattigina gore. Ama ben erkegim bazi ihtiyaclarim var kadinlarin daha dikkatli olması gerekir diyor. Psikolojim cok bozuk. Anlatacağım baska seyler varda uzun oldu yazim galiba. Ettigim yeminler beni huzursuz ediyor. Ve bunu durup durup tekrarliyor. Tovbe ettim, sadaka verdimama sorulari ve israrlari bitmek bilmiyor. Akil verin kizlar yalvaririm

o erkekmiş yaparmış yok canım ya yok öle bi dünya dicektin erkeği kadını yok bunun kendi kendini tatmin etseydi ihtiyacı varsa
ilişkin pek iç açıcı değil gibi geldi bana böle önyargılarla şüphelerle bu ilişki yürümez ondan önce ne olduysa oldu bu kadar sorgulamaması gerek

Ben suçu erkek arkadaşında ya da sözlünde değil sende buldum..Bu adama böyle sorular sorma cürretini veren sensin..Ayrıca cinselliği sadece erkeğe özgü birşey sanıyor gariban..

Neyse..

Bir insan ne ederse kendine eder..Az gururlu ol derim başka da birşey demem.

Bana her ne olursa olsun kabulumsun dese ben ona iyice baglanirdim zaten. Ama son birkac gundur ustuste ettirdigi yeminler beni cok rahatsiz etti. Onun israrlari bir yana Allah'tan korkuyorum ben. Bu yeminler beni o yuzdende rahatsiz ediyor. Seninle evlenecem ben diyor ama gecmisi kurcalamaktanda vazgecmiyor. Eskiden onu kaybetmekten cok korkardim ama artik inceldigi yerden kopsun diyorum. Ha birde gecmiste yasadiklarini cekinmeden anlatir. Ben rahatsiz oluyorum birkac kez dile getirdim ama arada anlatmaktan vazgecmiyor. Iyiki varsiniz kizlar. Kimseye anlatamamistim bunlari.

Ben sizin sozlerinize katiliyorum haklısınız. Ama oyle bir durum icindeyimki suan ne yapsam yanlış yapacakmisim gibi geliyor. O kadar ihtiyacım varki tek kalip her seyi dusunmeye. Maalesef ki herkese cabuk guvenen ve icime alan biriyim. Artik eski gorustuklerim ruyalarima girmeye, kabusum olmaya basladi. Ama dediginizi yapicam. Ya sert bir dille konusacam ya da ayrilacam. Allah biliyor ya hep cinsel birlikteligi olmus birisyle evlilik istemistim. Neden diyecek olursaniz benimde erkeklerle bir gecmisim var onunda kizlarla gecmisi olsun istedim. Hem dinende boylesi uygun olurdu. Ve bu tur kisilerin anlayisli olabilecegini dusundum. Ama her zamanki gibi uzulen taraf ben oldum. Baska kizla gecmisi olmayan birisi olsaydi asla yalan soylemezdim. Ama durum beni buna itti

bak bak iki yüzlüğe. birde yaşadıklarını anlatıyor size. ama sizin öpüşmüş olmanızı bile istemiyor.:ssz:
cinsel birliktelikle öpüşmeyi aynı kefeye koyuyorsanız sizde çok yanlışsınız. ne alaka.:6:

ayrıca sert bir dille konuşmanız,bu adamın kişiliğini,düşüncesindeki iğrençliği değiştirmez ki.
yapacağınız en doğru olan ayrılmak. ha ben çekmek istiyorum bunu derseniz.
olacakları bilerek kabul etmiş olursunuz.
seçim sizin:34:

Merhaba kizlar. Yapi itibariyle derdimi icimde yasayan biriyim, en yakinima bile cogu seyi anlatamam. Ama artik patlayacak gibiyim. Sizinle dertlesmek istedim ne olur beni kinamayin ve yorumlarinizi esirgemeyin. Oncelikle kendimi tanitayim. 27 yasindayim. Ozel sektorde cok iyi bir isim var. Ben diyeyim saf siz diyin salak bir kizim. Yedi aydir guzel giden bir ilişkim var. Hatta sozlendik. Cok yakin bir zamanda evlilik istiyoruz cokta seviyorum ama ters giden seyler var. Ask yonunden oldum olasi sanssiz bir kizimdir. Terk edilen taraf hep ben olmusumdur. Sozlumle tanistigim icin cok mutluyum fakat benim gecmisile ilgili sordugu sorulardan bikkinlik gecirdim. Erkek arkadaslarim oldugunu biliyor ama boyutunu anlatmadim daha dogrusu anlatamadım. Bana kimseyle opusup opusmedigimi sordu. Hayir dedim ama vicdanim sizlayarak dedim bunu. Cinsel birlikteligim olmadi kimsyle ama maalesef opustum. Cok pismanm ama yasadim ne yazikki. Sozlum cok kiskanc biridir. Is yerindeki erkeklerle selamlasmam bile tartisma konusu oldu cogu zaman. Facemdeki butun erkekleri sildirdi. Kendisinin izin vermedigi kimseyle konusmami istemedi tamam dedim ses etmedim. Hicbir saygisizlik yapmadim bu zamana kadar Allah sahit. Bana ssürekli gecmisimle igili yeminler ettiriyor ne yapacagimi sasirdm. Manen cok rahatsizim. Bu arada kendisinin bircok cinsel birlikteligi olmus anlattigina gore. Ama ben erkegim bazi ihtiyaclarim var kadinlarin daha dikkatli olması gerekir diyor. Psikolojim cok bozuk. Anlatacağım baska seyler varda uzun oldu yazim galiba. Ettigim yeminler beni huzursuz ediyor. Ve bunu durup durup tekrarliyor. Tovbe ettim, sadaka verdimama sorulari ve israrlari bitmek bilmiyor. Akil verin kizlar yalvaririm

