..........................................................................................

önceki gün bir haber vardı. adam akrısının kendisini aldattıgıni düşündüğü için eve sistem kurmuş ve kadını öldürürken de sistem kayıttaymış. kadın kimse yok öldür beni ama bana bu iftirayı atma diyor. adam bebeği kucağında hamile kadını öldürüyor. offf aman yarabbim hepimizi korusun bu hasta ruhlu insanlardan. inşallah duygularını bir kenara bırakıp mantıgınla düşünebilirsin canım. 27 yaşında sağlıklı bir genç kadınsın. Cinselliği bir kenara bırak duygusal ihtiyaçalrın olmadı mı şimdiye kadar? öpüşmenin nesini vicdan yapıyorsun. İnşallah toparlanırsın. ya da karşı taraf aklını başına alır.

Ettigim yeminler yeterince rahatsiz ediyorda birde su var. Eski konustugum kisiye karsi inanilmaz bir kin besliyor. Bir bahane bulsam dovecem diyor. Umarım senin hakkinda bir sey diyecek cesareti bulacak bir sey yasamamissinizdir dedi. Hayir diyorum Allah Muhammedin adini verdim dogruyu soyle diyor. Zaten ogrenecekse ogrensin. Bu psikolojiyle omrumu gecirmek istemiyorum. Cok mutsuzum ve cok huzursuz hissediyorum kendimi

Ettigim yeminler yeterince rahatsiz ediyorda birde su var. Eski konustugum kisiye karsi inanilmaz bir kin besliyor. Bir bahane bulsam dovecem diyor. Umarım senin hakkinda bir sey diyecek cesareti bulacak bir sey yasamamissinizdir dedi. Hayir diyorum Allah Muhammedin adini verdim dogruyu soyle diyor. Zaten ogrenecekse ogrensin. Bu psikolojiyle omrumu gecirmek istemiyorum. Cok mutsuzum ve cok huzursuz hissediyorum kendimi
ne demek bulsam döverim ya. sanki onla beraberken sizle çıkmış gibi. ne suçu varki eski sevgiliniizin. tam psikopat bu adam.:51:

en sinir olduğum adam tipi resmen ya.
katılıyorum tüm söylediklerine.

namus timsali olsun ama benle de istediklerimi yaşasın da diyor.
Allahım çıldıracağım !

aynen..en tiksindiğim erkek modeli...ben erkeğim yaparım deyip bi de utanmadan bunu sana anlatıyor.günahsa herkese günah.onun erkekliğine tüküreyim.sen bu adama gebe misin?daha 27 yaşındasın.bu kadar ezik olmana gerek yok.hep terkedildim diyorsun.onun için herşeyi alttan alıyorsun belli ki,bu da terketmesin diye.yahu bırak aşağılık herif terketsin.daha doğrusu sen ona tekmeyi bas.şimdi bunu yapmazsan yarın bi gün hiç uğruna seni terk eder.bişeyi kıskanır,beni aldattın der,geçmişle ilgili bişey olsa burnundan getirir.sana hayatı zindan eder.paranoyak,psikopat,arsız biri bu.kurtulmalısın bundan...

yok artık daha neler kıskanclığında bir sınırı var... Cok kötü bir durum ya acil olarak birşeyler yapmalısın canım gercekten bu psikolojiyle yaşanmaz :/

ikna edebiliyorsan bir psikoloğa götür yoksa sen bunu bırakmazsan sana zarar verecek psikolojik olarak geçtim fiziken bir zarar verecek belli ediyor kendini. hoş o derece sapıtmışsa ayrılsan da verir ya. umarım hayırlısıyla atlatırsın ama ondan sana hayır gelmez kıskançlık değil bu hastalık

Allah aşkına kendine bir iyilik yap böyle bir adamla evlenmeyi geç hayatında bile barındırma ben senin adına o kadar üzüldüm ki hele böyle bir adamla evleniresn ne problemler yaşarsın o kadar aşikar.. Kendine kötülük etme sen ettiğin yeminden rahatsız olana kadar sevgilin o pis mantığından rahatsız olsun kusura bakma ama çok utanmaz bir adammış.

