..........................................................................................

bence bu adamın evlenmeye niyeti yok. aileler biliyo mu sözlendiğinizi? yoksa kendi aranızda mı yaptınız sözü?

gereksiz kıskançlık yapanın kendinde bi sorun vardır. kişi kendinden bilirmiş işi derler ya, aynen öyle bi durum sizinki. seni yatağa atmaya çalışıyor dikkatli ol.

ayrıca geçmişte birileriyle görüşmenin kötü bi yanı yok. birileriyle görüşmeden doğru insanı bulamazsın ki. ama doğru insanı bulmak için de geçmişten ders alman şart.

Iki tarafin da aile biliyor tanistilar ama isteme olayi olmadi henuz :43:

Haklisin. Az once yine tartistik. Sacma bir sebep yüzünden dunum ve bugünüm zehir oldu. Ayriligi kafama koydum. Bunu da ona belirttim zaten. Vicdanm rahat cok sukur. Bitirecem artik tahammulum kalmadi. Kizlar hakkinizi helal edin benim yuzumden sinirleriniz gerildi ama sonuc olarak dogru diyorsunz. Bunu şuan daha iyi idrak edebiliyorum. Ben onun icin ailemi karsima almistim. O yuzdendi bunca cabam. Umarim beni anlamissinizdir.

Aslında tek ihtiyacın biraz cesaret..Dik dur. Lütfen bir daha asla ama asla kimse için kötü hissetme ve kendini suçlama... :20:

Kimse için hayattan,ailenden,geleceğinden,hedeflerinden,yaşamayı hayal ettiklerinden vazgeçme... Kimse buna değmez..Doğru insan bu isteklerini paylaşır,destek olur... :ssz:

Emin ol kadın-erkek her konuda eşittir özellikle de söz konusu cinsellikse.. Sana yasaksa ona da yasak..Ona serbestse sana da serbest ;)

Son düzenleme:
Adamın yemediği halt kalmıyor, sen eski erkek arkadaşınla öpüşünce sanki dünya tersine dönüyor. Hala kendine suç bulup duruyorsun seninkisi saflıktan öte bir durum. Böyle bir dünya yok, kendine gel, akıllı ol biraz.

Adam etmeyi bilmiyorsun. Gerçekten seviyorsa zaten sen karşı koysan bile o bi süre sonra alttan alacaktır. Aynı durum içindeyim çok kıskanıyolar ama yeri geldiğinde o senin geçmişine el atıyosa sen de onunkine atıcaksın. sonuçta seninki sadece öpüşmeden ibaret, onunkii ise cinsellik :34: bu konuda sana tek kelime etmeye hakkı yok. açık açık söyle ben senle geçmişim için değil geleceğim için birlikteyim, eğer geçmişimle ilgili sorun yaratmaya devam edersen seni geçmişte bırakacağım de gözünü korkut biraz canım akıllı ol yaa ezdirme kendiniiii :45:

bu heriften bi cacık olmaz tatlım ya,iş yerinde selamlaşmana bile karışıyosa sen daha çoook yalan yere yemin etmek zorunda kalırsın...
bence hayatında bi değişiklik yap ve terk eden taraf sen ol.
Emin ol çoook doğru bi karar vermiş olacaksın!

katılıyorum. kadınları kullandım diyecek kadar şerefsiz bir adamla işiniz ne sizin. kadını sadece bir et parçası ,vakit geçirecek bir şey olarak gören bu adamdan tez ayrılın.
düşünün onla olan o kadar kızın günahınıı almış,duygularıylsa oynamış. birde bunu rahat rahat söylüyor. kadına zerre kadar saygısı olmayan evrimleşmemiş bir adam bu.
uzak durun uzak.:ssz:

İşte işin özü bu insan bir düşünür ben böyle bir adamı kendime nasıl layık görüyorum böyle bir adam benim eşim, hayat arkadaşım ileride çocuklarımın babası olabilir mi ? Adamda ahlak sıfır, haysiyet sıfır, vicdan sıfır, bakış açısı rezalet peki böyle bir erkek niye tercih edilir A) Maddi durum için B) çok yakışıklı?

onun sizden önce bakir olmadığını biliyorsunuz ama siz ondan önceki erkek arkadaşınızla öpüstünüz diye kendinizi suçluyorsunuz öyle mi?

