..........................................................................................

birde utanmadan sana geçmişini anlatıyor bu adam öyle mi? şununla şunu yapmıştım bununla bunu yapmıştım ne kadar pis bir adam ya.Sizde nasıl dinliyorsunuz anlamıyorum yani

Son düzenleme:
O kadar imreniyorum ki gecmisi sorun etmeyen erkeklere. Allah mutlulugunuzu daim etsin canim masallah diyeyim. Ben ona asla gecmisini sormadim. Durduk yere anlatir kendisi ben konuyu kapatirim. Benim iliskilerimi de didik didik eder. Ne kadar gorustunuz, neden ayrildiniz, o mu ayrildi yoksa sen mi ayrildin gibi... ben fazla boyun egdim. Niyeyse kendimi hakli cikarma gibi bir kabiliyetim yok. Oyle bir psikolojiyle soyluyor ki insan ister istemez kendini suclu onu hakli buluyor. PsikiyatriyE gidecem zaten, cunku yasantim beni mutlu etmiyor

Ne kadar kotu bır durum gercekten artık agzının payını ver...Kendısı kac kısı ıle ılıskı yasamıs sen bunu sorun yapmamıssın da o senın gecmısını hala dıdık dıdık edıyor...

Evet gecmiste degil suan gerceklesen bir durum. Erkeklerle konusma, surat yap gibisinden laflari var. Biraz astik gibi bu konuyu ama asiri baskilari oldugu zaman ise bile gitmek istemiyordum. Kimse beni gormesin kimse benmle konusmasinda sozlum yine sinirlenmesin diye.
oooo,feci sindirmiş sizi....:53:

Son düzenleme:
ayrılırsak yaşadıklarımızı birilerine anlatır diye çekiniyorum diyorsun ya. yani sen de adamın ne mal oldugunun farkındasın.ne yapacağını da eminim çok iyi biliyorsun. kendini önceki ilişkilerin yüzünden güvensiz değersiz hissedip şu adama katlanma. bence problemin kendinle

yahu senin gibi işi gücü yerinde bi kadın böyle cahilce düşünürse hiçbi güvencesi olmayan kızlar ne yapsın, Allah aşkına şu çarkı bi kıralım yaa nolursunuz, bizim kuşakla birlikte erkeklerin şu biz herşeyi yaparız biz erkeğiz herşey bize hak size günah tavrı bi yıkılsın, yıkılsın ki bari bizim kızlarımız rahat etsin, hep bi yerinde sayma hep bi erkeklere bahane bulma öküzlüklerine kılıf uydurma bazen bu forumda bazı kadınları dövesim geliyo ama şevkatle dövesim nasıl anlatayım,sevdiğimden dövesim geliyo gözünü aç bi silkelen diye tokat atasım geliyo bazı kadınlar var şu sanalda benin onları sevdiğim kadar kendilerini sevmiyolar yeminle

Cok dogru, bu toplumda evlenmenin kadin icin bi statu atlama olarak gorulmesini engellemeden kurtulamayiz bu durumdan.

Konudaki ve baska bir cok kadin sirf evleneyim de nasil olursa olsun diyerek evleniyo. Cunku toplumda evlenmeyen kadin kotu kadin, kesin bi eksigi var, dostu postu var olarak adlandiriliyo. Bunu da daha cok kadin kadina yapiyo.. Erkekler 'oglum evli barkli kadin hakkinda konusmayin' derken bekar kadini her turlu muhabbetine konu edebiliyo ve beni en cok rahatsiz eden durumda bu..

Sen bi çok şeyi göze alsan da ayrılırsanız yaşadığınız özel şeyleri başkalarına anlatmasından mı korkuyorsun? Eğer böyleyse bunu sorun etme çünkü anlattığın kadarıyla ileri gitmemişsiniz; ailen açısından endişeleniyorsan bence sana güvenirler, kız arkadaşlarına falan anlatmasından korkuyorsan zaten sen nasıl diğerlerini tanımıyorsan onlar da seni tanımaz.Eğer sorun buysa cesaretli ol bence. hem
mutlaka bu tarz şeyleri sorun etmeyen erkekler de çıkacaktır karşına

Birlikte olmadik ama kimseyle yasamadigim seyleri yasadim onunla. Cok tedirginim zaten son yasananlardan sonra aramiz limoni gibi. Artik alttan alip idare etmek beni yordu

Hmm şimdi belli oldu neden ayrılmadığın ama bu tipte gevşek birisi gelip bana şunla böyle böyle yaptık dese bile "Yav hee hee öyledir eminim." der geçerim ve kimsenin de inanacağını sanmıyorum. Çünkü çok amiyane bir laf vardır orası çalışmayanın çenesine vurur derler. Zaten böyle şeyler yaşayan ve cinsel anlamda mutlu olan adam anlatma gereği duymaz ve eminim herkes bunu biliyordur. Ayrıca anlatsa ne diyecek ben mimozacicegiyle böyle böyle? Ee sonuç? Kime ne, ona ne. Kimse kimsenin umrunda değil, milletin konuşmasının tek sebebi can sıkıntısından dedikoduya malzeme aramak yoksa kimse sen biriyle bir şeyler yaşadın mı yaşamadın 10 snden sonra unutur bunu, merak etme.