valla canım benim kuzenim seninkinden daha psikopat bi adamla evlendi... adam kızı kızın kendi öz be öz yeğenlerinden kıskanıyordu !!!! düşün dinen ve ahlaken nikah bile düşmeyen kızın kendi yeğenlerinden kıskanıyordu hem de daha çocuklar 16-17 yaşındalardı... evlendi ne oldu?? şuanda evden bile çıkamıyor kocası olmadan... kaynanasıgil 24 saat tepesinde... gözünü bile açamıyor... hayatını yaktı...seninki seni belki evlere kapatmaz ama hayatını zindan etmekten asla vazgeçmez iyi düşün derim...

Cok sagolun kizlar. Dertlesmek guzel bir sey gercektende. Bunu sizden baska kimseye anlatmamistim. Dediklerinizi uygulayacam. Sayenizde vicdan azabim hafifledi. Cunku muthis bir suçluluk duygusu icindeydim. Dualarinizi esirgemeyin benden. Baskasinin baskasina yaptigi dua daha makbul olurmus. Allah hepinizden razi olsun. Rabbim cumlenizin yuvasini ve hayatini mutlu etsin

Eski sevgilini dövmek istemeler, öpüştün mü diye sormalar, seni kısıtlamalar.... ama kendisi çoktan milli olmuş. Bu ne yaman çelişki?
Adam paranoyak işin özü bu. Kendi gibi zina yapar diye düşünüyor kişi kendinden bilir işi demişler
Yazık çok yazık erkeklerde ki beyni kuşlara taksak uçamazlar
Aklın varsa hayatını yakma:19:

Canım öncelikle sen içini ferah tut..Sen kötü birşey yapmamışsın ki.Şimdiki gençler neler yapıyorda kendni saf temiz sanıyor..
Öpüşmek 2 kişi arasındaki en masum harekettir hem.Hem kusura bakma ama hangi devirdeyiz.Sakın yanlış anlama.Bir kız sevgilisine öpüşmedim kimseyle diyecek hemde yaşı 27 olacak ve karşıdaki inanıcak..Çok saçma.
Ama gel gelelim bu olaya sözlün aşırı tepki verirse gene özürdiliyorum aptallık etmiş olur.Erkeğiz diye her haltı yiyip hiçbişi yaşamamış saf temiz kız arayan bir zihniyette haklılık payı kabuedilemez bence.
Benim de 3 senelik ilk aşkımdan sonra 9 aydır başka bir ilişkim var.Ve senin sözlün gibi kıskanç, tahammül edemez biri böyle şeylere.Ama ne ben ona nede o bana bu konularda en ufak birşey sormadık.
En iyisi konuşmamak zaten.Erkek birazda maçoysa olay baya büyür..Sen o davranışta kötü birşey yapmamışsın alnın ak yavrucum merak etme :)

Son düzenleme:
canım yazdıklarını okurken sanki bir roman karakteri canlandı gözümde. hem senden önce bir her haltı yiyip hem senin erkeklere selam vermeni bile yasaklayacak birisinin gerçekten var olduğuna inanmak zor. ama tüm bu anlattığın doğruysa benim düşüncem beraberliğinizin pek huzurlu olmayacağı yönünde.

senden önce yaptıkları bir yana, seni bu kadar sıkması ilerde şimdiden tahmin edemeyeceğin sorunlara neden olur. beni cok sevdiği için bu kadar kıskanıyor gibi yanlış bir düşüncede değilsindir umarım. çünkü bu senin hayatını kendi sınırları ile kısıtlamasından başka birşey değil canım.

