..........................................................................................

Mutlu olmak istiyorum ama gecmisime takan biri oldugu icin onunla birlikteyken surekli gecmisim gözümde canlanıyor. Keske hic kimseyle gorusmeseydimde vicdanim rahat olsaydi. Inanilmaz mutsuzum kizlar. Keske bu kadar salak bir kiz olmasaydim. Annem hep diyor sen bu safligin yuzunden cok ezileceksin diye. Belkide surekli gecmisimi hatirlattigi icin ve ona karsi kendimi mahcup hissettigim icin her seyine tamam diyorum. Aldatmanin kadini erkegi olmaz diyor bu dusuncesi cok hosuma gidiyor. Beni sahiplenmeside guzel. Kimseden grmedigim ilgiyi ondan gordum. Ama sinirlenince tamamen farkli bir insan oluyor. Bazen dua ediyorum Allahim canimi al diye. Cok vesvesesi olan biri. Ya sen gecmisinde soyle yapmissan ya boyle yapmissan diye aklima geliyor cildiracak gibi oluyorum diyor. Eger ayrilirsak birdaha tovbe evlilik benden uzak olsun.

Mutlu olmak istiyorum ama gecmisime takan biri oldugu icin onunla birlikteyken surekli gecmisim gözümde canlanıyor. Keske hic kimseyle gorusmeseydimde vicdanim rahat olsaydi. Inanilmaz mutsuzum kizlar. Keske bu kadar salak bir kiz olmasaydim. Annem hep diyor sen bu safligin yuzunden cok ezileceksin diye. Belkide surekli gecmisimi hatirlattigi icin ve ona karsi kendimi mahcup hissettigim icin her seyine tamam diyorum. Aldatmanin kadini erkegi olmaz diyor bu dusuncesi cok hosuma gidiyor. Beni sahiplenmeside guzel. Kimseden grmedigim ilgiyi ondan gordum. Ama sinirlenince tamamen farkli bir insan oluyor. Bazen dua ediyorum Allahim canimi al diye. Cok vesvesesi olan biri. Ya sen gecmisinde soyle yapmissan ya boyle yapmissan diye aklima geliyor cildiracak gibi oluyorum diyor. Eger ayrilirsak birdaha tovbe evlilik benden uzak olsun.

Arkadaşım kendin diyorsun safım bari hala devam ettirme saflığını.Ne demek kadına hak yok erkeğe hak var.Gitsin Arabistan'da yaşa kardeşim o zaman.Başlarım ben böyle işe.Allah aşkına aklınızı başınıza alın erkekleri göğe çıkarmayın.İkimizde insanız yahu.ONLARA ZORUNLU İHTİYACIMIZ MI VAR?Ya yapmayın.Evleneceksiniz bu sefer işten çık diyecek.Sen evde otururken beyefendi sağda solda sürtücek.Oldu canım, güzelim.Gönül eğlendirdiği o kızlar senin gibi anne- baba kuzusu değil miymiş?!! Onların saflığa temizliğe gereksinimi yok muymuş?Hayır en çok buna kızdım yani.O kızlar kız değil mi paşamıza bak sen hele hele.. İhtiyacıymış oldu canım sen şuna zevk deme de ihtiyaç de.Senin yerinde olsam bunu dediği an tekmeyi yemişti.İyiliğin için tekrar düşün güzel kardeşim.Onun aldatmayacağına mı inanıyorsun?Adam yatıığı kadını kadın görmüyor.Bundan sonra da oldu bir kerelik der yapar.Her seferinde alttan alacaksın.Bunun ortasında çoluk çocuk kalacak sonra.Laflarına kanma kendin için.Açık açık sor bir bakalım."KADINLA ERKEK NEDEN BU KADAR FARKLI HAKLARA SAHİPMİŞ KADIN ERKEĞE BAĞIMLI OLMAK ZORUNDAYMIŞ?O KIZLAR KIZ DEĞİL MİYMİŞ?"Cevap verebiliyorsa versin bakıyım.Kendini niye mahcup hissediyorsun ki?Kendini korumuş bir kızsın.O mahcup hisstsin.Sadece kızlar mı kirleniyormuş cinsel birliktelik yaşıyınca ?!! Erkekler kirlenmiyor muymuş.Valla tepemin tası attı.Yapmyın böyle kadınları oyuncak durumuna sokmayın kardeşim.Düşün taşın iyice derim.

:53: :53: Sen bu adamı haklı görüyorsun!! Doğrusu kendini evine kapatıp,seni seven değil,kendi egosu için seni ezen,kendine güvenini yok edip seni hayat boyu sömürecek yaratığı beklemeyi tercih mi ederdin!? PESS!!

