..........................................................................................

Geçmişini sorgulayan erkekten sana hayır gelmez. Sen doğru söylesen bile sürekli şüphelenecektir.
Başımdan geçtiği için biliyorum aman uzak dur. Ben kurtulduğuma şükrediyorum hergün.

Merhaba kizlar. Yapi itibariyle derdimi icimde yasayan biriyim, en yakinima bile cogu seyi anlatamam. Ama artik patlayacak gibiyim. Sizinle dertlesmek istedim ne olur beni kinamayin ve yorumlarinizi esirgemeyin. Oncelikle kendimi tanitayim. 27 yasindayim. Ozel sektorde cok iyi bir isim var. Ben diyeyim saf siz diyin salak bir kizim. Yedi aydir guzel giden bir ilişkim var. Hatta sozlendik. Cok yakin bir zamanda evlilik istiyoruz cokta seviyorum ama ters giden seyler var. Ask yonunden oldum olasi sanssiz bir kizimdir. Terk edilen taraf hep ben olmusumdur. Sozlumle tanistigim icin cok mutluyum fakat benim gecmisile ilgili sordugu sorulardan bikkinlik gecirdim. Erkek arkadaslarim oldugunu biliyor ama boyutunu anlatmadim daha dogrusu anlatamadım. Bana kimseyle opusup opusmedigimi sordu. Hayir dedim ama vicdanim sizlayarak dedim bunu. Cinsel birlikteligim olmadi kimsyle ama maalesef opustum. Cok pismanm ama yasadim ne yazikki. Sozlum cok kiskanc biridir. Is yerindeki erkeklerle selamlasmam bile tartisma konusu oldu cogu zaman. Facemdeki butun erkekleri sildirdi. Kendisinin izin vermedigi kimseyle konusmami istemedi tamam dedim ses etmedim. Hicbir saygisizlik yapmadim bu zamana kadar Allah sahit. Bana ssürekli gecmisimle igili yeminler ettiriyor ne yapacagimi sasirdm. Manen cok rahatsizim. Bu arada kendisinin bircok cinsel birlikteligi olmus anlattigina gore. Ama ben erkegim bazi ihtiyaclarim var kadinlarin daha dikkatli olması gerekir diyor. Psikolojim cok bozuk. Anlatacağım baska seyler varda uzun oldu yazim galiba. Ettigim yeminler beni huzursuz ediyor. Ve bunu durup durup tekrarliyor. Tovbe ettim, sadaka verdimama sorulari ve israrlari bitmek bilmiyor. Akil verin kizlar yalvaririm
ya siz ettiğiniz yeminleri boşverin de böyle bir psikopatla,böyle bir ruh hastasıyla evlenme işini iyice bir düşünün derim.bu ne rezalet ya?beyefendi onla bunla birlikte olsun hem de bir çok kez,sonra utanmadan senin öpüşmeni defalarca,iğrenç ve saygısız bir biçimde sorgulasın sorun etsin.bi de yeminler ettirerek baskı uygulasın.verdiğin Allah selamına bile müdahale etsin.sözlün midemi bulandırdı.böyleleriyle evlenip de onları ödüllendiriyorsunuz ya yazık ne diyeyim.karar sizin.

Bu arada konu başlığını da öyle biz yazmışsınız ki... Sözlüm ve benim geçmişim...

Başlığı görünce insanın aklından ya bu kız geneleve düşmüş ya da daha en azından sözlüsünden önce biriyle cinsel ilişki yaşamış diye geçiyor.

Peki konu ne? Daha önce biriyle öpüştüm,sözlüme söyleyemiyorum,yalan yere yeminler ediyorum...

yahu senin gibi işi gücü yerinde bi kadın böyle cahilce düşünürse hiçbi güvencesi olmayan kızlar ne yapsın, Allah aşkına şu çarkı bi kıralım yaa nolursunuz, bizim kuşakla birlikte erkeklerin şu biz herşeyi yaparız biz erkeğiz herşey bize hak size günah tavrı bi yıkılsın, yıkılsın ki bari bizim kızlarımız rahat etsin, hep bi yerinde sayma hep bi erkeklere bahane bulma öküzlüklerine kılıf uydurma bazen bu forumda bazı kadınları dövesim geliyo ama şevkatle dövesim nasıl anlatayım,sevdiğimden dövesim geliyo gözünü aç bi silkelen diye tokat atasım geliyo bazı kadınlar var şu sanalda benin onları sevdiğim kadar kendilerini sevmiyolar yeminle