önce kendinize saygı duymayı öğrenin.

Haklisin. Az once yine tartistik. Sacma bir sebep yüzünden dunum ve bugünüm zehir oldu. Ayriligi kafama koydum. Bunu da ona belirttim zaten. Vicdanm rahat cok sukur. Bitirecem artik tahammulum kalmadi. Kizlar hakkinizi helal edin benim yuzumden sinirleriniz gerildi ama sonuc olarak dogru diyorsunz. Bunu şuan daha iyi idrak edebiliyorum. Ben onun icin ailemi karsima almistim. O yuzdendi bunca cabam. Umarim beni anlamissinizdir.

Yaş belli bi seviyeye geldikten sonra emek verilen insan kolay birakilmiyo, hepimiz evlenip coluk cocuk dahibi olmayi istiyoruz. Seni cok cok iyi anliyorum. Bende boyle bi psikopat tanidim. İnsana bir opusmeyle,dokunmayla bile o.. Hissettirmeyi cok iyi biliyorlar. Bi sure sonra kendinden nefret edip dün dogmus olmayi ve bugun o adamla karsilasmis olmayi dilerken buluyosun ki sussun. Yeterki sussun diye o, sen bi cok lafa susuyosun. Ama goruyosunki sen sustukca o daha da konusuyo.. Ben artik sagligimdanda olmaya baslamistim. Goz kapagim dusmustu onunlayken iki defa:( ve su an o bile duzeldi inanirmisin.. Bende ayni senin gibi senelerimi verdim bi bebegim olsun diye tahammul etmistim. Neyseki beni o terketti, cunku beni o kdr kendine guvensiz hale getirmistiki yasadiklarimin farkinda degildim..

Su an allaha sukurler ediyorum. Mutlu olmak nasil bi seydi, huzurla uykuya dalmak nasil bi seydi, birileriyle sohbet edebilmek nasil bi seydi yeniden ogrendim.. İnan bana kuş gibi hafifleyeceksin.. Umarim o gucu kendinde bulursun..

bu ne biçim adam yaa kendi herşeyi yapmış ama senden sıfır bi geçmiş istiyo bence biraz tepki ver canım kendini bukadar ezdirme resmen seni saf salak yerine koyuyo utanmadan çok ilişiki yaşadığını söylüyo ama senden yemin istiyo yüzsüzlük bukadar olur biraz tepki ver :47:

Yaş belli bi seviyeye geldikten sonra emek verilen insan kolay birakilmiyo, hepimiz evlenip coluk cocuk dahibi olmayi istiyoruz. Seni cok cok iyi anliyorum. Bende boyle bi psikopat tanidim. İnsana bir opusmeyle,dokunmayla bile o.. Hissettirmeyi cok iyi biliyorlar. Bi sure sonra kendinden nefret edip dün dogmus olmayi ve bugun o adamla karsilasmis olmayi dilerken buluyosun ki sussun. Yeterki sussun diye o, sen bi cok lafa susuyosun. Ama goruyosunki sen sustukca o daha da konusuyo.. Ben artik sagligimdanda olmaya baslamistim. Goz kapagim dusmustu onunlayken iki defa:( ve su an o bile duzeldi inanirmisin.. Bende ayni senin gibi senelerimi verdim bi bebegim olsun diye tahammul etmistim. Neyseki beni o terketti, cunku beni o kdr kendine guvensiz hale getirmistiki yasadiklarimin farkinda degildim..

Su an allaha sukurler ediyorum. Mutlu olmak nasil bi seydi, huzurla uykuya dalmak nasil bi seydi, birileriyle sohbet edebilmek nasil bi seydi yeniden ogrendim.. İnan bana kuş gibi hafifleyeceksin.. Umarim o gucu kendinde bulursun..