Kusura bakma sen bu adamla evleneceksin ve sonrasında açacağın başlıkları hepimiz biliyoruz :ssz:

İnan evlenince dünya toz pembeye dönüşmüyor..Bugün kötü özelliği 1 birimse evlenince 10 birim olacak...Bugün kısıtlıyor ya evlenince baktın diye bir tane çarpacak sana... Maalesef bunları yaşayarak göreceksin.. sonra o erkek tabi cinsellik sadece onun ihtiyacı ya (en iyi ihtimalle) sen hamileyken veya kavga ettiğinizde o başka kadınlarla devam edecek... eeee ihtiyacı hakkı.. Sen de hak veriyorsun..

Allah akıl fikir versin ne diyim.Sırf evlenmiş olmak için evlenirsen bunlar yaşayacaklarının sadece bir kısmı.. Doğru insan olması hiç mi önemli değil,amaç sadece "evlenmek" mi? Yoksa sana,sen olduğun için değer veren insanla mutlu olmak mı? Ne istediğine sen karar ver...

Böyle adamları inatla nereden buluyorsunuz şaşırıyorum. Benim ihtiyaçlarım var yaptım, kadın öpüşmemeli, erkeklerle konuşmamalı, facebook'ta bile ekli olmamalı bla bla bla. Ne mide var anlamıyorum sizde, ömür boyu yalnızlık bile böyle bir adamı çekmekten iyidir.

bence şimdiden böyleyse geleceğin parlak değil şimdiden söyleyim seni alıcak eve atacak sonra sadece geceleri iki dakikalık iş için kullanıp bebelere kendine bakıcı yapacak yol yakınken dön derim ben sana

ya kızım bu adam paranoyak diyoruz sana.sen hala geçmişim de geçmişim deyip duruyorsun.sen altı üstü öpüştüğün geçmişini sorun ediyorsun,o aşağılık kendi kirli geçmişi yerine seninkini sorun ediyor.valla ikinizi de dövmek lazım.ikide bir senden şüpheleniyor.ortada bişey yokken.yüz kere yeminler ettiriyor.sen çok çekersin bu erkek müsveddesinden ayrılmadığın sürece..herkesin ilgiye ihtiyacı var.ilgi açlığını doyuruyor diye bu pislik,adam mı oldu yani?böyle biriyle evleneceğine hiç evlenme daha iyi.yarın bi gün boşanmış bi kadın olsan daha mı iyi.bu adam seni ezer.burnundan getirir.biz burdan bunu görebiliyoruz.böyle aşırı kıskanç,paranoyak derecesinde şüpheci ve sinirli bir adamdan herşey beklenir.şiddet de uygular bu sana.küfür de ediyor mu merak ettim?yarın sözel şiddet başlar.çok geçmeden de fiziksel.adam psikopat diyoruz sana dinle bizi.

Şurada onlarca sayfada insanlar neler neler yazmış sen hala "benim geçmişim şöyle böyle" diyorsun ya allah aşkına bir utanmazlık bir şey mi yaptın sanki her normal insan gibi ilişkilerin olmuş öpüşmüşsün ama sen hala o adamı haklı çıkarıyorsun, burada herkes aynı şeyi söylüyor hiç okuyup düşünmedin mi merak ediyorum ve herkes senin iyiliğini istiyor, kimse sevgilini tanımadığı halde bu adamdan sana hayır gelmeyeceğini herkes farketti ama sen hala geçmişim de, geçmişim diyorsun. Canım bu saatten sonra adamla evlendiğinde seni eve de kapatsa, hiçbir şeye hakkın yokmuş gibi de davransa, sen hamileyken aldatıp ben erkeğim ihtiyacım var da dese hak edersin diyeyim. Otur sevgini bir kenara bırakıp düşün lütfen.

kusura bakma ama seninki artık saflık boyutunu aşmış afdamın yemediği nane kalmamış sen hala öpüştüm falan filandasın zorla kendini yakmaya ugraşıyosun

ya kızım bu adam paranoyak diyoruz sana.sen hala geçmişim de geçmişim deyip duruyorsun.sen altı üstü öpüştüğün geçmişini sorun ediyorsun,o aşağılık kendi kirli geçmişi yerine seninkini sorun ediyor.valla ikinizi de dövmek lazım.ikide bir senden şüpheleniyor.ortada bişey yokken.yüz kere yeminler ettiriyor.sen çok çekersin bu erkek müsveddesinden ayrılmadığın sürece..herkesin ilgiye ihtiyacı var.ilgi açlığını doyuruyor diye bu pislik,adam mı oldu yani?böyle biriyle evleneceğine hiç evlenme daha iyi.yarın bi gün boşanmış bi kadın olsan daha mı iyi.bu adam seni ezer.burnundan getirir.biz burdan bunu görebiliyoruz.böyle aşırı kıskanç,paranoyak derecesinde şüpheci ve sinirli bir adamdan herşey beklenir.şiddet de uygular bu sana.küfür de ediyor mu merak ettim?yarın sözel şiddet başlar.çok geçmeden de fiziksel.adam psikopat diyoruz sana dinle bizi.