Vah bacım vaaah:) sana şu sorunun için değil de sorunun içindeki asıl sorunun için acıdım.yani Allah korusun ilerde eşin olacak adamın yanlışlığı. Ve sen de onun her dediğine haşa Allah kelamı gibi he demişsin ya gözlerm yuvalarından pörtledi. İlerde bikaç sene sonra kocam şöyle yapıyor böyle kıskanç dövdü sövdü aldattı kızımı dövdü bilmem ne diye başlık açarsan gözlerim pörtlemez nedeeen şaşırmam çünkü.evlenmek için evlenmemek lazım.oldu erkeğin ihtiyaçları var da kadının yok mu??? Aynı olduğu ıspatlandı kadın toplumsal olarak namus objesi olduğu için bastırdığından istemiyor sanıyor dangozlar,halbuki istiyoooooruzzz biz de insanız ihtiyaçlarımız var ammmaaaaa 9 nefsi tutuyoruz bit akılla bu da gelmiş 9 akılla ben erkeğim diyor he heyt

çok çok afedersin ama kendi uçkurunun derdine zevki alemler yapmış..

kalkıp hangi hakla senin geçmişi sorgulayıp yeminler ettiriyor..

o an onu hissetmişsin öpüşmüşsün ona ne ,kime ne hatta bize ne..

geçmiş bitmiş.........

süngeri çekmişsin..

erkek arkadaşın sütten çıkma ak kaşık mı..

evet vicdanen rahatsız olman gereken bir konu var ama o da geçmişinde öpüştüğün için değil.. kendisi başkalarıyla zevk sürerken senden geçmişinle ilgili açık bekleyen, işyerinde erkek olmasını bile kaldıramayan insanla nasıl birlikte olup kendini bu kadar sindirmendir. :31:

Sözlün tam bir psikopat..

Aşırı kıskanç lafı onu tasvir için yeterli değil bence.

Kısa ve net ; hemen ayrıl.

Bugün öpüşmene takan ve ikide bir soran insan seni yaşatmaz yarın haberin olsun.

Kişi kendinden bilir işi diye bir laf var tam sözlüne uygun.

Kendisi sayısız birliktelik yaşasın ama evlenirken de temiz ! kadın arasın.

O zaman ben de böyle öküzlerin Allah belasını versin diyorum..

:47::47::47::47:

evlendiniz diyelim hamilesin diyelim.Eee bu adamın hani ihtiyaçları var ya eve hiç gelmez hergün birinin yanında olur o zaman bunları da hiç düşündün mü? Belki seni işten bile alır evinde oturursun bütün gün.Yakında belkide hiç kız arkadaşında kalmaz o kız şöyle kötü bu kız böyle o..pu gibilerinden.Aslında sende herşeyin farkındasın ama ailen biliyor diye mi seviyorsun diye mi göz yumuyorsun anlam veremiyorum.

böyle biriyle evlenecegine bekar yaşa bence.daha sözlüyken bile sana huzur vermeyen evlenince neler yapar düşün bence ben erkegim deyip her haltı yiyecek.uzak dur sen bitir ilişkinizi bence dahada ezilme,işi gücü olan biriymişin.evlilik yapıcaksan kafanda soru işareti olmayacan adamın kendisi sorun bence.başka erkekmi kalmadı anlamadım bırak gitsin bence.sana layıgını bul.:45:hakkında hayırlısı olsun.

evlendiniz diyelim hamilesin diyelim.Eee bu adamın hani ihtiyaçları var ya eve hiç gelmez hergün birinin yanında olur o zaman bunları da hiç düşündün mü? Belki seni işten bile alır evinde oturursun bütün gün.Yakında belkide hiç kız arkadaşında kalmaz o kız şöyle kötü bu kız böyle o..pu gibilerinden.Aslında sende herşeyin farkındasın ama ailen biliyor diye mi seviyorsun diye mi göz yumuyorsun anlam veremiyorum.

Zaten görüştügum arkadasim kalmadi gibi. Hep onunla ilgilenmemi istiyor. Calismana bir sey demem ama isi birakmak istersen ben sana bakarim diyor. Zaten ask konusunda sansim gulse disimi kiracam. Hep talihsiz iliskilerim oldu hep.