Bu adam senin canına da kastedebilir farkındasın değil mi? Kesinlikle normal bir ruh haline sahip değil çünkü. Bence sorduğu soruları ve ithamlarını kaldıramadığını, bu şekilde bir ilişki yürütmek istemediğini söyle ve arkana bakmadan kaç. Böyle bir adamla ömür geçmez, hatta ömür geçirmeyi bırak hayatından bile olabilirsin bence.

Aradaki yorumları filan pek okumadım.
Sana diyeceğim tek birşey var.
Sözlendiğinize göre en az 1 2 yıllık ilişkiniz var. Hadi en kötü ihtimal 2 3 aylık ilişkiniz var demektir.
İlişkiyi ihtiyaç olarak görüyorsa madem sizin bu tanışma sürecinizde bu ihtiyacını nasıl gidermiş.
Bu ihtiyaç madem ilişkiyle gideriliyorsa nasıl halletmiş bunu acaba?? Sor bakalım!!
Ne cevap verecek...

Merhaba kizlar. Yapi itibariyle derdimi icimde yasayan biriyim, en yakinima bile cogu seyi anlatamam. Ama artik patlayacak gibiyim. Sizinle dertlesmek istedim ne olur beni kinamayin ve yorumlarinizi esirgemeyin. Oncelikle kendimi tanitayim. 27 yasindayim. Ozel sektorde cok iyi bir isim var. Ben diyeyim saf siz diyin salak bir kizim. Yedi aydir guzel giden bir ilişkim var. Hatta sozlendik. Cok yakin bir zamanda evlilik istiyoruz cokta seviyorum ama ters giden seyler var. Ask yonunden oldum olasi sanssiz bir kizimdir. Terk edilen taraf hep ben olmusumdur. Sozlumle tanistigim icin cok mutluyum fakat benim gecmisile ilgili sordugu sorulardan bikkinlik gecirdim. Erkek arkadaslarim oldugunu biliyor ama boyutunu anlatmadim daha dogrusu anlatamadım. Bana kimseyle opusup opusmedigimi sordu. Hayir dedim ama vicdanim sizlayarak dedim bunu. Cinsel birlikteligim olmadi kimsyle ama maalesef opustum. Cok pismanm ama yasadim ne yazikki. Sozlum cok kiskanc biridir. Is yerindeki erkeklerle selamlasmam bile tartisma konusu oldu cogu zaman. Facemdeki butun erkekleri sildirdi. Kendisinin izin vermedigi kimseyle konusmami istemedi tamam dedim ses etmedim. Hicbir saygisizlik yapmadim bu zamana kadar Allah sahit. Bana ssürekli gecmisimle igili yeminler ettiriyor ne yapacagimi sasirdm. Manen cok rahatsizim. Bu arada kendisinin bircok cinsel birlikteligi olmus anlattigina gore. Ama ben erkegim bazi ihtiyaclarim var kadinlarin daha dikkatli olması gerekir diyor. Psikolojim cok bozuk. Anlatacağım baska seyler varda uzun oldu yazim galiba. Ettigim yeminler beni huzursuz ediyor. Ve bunu durup durup tekrarliyor. Tovbe ettim, sadaka verdimama sorulari ve israrlari bitmek bilmiyor. Akil verin kizlar yalvaririm

Bu adamla evlenmemeni ve en kısa zamanda bir taraflarına tekmeyi basmanı diliyorum.:ssz: İhtiyacına başlatmasın.:ssz:

Aradaki yorumları filan pek okumadım.
Sana diyeceğim tek birşey var.
Sözlendiğinize göre en az 1 2 yıllık ilişkiniz var. Hadi en kötü ihtimal 2 3 aylık ilişkiniz var demektir.
İlişkiyi ihtiyaç olarak görüyorsa madem sizin bu tanışma sürecinizde bu ihtiyacını nasıl gidermiş.
Bu ihtiyaç madem ilişkiyle gideriliyorsa nasıl halletmiş bunu acaba?? Sor bakalım!!
Ne cevap verecek...