Bana sinirlendigi zaman kufur etmiyor ama oyle siddetli konusuyorki elim ayagima titreme dusuyor. Baskalarina sinirlendigi zaman küfür ediyor maalesefki. Psikolojim alt üst olmus durumda. Aramiz pek iyi degil zaten. Ben de akisina biraktim. Yalniz kalip toparlanmaya ihtiyacım var. En yakin arkadaslarim, kardeslerim dahil kimse bilmiyor durumumu. Herkes cok mutlu oldugumu zannediyor. Bana ne deseniz haklisiniz ama keske icimdekileri ve dusuncelerimi tamamiyle aktarabils size

o değilde bu ve bunun gibi erkeklerin zaman geçirdiği kızları düşünüyorum içim acıyor........... o kızlar kimbilir onun gözünde ne kadar bayağı tabirleriyle eğlenilecek kızlar........ aman diyim arkadaşlarrr kendimize mukayit olalımm... Rabbim bizi boşuna korumaya çalışmıyordur.

buaradaa bence doktora gitmesini sağla ben okb liyim biliyorum takıntı hastalıgını eğer bu denli buna takmıssa bir hastalıgı olabiilir çok ciddiyim kendini kontrol edemeden aklına bunlar gelip sürekli bunu düşüünüyo olabilir

şunu unutma
o bir insan.
kadın ve erkek = insan
erkek=insan
kadın = insan
onun senden bir üstünlüğü varmı bak bakalım. oda insan ,sende insansın. o bir ilah değil.
ben erkeğim yaparım lafı o yüzden yanlış.
farkınız yok.
o yaparsa, sende yaparsın.
bunu unutma.
şu kendinizi insandan daha farklı 2ci sınıf bir tür durumuna getirmeyin.

Son düzenleme:

geçmişte erkek arkadaşın oldu diye salaksın öylemi. bunu kendine söylüyorsun. :53:
pekii. :6:
kelimelerimin kifayetsiz kaldığı anlardan biri bu yine:ssz:

diyecek bişey bulamıyorum:53:

Bana sinirlendigi zaman kufur etmiyor ama oyle siddetli konusuyorki elim ayagima titreme dusuyor. Baskalarina sinirlendigi zaman küfür ediyor maalesefki. Psikolojim alt üst olmus durumda. Aramiz pek iyi degil zaten. Ben de akisina biraktim. Yalniz kalip toparlanmaya ihtiyacım var. En yakin arkadaslarim, kardeslerim dahil kimse bilmiyor durumumu. Herkes cok mutlu oldugumu zannediyor. Bana ne deseniz haklisiniz ama keske icimdekileri ve dusuncelerimi tamamiyle aktarabils size

bak ben seni çok iyi anlıyorum.sen giderken ben dönüyordum çünkü.şiddetli konuşuyor diyorsun,başkalarına sinirlenip küfür eden gör bak yarın sana da edecek.çünkü ben böyle bi model tanıdım daha önce tanımaz olaydım.dafalarca geçmişi sorgulaması takıntılı,paranoyak bir ruh hastası olduğunu gösteriyor.neyse toparlan,iyi düşün.cesur ol.bundan sana hayır yok.çok dikkat et.

Kendine haksızlık ediyorsun.

bence bu adamın evlenmeye niyeti yok. aileler biliyo mu sözlendiğinizi? yoksa kendi aranızda mı yaptınız sözü?

gereksiz kıskançlık yapanın kendinde bi sorun vardır. kişi kendinden bilirmiş işi derler ya, aynen öyle bi durum sizinki. seni yatağa atmaya çalışıyor dikkatli ol.

ayrıca geçmişte birileriyle görüşmenin kötü bi yanı yok. birileriyle görüşmeden doğru insanı bulamazsın ki. ama doğru insanı bulmak için de geçmişten ders alman şart.

bak ben seni çok iyi anlıyorum.sen giderken ben dönüyordum çünkü.şiddetli konuşuyor diyorsun,başkalarına sinirlenip küfür eden gör bak yarın sana da edecek.çünkü ben böyle bi model tanıdım daha önce tanımaz olaydım.dafalarca geçmişi sorgulaması takıntılı,paranoyak bir ruh hastası olduğunu gösteriyor.neyse toparlan,iyi düşün.cesur ol.bundan sana hayır yok.çok dikkat et.

Haklisin. Az once yine tartistik. Sacma bir sebep yüzünden dunum ve bugünüm zehir oldu. Ayriligi kafama koydum. Bunu da ona belirttim zaten. Vicdanm rahat cok sukur. Bitirecem artik tahammulum kalmadi. Kizlar hakkinizi helal edin benim yuzumden sinirleriniz gerildi ama sonuc olarak dogru diyorsunz. Bunu şuan daha iyi idrak edebiliyorum. Ben onun icin ailemi karsima almistim. O yuzdendi bunca cabam. Umarim beni anlamissinizdir.

bayanları bu şekilde değersiz bir konuma düşüren erkek milletinden ve bu zihniyete sahip erkeklerin egosunu tatmin etmeye çalışan aslında beş para etmeyeceği halde hint kumaşı muamelesi yapan bayanlara sinir oluyorum....

Back
X