Ama senin ayrılmaya niyetin yok hep bir bahane buluyorsun :19:

Ayrıca bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ya? Hem evlilik öncesi bir şey yaşadınız mı diye size dünyayı zehir ediyor hem de kendisi bunları sizinle yaşıyor, siz de buna müsaade ediyorsunuz (lafım cinsellik yaşamanıza değil böyle bir adamla yaşamanıza) Madem evleneceğin kadının bir şey yaşamamış olması önemli sen de yaşatmasana o zaman o kadına bunları. Ay yok neresinden tutsan elinde kalıyor bu ya, sinir oldum dün geceden beri.

Ayrıca bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ya? Hem evlilik öncesi bir şey yaşadınız mı diye size dünyayı zehir ediyor hem de kendisi bunları sizinle yaşıyor, siz de buna müsaade ediyorsunuz (lafım cinsellik yaşamanıza değil böyle bir adamla yaşamanıza) Madem evleneceğin kadının bir şey yaşamamış olması önemli sen de yaşatmasana o zaman o kadına bunları. Ay yok neresinden tutsan elinde kalıyor bu ya, sinir oldum dün geceden beri.

Evet cinsellige duskunlugu var. Seninle evlenecem seni cok seviyorum hatta bu kiskancliklarim bile bu yuzden diyor ama gecmisinle ilgili bir sey duyarsam hic iyi olmaz diyor. Bana sorunca ben konuyu kapatmaya çalışıyorum. Kimseyle opusmus olmani istemem diyor. Kimseyi sevdin mi hic diye sormuştu ilk zamanlar evet demistim. Keske hayir deseydn ben ilk kez seni sevecem cunku demisti. Ben de durust olmami istemistn o yuzden soyledm demistm. Diger konulari da sonradan sordu hayir dedim

en sinir olduğum adam tipi resmen ya.
katılıyorum tüm söylediklerine.

namus timsali olsun ama benle de istediklerimi yaşasın da diyor.
Allahım çıldıracağım !

Merhaba kizlar. Yapi itibariyle derdimi icimde yasayan biriyim, en yakinima bile cogu seyi anlatamam. Ama artik patlayacak gibiyim. Sizinle dertlesmek istedim ne olur beni kinamayin ve yorumlarinizi esirgemeyin. Oncelikle kendimi tanitayim. 27 yasindayim. Ozel sektorde cok iyi bir isim var. Ben diyeyim saf siz diyin salak bir kizim. Yedi aydir guzel giden bir ilişkim var. Hatta sozlendik. Cok yakin bir zamanda evlilik istiyoruz cokta seviyorum ama ters giden seyler var. Ask yonunden oldum olasi sanssiz bir kizimdir. Terk edilen taraf hep ben olmusumdur. Sozlumle tanistigim icin cok mutluyum fakat benim gecmisile ilgili sordugu sorulardan bikkinlik gecirdim. Erkek arkadaslarim oldugunu biliyor ama boyutunu anlatmadim daha dogrusu anlatamadım. Bana kimseyle opusup opusmedigimi sordu. Hayir dedim ama vicdanim sizlayarak dedim bunu. Cinsel birlikteligim olmadi kimsyle ama maalesef opustum. Cok pismanm ama yasadim ne yazikki. Sozlum cok kiskanc biridir. Is yerindeki erkeklerle selamlasmam bile tartisma konusu oldu cogu zaman. Facemdeki butun erkekleri sildirdi. Kendisinin izin vermedigi kimseyle konusmami istemedi tamam dedim ses etmedim. Hicbir saygisizlik yapmadim bu zamana kadar Allah sahit. Bana ssürekli gecmisimle igili yeminler ettiriyor ne yapacagimi sasirdm. Manen cok rahatsizim. Bu arada kendisinin bircok cinsel birlikteligi olmus anlattigina gore. Ama ben erkegim bazi ihtiyaclarim var kadinlarin daha dikkatli olması gerekir diyor. Psikolojim cok bozuk. Anlatacağım baska seyler varda uzun oldu yazim galiba. Ettigim yeminler beni huzursuz ediyor. Ve bunu durup durup tekrarliyor. Tovbe ettim, sadaka verdimama sorulari ve israrlari bitmek bilmiyor. Akil verin kizlar yalvaririm