Böyle bir sözlüyle ömür geçer mi? Bu nasıl bir güvensizlik,öz güven eksikliği böyle... :ssz:

Senin erkeğe selam vermene kızıyorsa bil ki bu kıskançlıktan değil,kendi kadınlara cinsel olarak baktığı için seni de kendi gibi zannediyor.. Kişi kendinden bilir işi diye bir laf var... Hayat boyu kendi yediği haltların faturasını sana kesecek.. Sen de öyle yapmışsın gibi davranacak.... Benden söylemesi :ssz:

Bir de öpüstün diye utanıyorsun..Asıl bunları sorduğu için o utanmalı, ona ne?! o zaman gitsin öpüşmeyen birini bulsun ki öyle biri yok :)
Her haltı yeyip karşısındakini kısıtlayan iki yüzlü insanlar işte :ssz:

evlenince açacağın konu başlıklarını yazasım geldi de vazgeçtim
bırak arkadaşım bu adamı başlatmasın erkekliğine ihtiyacına..

zaten siz sanıyormusunuzki bu adam sizle beraberken sizi aldatmıyor.
o sözde sadece erkeğe has o ihtiyacı karşılamak için birşeyler yapmıyor. sorun bakalım rahat duruyormu.
bu bizim ihtiyacımız, erkekler bunu yapmak durumunda diyen adam,bunu yapar konu sahibi arkadaşım.
bunuda unutma lütfen.

Son düzenleme:

sen bence bir an önce bu adamdan kurtulmaya bak :22:
evlenirsen hayatının en büyük pişmanlıgını yaşayacaksın bundan emin ol.

Haklisiniz ne deseniz. Ama ailem biliyor artik. Sirf onlarin gururu incinmesin diye her seyi alttan aliyorum. Ne kadar uzuluyorum Allah sahit.

böyle durumlarda insanlar hep aynı hatayı yapıyor ailem biliyor üzülürler

sen şu an kurtulursan ondan ailenın üzüntüsü kısa bir süre sonra geçecektir,
fakat evlenerek mutsuz olursan yada o zaman ayrılırsan çok daha fazla üzülecekler bunuda dikkate al derim

sözlün okkalı bir küfürü haketmiş ya bu ne neden kendini bu kadar ezdirdin? benim vicdanım rahat, yaşamam gerektiği kadar şeyi yaşadım ama ben sana sormuyorum geçmiş geçmişte kalmıştır, sen de artık bu konuları kapat yoksa bu iş böyle gitmez diye restimi çekerdim ben olsam.

sözlün okkalı bir küfürü haketmiş ya bu ne neden kendini bu kadar ezdirdin? benim vicdanım rahat, yaşamam gerektiği kadar şeyi yaşadım ama ben sana sormuyorum geçmiş geçmişte kalmıştır, sen de artık bu konuları kapat yoksa bu iş böyle gitmez diye restimi çekerdim ben olsam.

Surekli gecmisimi sormasi beni hep gecmiste yasatiyor. Gelecekle ilgili bir sey dusunemez oldum. Sunu duysa iliskimiz bitecek diye tedirginlik yasamaktan usandim. Mutlu olayim diyorum ama ona her baktigimda gecmisimi hatırlıyorum. Keske bu kadar irdeleyen biri olmasaydi. Baskasina seninle lgili bir sey sormam sana sorarim ve sana inanirim diyor ama Bunalım bunalım artik tak etti.