Zaten görüştügum arkadasim kalmadi gibi. Hep onunla ilgilenmemi istiyor. Calismana bir sey demem ama isi birakmak istersen ben sana bakarim diyor. Zaten ask konusunda sansim gulse disimi kiracam. Hep talihsiz iliskilerim oldu hep.

diyor diyor da boş konuşuyor bu adam.Açık konuşayım bence seni işten alır eve hapseder sonra kuruntular başlar bu eve birilerini mi alıyor benden habersiz dışarı mı çıkıyor adam biraz bana saplantılı geldi.

evlendikten sonra işi bırakacaksın orası anlaşıldı, sen evde yemek yapacaksın sonra çocuk bakacaksın o da dışarda kan basıncı nereyi gösteriyosa oraya gidecek, neticede erkek ihtiyaçları var, aldatmak için hep bi bahaneleri vardır, bak arkadaşım çok kıskanç çok şüpheci insanların en belirgin özelliği kendilerininde bi haltlar çeviriyo olmasıdır neticede kişi işi kendinden bilir derler, benim eşim polis bi dolu bayan polis arkadaşı var iş çıkışı buluşuruz bazen, iyi akşamlarda der konuşurda bayramda seyranda mesajda atar aynı şekilde benimde arkadaşlarım var biz neden şüphe içinde değiliz

Canım bence sen cok tavız vermıssın :20:
Oyle seyler sordugunda sert bır dılle ıfade et kendını kı bır daha sormasın...
Ben evlendım esımle ... sevgılıyken bana dedı kı ''Gecmısın benı ılgılendırmez ama bundan sonrası ılgılendırır'' ...
Bu lafı cok hosuma gıtmıstı ve bız hıcbır zaman gecmısle alakalı konusmadık...Cunku cok sacma gecmısı anlatmak...
Tavrını koy ve bır daha gecmısınle ılgılı soru sorarsa ''Kafanı kurcalayan bırseyler varsa bu sekılde devam etmez'' de restını de cek...

Canım bence sen cok tavız vermıssın :20:
Oyle seyler sordugunda sert bır dılle ıfade et kendını kı bır daha sormasın...
Ben evlendım esımle ... sevgılıyken bana dedı kı ''Gecmısın benı ılgılendırmez ama bundan sonrası ılgılendırır'' ...
Bu lafı cok hosuma gıtmıstı ve bız hıcbır zaman gecmısle alakalı konusmadık...Cunku cok sacma gecmısı anlatmak...
Tavrını koy ve bır daha gecmısınle ılgılı soru sorarsa ''Kafanı kurcalayan bırseyler varsa bu sekılde devam etmez'' de restını de cek...

O kadar imreniyorum ki gecmisi sorun etmeyen erkeklere. Allah mutlulugunuzu daim etsin canim masallah diyeyim. Ben ona asla gecmisini sormadim. Durduk yere anlatir kendisi ben konuyu kapatirim. Benim iliskilerimi de didik didik eder. Ne kadar gorustunuz, neden ayrildiniz, o mu ayrildi yoksa sen mi ayrildin gibi... ben fazla boyun egdim. Niyeyse kendimi hakli cikarma gibi bir kabiliyetim yok. Oyle bir psikolojiyle soyluyor ki insan ister istemez kendini suclu onu hakli buluyor. PsikiyatriyE gidecem zaten, cunku yasantim beni mutlu etmiyor