canım şimdi evleneceği kadının geçmişini sorgulamayan erkek yok denecek kadar az genelde sorgularlar ama ilşkinin başlarında yani birbirinizi yeni tanıyorken yada geçmişle ilgili bir konu açılınca falan, ama sürekli yeminettiğin halde aynışeylerin devam etmesi karşınızdaki insanını hasta oldugunu simgeler bence
herdefasında sana yeminettiren erkk arkadaşına tepkini göstermelisin budurumun seni rahtsız ettiğini yalan söylemek isteyen yalan yerede yemin edebilir de yani yalancıysam yeminimde doğru değildir de yani bana inanmak için neden yemini kullanıyorsun ben herdefasında sana açıklama yapıp yeminetmek zorunda değilim de eski konular için
yeni bir olay olsa neyse de
ben sana herşeyi anlattım ve konu kapandı bana güvenmiyorsan bitsin güveniyorsanda beni sorgulayıp durma oldugum gibiyim herşeyimi anlattım hergün aynı muhabbet beni geriyo ve senn bana olan güvensizliğini simgeliyor de
bitsin falan kelimelerini duyunca seni seviyorsa kendine çeki düzen verecektir yoksa bu buşekilde evlensenizde devam eder ve sürekli kavga edersinz buda aşkı öldürür sonuçmu boşanma maleseff

Evet cinsellige duskunlugu var. Seninle evlenecem seni cok seviyorum hatta bu kiskancliklarim bile bu yuzden diyor ama gecmisinle ilgili bir sey duyarsam hic iyi olmaz diyor. Bana sorunca ben konuyu kapatmaya çalışıyorum. Kimseyle opusmus olmani istemem diyor. Kimseyi sevdin mi hic diye sormuştu ilk zamanlar evet demistim. Keske hayir deseydn ben ilk kez seni sevecem cunku demisti. Ben de durust olmami istemistn o yuzden soyledm demistm. Diger konulari da sonradan sordu hayir dedim

adam şimdiden böyleyse evlendikten sonra nasıl olur kimbilir:4:
bi düşün nasıl bir evlilik hayatım olur bu adamla diye ondan sonra kararını ver
hayır ben bu kıskançlıklara katlanırım diyosan o senin bileceğin iş :ssz:

Ya cinselliği bırak duygusal anlamda bile bir şey hissetmiş olmanı hazmedemediyor. Ciddi saplantılı ve hasta bence sözlün. Kendini kaç kurtar diyoruz bak bunca insan sen de bunalmışsın ki buraya konu açmışsın, ömür geçmez güzelim böyle insanla
Yine karar senin ama ben üzüldüm senin adına, seni sahiplenip, kalbini açıp sevecek, ayakların üstünde durmana yardım edecek, bir kadın gibi özgüven sahibi olmanı sağlayacak erkekler var. Seninki aksine senin kırgın yönlerinden vuruyor bunları iyileştireceğine.

budur.:46::46::46:

Kusura bakma bende kimseyle öpüşmemiş ve bakir bir erkek istiyorum de. Evlenilcek bir adam değil ama bu kesin...çünkü bir yere gitsen geldiğinde sorgu, cep tlf dökümanı, biraz geç kalsan iftira bile atar hangi erkekleydin diye. Kıskanç denmez bunlara hasta ruhlu insanlar.

Merhaba kizlar. Yapi itibariyle derdimi icimde yasayan biriyim, en yakinima bile cogu seyi anlatamam. Ama artik patlayacak gibiyim. Sizinle dertlesmek istedim ne olur beni kinamayin ve yorumlarinizi esirgemeyin. Oncelikle kendimi tanitayim. 27 yasindayim. Ozel sektorde cok iyi bir isim var. Ben diyeyim saf siz diyin salak bir kizim. Yedi aydir guzel giden bir ilişkim var. Hatta sozlendik. Cok yakin bir zamanda evlilik istiyoruz cokta seviyorum ama ters giden seyler var. Ask yonunden oldum olasi sanssiz bir kizimdir. Terk edilen taraf hep ben olmusumdur. Sozlumle tanistigim icin cok mutluyum fakat benim gecmisile ilgili sordugu sorulardan bikkinlik gecirdim. Erkek arkadaslarim oldugunu biliyor ama boyutunu anlatmadim daha dogrusu anlatamadım. Bana kimseyle opusup opusmedigimi sordu. Hayir dedim ama vicdanim sizlayarak dedim bunu. Cinsel birlikteligim olmadi kimsyle ama maalesef opustum. Cok pismanm ama yasadim ne yazikki. Sozlum cok kiskanc biridir. Is yerindeki erkeklerle selamlasmam bile tartisma konusu oldu cogu zaman. Facemdeki butun erkekleri sildirdi. Kendisinin izin vermedigi kimseyle konusmami istemedi tamam dedim ses etmedim. Hicbir saygisizlik yapmadim bu zamana kadar Allah sahit. Bana ssürekli gecmisimle igili yeminler ettiriyor ne yapacagimi sasirdm. Manen cok rahatsizim. Bu arada kendisinin bircok cinsel birlikteligi olmus anlattigina gore. Ama ben erkegim bazi ihtiyaclarim var kadinlarin daha dikkatli olması gerekir diyor. Psikolojim cok bozuk. Anlatacağım baska seyler varda uzun oldu yazim galiba. Ettigim yeminler beni huzursuz ediyor. Ve bunu durup durup tekrarliyor. Tovbe ettim, sadaka verdimama sorulari ve israrlari bitmek bilmiyor. Akil verin kizlar yalvaririm