sen öpüştüğün için vicdan yapıyosun ama o açık açık birçok kadınla yattığını söylüyo, sen 27 yaşında yaşadığın şeyi kafanda anlamlandıramıyosun galiba, yaşım geldi zaten hep ben terkedilmiştim bari bununla evleniyim diyosun, öyle olmasa bi düşünürsün dersin ki ya bu adam bana yemin falan ettiriyo ama kendisi bi dolu kadınla yatmış, bu adamın mantığı ne: ben erkeğim elimin kiri, yaparım ama sen kadınsın eline erkek sinek değemez, bu tavır evlenincede devam edicek, evlenince çok çekeceksin belli bi tespih al sabır çek

sen öpüştüğün için vicdan yapıyosun ama o açık açık birçok kadınla yattığını söylüyo, sen 27 yaşında yaşadığın şeyi kafanda anlamlandıramıyosun galiba, yaşım geldi zaten hep ben terkedilmiştim bari bununla evleniyim diyosun, öyle olmasa bi düşünürsün dersin ki ya bu adam bana yemin falan ettiriyo ama kendisi bi dolu kadınla yatmış, bu adamın mantığı ne: ben erkeğim elimin kiri, yaparım ama sen kadınsın eline erkek sinek değemez, bu tavır evlenincede devam edicek, evlenince çok çekeceksin belli bi tespih al sabır çek

Kendime bile itiraf edemedigim seyi siz söylediniz. Galiba dediginiz gibi düşündüğüm için suan bu durumdayim. Bir de ayrilirsak baskalarina yasantimizdan bahseder mi diye dusunmekten kendimi alamıyorum.

Ne saçma düşünce yapısı ya o erkekmiş, sinirim tepeme çıkıyor böyle erkekler yüzünden, canım aslında sen kendini bu duruma sokmuşsun sen de açık açık öpüştüm evet diyecektin işine geliyorsa yani, ne tuhaf ya valla sinir oldum

Kendime bile itiraf edemedigim seyi siz söylediniz. Galiba dediginiz gibi düşündüğüm için suan bu durumdayim. Bir de ayrilirsak baskalarina yasantimizdan bahseder mi diye dusunmekten kendimi alamıyorum.

anlatsa ne olur ne yaşadınız birlikte mi oldunuz, olsanda birşey değişmez benim için, bu kafadaki erkekler emin ol onuda kafana kakar evlenmeden birlikte oldun benimle diye, kendini yakma derim ben, bak ben sofu insandan korkarım ve tiksinirim, kendisi her haltı yer millete akıl verir baksan tecavüzün tacizin sahtekarlığın en alasını onlar yapar

Bence bu adamla ömür geçmeyeceğinin farkındasınız ama bu zamana kadar olmadı,bari bunda dikiş tutturayım,yaşım da geçiyor diye düşünerek ne olursa olsun kabul etme mantığına bürünmüşsünüz.

Adam size biriyle öpüşüp öpüşmediğinizi soruyor,üstüne yeminler ettiriyor,kendisi de birçok kadınla beraber olduğunu söyleyip ihtiyaç diyor! Cinsellik başladıktan sonra ihtiyaç haline gelir tabi. Memlekette hiç mi yok evlenmeden önce böyle şeyler yaşamayan erkek? Onlar nasıl sabretmişler evlenene kadar? "Adam" olabildikleri içindir belki...

Yarın öbür gün siz bu adamın ihtiyacını gideremediğinizde ya da yeterli gelmediğinizde yine başka kadınlara mı gidecek? Şimdiden böyle konuşuyorsa tabi ki evet! Sonra siz de gelip burada konu açıp dert yanacaksınız kocam beni adatıyor diye...

Yaşınız 27, hiç geç değil. Böyle bir zihniyeti bırakıp kendinize düzgün bir adam bulabilirsiniz, evlenip mutlu olabilirsiniz. En fazla 1-2 yıl geç başlarsınız mutluluğu yaşamaya.

Ama seçim sizin,isterseniz bu adamla hemen mutsuz bir evliliğe adım atın...

arkadaşlarıma selam vermem sorun oluyodu diyosun, iş çıkışı ya da girerken bi merhaba bi günaydın bi iyi akşamlar demenin neresi kötü olabilir, demek ki o işyerinde kendisine selam veren her kadına yollu gözüyle bakıyo, vay ki ne vay, bizim işyerinde de var mı ki böyle tipler ben konuşkanımdır çünkü selamı geçtim hastası olana geçmiş olsun derim düğünü vs olana hayırlı olsun derim ben baya bi yolluyum kaşarın önde koşanıyım desenize, bende bunun adına insanlık diyorum halbuki

anlatsa ne olur ne yaşadınız birlikte mi oldunuz, olsanda birşey değişmez benim için, bu kafadaki erkekler emin ol onuda kafana kakar evlenmeden birlikte oldun benimle diye, kendini yakma derim ben, bak ben sofu insandan korkarım ve tiksinirim, kendisi her haltı yer millete akıl verir baksan tecavüzün tacizin sahtekarlığın en alasını onlar yapar

Birlikte olmadik ama kimseyle yasamadigim seyleri yasadim onunla. Cok tedirginim zaten son yasananlardan sonra aramiz limoni gibi. Artik alttan alip idare etmek beni yordu

Back
X