Merhaba kizlar. Yapi itibariyle derdimi icimde yasayan biriyim, en yakinima bile cogu seyi anlatamam. Ama artik patlayacak gibiyim. Sizinle dertlesmek istedim ne olur beni kinamayin ve yorumlarinizi esirgemeyin. Oncelikle kendimi tanitayim. 27 yasindayim. Ozel sektorde cok iyi bir isim var. Ben diyeyim saf siz diyin salak bir kizim. Yedi aydir guzel giden bir ilişkim var. Hatta sozlendik. Cok yakin bir zamanda evlilik istiyoruz cokta seviyorum ama ters giden seyler var. Ask yonunden oldum olasi sanssiz bir kizimdir. Terk edilen taraf hep ben olmusumdur. Sozlumle tanistigim icin cok mutluyum fakat benim gecmisile ilgili sordugu sorulardan bikkinlik gecirdim. Erkek arkadaslarim oldugunu biliyor ama boyutunu anlatmadim daha dogrusu anlatamadım. Bana kimseyle opusup opusmedigimi sordu. Hayir dedim ama vicdanim sizlayarak dedim bunu. Cinsel birlikteligim olmadi kimsyle ama maalesef opustum. Cok pismanm ama yasadim ne yazikki. Sozlum cok kiskanc biridir. Is yerindeki erkeklerle selamlasmam bile tartisma konusu oldu cogu zaman. Facemdeki butun erkekleri sildirdi. Kendisinin izin vermedigi kimseyle konusmami istemedi tamam dedim ses etmedim. Hicbir saygisizlik yapmadim bu zamana kadar Allah sahit. Bana ssürekli gecmisimle igili yeminler ettiriyor ne yapacagimi sasirdm. Manen cok rahatsizim. Bu arada kendisinin bircok cinsel birlikteligi olmus anlattigina gore. Ama ben erkegim bazi ihtiyaclarim var kadinlarin daha dikkatli olması gerekir diyor. Psikolojim cok bozuk. Anlatacağım baska seyler varda uzun oldu yazim galiba. Ettigim yeminler beni huzursuz ediyor. Ve bunu durup durup tekrarliyor. Tovbe ettim, sadaka verdimama sorulari ve israrlari bitmek bilmiyor. Akil verin kizlar yalvaririm
Kendisi bir bayan dikkatli olması gerektiğinden bahsederken, bir de "ben erkeğim ihtiyacım var" diyerek yağ gibi su üstüne mi çıkmaya çalıştı? Peki onun ihtiyaç giderirken dokunduğu kişiler bayan değil miydi? Yoksa erkeklerle mi münasebette bulundu?

Eğer o senin bir öpüşmeni bile kaldıramayacaksa, sen onun sayısız insana dokunmuş olmasını nasıl kaldıracaksın?

Asıl senin üstelemen gerekir bunu, onun değil. Senin kınaman gerekir, senin ayıplaman gerekir. Ortada kabullenilmeyecek bir durum varsa bu senin değil onun yaptıklarıdır. :34:

O kadar imreniyorum ki gecmisi sorun etmeyen erkeklere. Allah mutlulugunuzu daim etsin canim masallah diyeyim. Ben ona asla gecmisini sormadim. Durduk yere anlatir kendisi ben konuyu kapatirim. Benim iliskilerimi de didik didik eder. Ne kadar gorustunuz, neden ayrildiniz, o mu ayrildi yoksa sen mi ayrildin gibi... ben fazla boyun egdim. Niyeyse kendimi hakli cikarma gibi bir kabiliyetim yok. Oyle bir psikolojiyle soyluyor ki insan ister istemez kendini suclu onu hakli buluyor. PsikiyatriyE gidecem zaten, cunku yasantim beni mutlu etmiyor

senin sorunun sadece geçmişe takılması değil ki, iş arkadaşlarınla selamlaşman bile problem ve bu geçmişte değil günümüzde gerçekleşiyor değil mi

Geçmiş önemlidir ama bir yere kadar.Sen onu geçmişiyle kabul etmişsin oda seni kabul etmek zorunda.Bana güvenmiyorsan bu iş burda bitsin de yoksa sonradan gerçekten çok daha büyük meseleler ortaya çıkıyor.Kıskanılmak güzeldir ama evliliğin temeli güven üzerine atılır.Senin ona güven vermeni bekliyor ama o sana bakalım yeteri kadar güven verebiliyor mu?Güvenmiyorsan yada sana güvenmiyorsa ve böyle devam edecekse kesinlikle evlilikle sonuçlandırma derim..

senin sorunun sadece geçmişe takılması değil ki, iş arkadaşlarınla selamlaşman bile problem ve bu geçmişte değil günümüzde gerçekleşiyor değil mi

Evet gecmiste degil suan gerceklesen bir durum. Erkeklerle konusma, surat yap gibisinden laflari var. Biraz astik gibi bu konuyu ama asiri baskilari oldugu zaman ise bile gitmek istemiyordum. Kimse beni gormesin kimse benmle konusmasinda sozlum yine sinirlenmesin diye.

böyle tiplerle değil sevgili arkadaş bile olunmaz, zaten normal kız arkadaşı yoktur eminim çünkü bu tipler kızların kalçasına göğüslerine bakarlar tabi bu durumda masum arkadaşlık söz konusu değil hadi beni şaşırt ve kız arkadaşlarıda var de

Back
X