Merhaba canım, bence öncelikle suçlu psikolojisinden kurtul tatlım sen yanlış birşey yapmadın sonuçta heleki sözlün başka kızlarla yatmış olduğunu rahat rahat söyleyebiliyorsa demekki bunda yanlış birşey yok...

Eğer ki sevgilinden ayrılmak istemiyorsan, Öncelikle; Kendini suçlu hissetmekten ve alttan almaktan vazgeçmelisin.Çünkü sen alttan almaya devam ettikce suçun varmış gibi sana baskı kurmaya devam edicektir.

Tepkini gostermelisin hatta söyliceklerini şimdiden tasarla sert bir şekilde söylemelisin mutlaka :) özellikle senin hiç birşey yaşamadığın halde bu kadar yeminler ettiğini onunda birton kızla gönlünü eğlendirip pişkin pişkin ihtiyaç demesinden gir bence tatlım. Tabi bunlar benim fikirlerim en iyisini sen bilirsin canım.Sadece benzer bir olay benimde başıma gelmişti en azından bende işe yaradı :)

Ayrıca allah kadınada erkeğede irade vermiş yaptığı kendi seçimidir.İhtiyaç diye kendini kandırmasın sadece ihtiyaç içinse kadına gerek duymadan da ihtiyaçlarını giderebiliyorlar :34: Ergenken ihtiyaçlarını nasıl gideriyormuş acaba...

Benden yaşça büyük birisin çok bilmişlik yapmak istemem.Ama ortada bi terslik var.Öpüşmek kötü birşey mi? 27 yaşına gelmişsin.Tabiki o yaşına kadar bir erkek arkadaşın olması ve yakınlaşman çok normal ki cinsel bir birliktelik olmamış sonuçta. Ben şunu anlayamıyorum.Bir erkeğin her şeyi yapmaya hakkı var yapınca "adam" deyip sırtı sıvazlanıyor ama bir kadın yaparsa yerden yere vurulup aşağılanıyor.Bir de sana utanmadan benim ihtiyacım var ama sen yapamazsın mı diyor? Erkek egosu nasıl bir şey.Hayret yani.Geçmişte yaşadığın bir şey için seni sorgulamasına izin verme,senin hayatının iplerini eline almasına izin verme.Yaşadıklarından,yaptıklarından sadece sen sorumlusun.7 aydır hayatında olan birinin seni sorgulamaya hakkı yok.Sana yeminler ettiriyorsa güvenmiyor demektir.Ve bir ilişkinin temellerinden biri de güvendir.Evlendiğiniz zaman da sana hayatı zindan edecek.Açıkçası güven ve kıskançlık çok yıpratan duygulardır.İlişkinin doğruluğu hakkında oturup düşünmeni tavsiye ediyorum

kınanacak bir şey yapmamışsınız ki hem kınamak kimsenin haddi de değildir. Bir yemin etmek zorunda değilsiniz ki sanırım sözlünüz önüne gelenle yatıp evliliğe gelince el değmemiş arayan ironik ve bir o kadar da komik tiplerden. İşiniz zor ne diyeyim bilemedim belli ki seviyorsunuz böyle birşey yaptığınıza göre.ama seviyorum diye de kimseyi gururumu yıktıramam resmen hakarettir bu yaptığı size. geçmiş geçmişte kalmıştır bunun için kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. Ayrıca şunu da demeden edemeyeceğim cinsellik sadece erkekler için bir ihtiyaç değildir aynı şekilde kadınlar için de bir ihtiyaçtır kendisi iradesine hakim olamamış ama size yemin ettiriyor yaptığı saçmalık :26:

Son düzenleme:
Back
X