Beni cok sevdiğini , benimle tanistigindan beri kimseye en ufak bir arzu duymadigini soyluyor. Gunumun cogunu onunla geçiriyorum. Zaten gorusmedigimiz zamanlarda da surekli tlf da gorusuyoruz. Beni aldatmadigina eminim. Eski iliskilerini merak etmezdim ama şimdi diyorum ki keske eski sevgilisinden bir seyler ogrenme imkanim olsa. Cunku benden baska kimseyi sevmedigini soyluyor ama o kisilerle cok sey yasadigini da itiraf ediyor. Ben bir bayan olarak dusunuyorumda beni sevmeyen birisiyle neden cinsi munasebet yasayayimki. Gerci erkeklerin klasik yalanidir "senden baska kimseyi sevmedim" sozu

Tamam sorabilir ama 1 kere sorar bunu insan yada çok uzun bi ilişkiyse mesaea bi kaç yıllık en fazla 2 kere sorar.
Hani o günbişey duymuştur bi arkadaşından. arkadaşının sevgilisi yaşamış nceden içine bi kurt düşerde sorar 2.ye ama böyle abartması saçma.
Oda yaşamış olabilir bunu sen kabul edemezsin ama bana doğruyu söyledi diyebilirsin bu açıdan için rahat eder.
Ama defalarca kendi yaşadıkların anlatıyorsa sorun var.
Herşeyin dozu vadır ama bunda yok.
Mantığını kullan.
İlerde keşke devam etmeseydim diceğini düşünüyorsan devam etme.
Bu tarz birini bıraktığına belki ailen anlayış gösterir
Anlat ailene beni çok sıkıyor de öpüşmeyi söyleme ama kısıtlamalarını söyle.
Bu gidişle ailen bıraktığına birşey demez.
Hatta kendine güvenin gelir acı çeksen bile..

Allah yardımcın olsun tatlım

Son düzenleme:
kuzenimin babası vardı
okumuş kültürlü üniversite hocası örnek bi aile babası.
hastalık derecesinde kıskançtı.
eşi ve kızı dışarı çıkarken aynaya baksalar kimin için süsleniyosunuz diye bir yığın saydırırdı
en yakışmayan kıyafetleri giymelerini söylerdi
hayır yani kime güzel gözüküyolarmış
çirkin olsalar nolurmuş yani. kimeymiş bu güzel görünme hevesi
hanımının ve kızının yüzündeki tüyleri bile almalarına izin vermiyodu.
çookk sonradan çıktı meğer adam kızını taciz ediyormuş
uyurken odasına gidip kendini tatmin ediyomuş daha neler neler.

insan dışa gösterdiğinin zıttını da içinde yaşıyor.
kimin aklına gelir
evladını, kızını bu kadar dışarıya karşı koruyan insan
en büyük ahlaksızlığı yapsın.
korumaya çalıştığı zararı kendisi yaşatsın.

sağlıklı bir insan, sağlıklı düşüncelerde olan bi insan o kadar ağır yaşamaz kıskançlığını.
bilmiyorum,
sözlünün senin naif düşüncelerine, öpüşmeyi vicdan yapıcak kadar temiz düşünmene layık olmayan düşünceler içinde olduğunu düşünüyorum.
her insan sağlıksız düşünceler barındırıyor olabilir, doğru olmayan
karşısındakine zarar verecek düzeyde olması.
evlenince geçer.. kandırmasyonuna takılmamalı.

Bakir bir erkekle beraber biri olarak cevap veriyorum,o erkeklerin ihtiyaci var olayi tamamen palavra.bakir evlenen cok kisi taniyorum.ayrica ayni sey bayanlarda da oluyor adet doneminde kadinlar cinsellige daha yatkin oluyor.bizim de ihtiyacimiz var diyelim o zaman?

Neyse uzatmicam bir iliskide esitlik yoksa sonu iyi degildir.kendi her halti yesin ama sana erkek eli degmemis olsun.oldu canim baskaa

Back
X