Evet evet beni cok iyi anlayan birinin olmasi cok guzel. Suan aynen dedigin durumdayım. Kendimi kötü hissediyorum ama arkadaslarin yorumlarindan sonra kendimi daha iyi hissediyorum. Oyle bir durumdaydim ki sanki herkes tertemiz dort dortlukte sadece ben kirlenmisim gibi. Bir de şöyle bir durum var. Bazi konularda rahatlikla yalan soyleyebiliyor. Bana karşı bir yalanini yakalamadim ama baskasiyla konusurken soylemedigi bir lafi soylemis gibi anlatiyor. Bunun gibi ufak capli yalanlari oldu. Ben mi paranoya yapiyorum diye dusundum. Insanlari tanimakta neden bu kadar zorlaniyorum bilmiyorum. Bir de uzun iliskisi olan birisiyle ben hayatta cikmazdim diyor. :44:

böyle adamların ortak özellikleri var. Bunlardan biri de yalancı olmaları demekki:) benimki de çok yalan söylerdi bana da, başkalarına da. Her hikayeyi kendine döndürmek için..

Yalanlarından bir örnek vereyim çok komik:)
Ben bi gün şehirdışına giderken işi dolayısıylaa, ki bizim işimiz çok esnektir, istese koca bi gün işe gitmez kimsede niye gelmedin demez. Benim yola çıkacağım gün işe gitti seni ben bırakamayacağım baban bıraksın dedi. Ama sen uçağa binmeden gelicem ve seni göreceğim dedi. Ben bozuldum ama işte sırf huzursuzluk çıkmasın diye tamam dedim. Bu taam benim uçak saatimden yarım saat önce aramış beni bi iki defa, bende check-in, uçağa yetişme fln derken bakamamıştım. Teli bi açtım benim laf söylememe sıra gelmeden nasıl bağırıyor. Niye telefonu açmadın, kimleydin. Gelmiştim ben, hatta sana çiçek almıştım. Lanet olsun bilmemne diyerek teli yüzüme kapattı :) ki bu adam hayatta çiçek almış biri değildir. o teli açsam canım yetişemedim işlerim ıvır zıvır diyecek adam telefonu açmamamı fırsat bilip hemen beni suçlu çıkaracak bi hikaye üretti. Çünkü bu tip adamların en büyük özelliği kendini haklı çıkarıp seni ezmek...

beni önce kendimden nefret ettirdi, sonra ailemden nefret ettirmeye çalıştı. sürekli ailemden birilerine laf söylüyordu..
Amaç seni yalnızlaştırmak, özgüvensizleştirmek.. Sora kendi köleleri yapmak..

böyle adamların ortak özellikleri var. Bunlardan biri de yalancı olmaları demekki:) benimki de çok yalan söylerdi bana da, başkalarına da. Her hikayeyi kendine döndürmek için..

Yalanlarından bir örnek vereyim çok komik:)
Ben bi gün şehirdışına giderken işi dolayısıylaa, ki bizim işimiz çok esnektir, istese koca bi gün işe gitmez kimsede niye gelmedin demez. Benim yola çıkacağım gün işe gitti seni ben bırakamayacağım baban bıraksın dedi. Ama sen uçağa binmeden gelicem ve seni göreceğim dedi. Ben bozuldum ama işte sırf huzursuzluk çıkmasın diye tamam dedim. Bu taam benim uçak saatimden yarım saat önce aramış beni bi iki defa, bende check-in, uçağa yetişme fln derken bakamamıştım. Teli bi açtım benim laf söylememe sıra gelmeden nasıl bağırıyor. Niye telefonu açmadın, kimleydin. Gelmiştim ben, hatta sana çiçek almıştım. Lanet olsun bilmemne diyerek teli yüzüme kapattı :) ki bu adam hayatta çiçek almış biri değildir. o teli açsam canım yetişemedim işlerim ıvır zıvır diyecek adam telefonu açmamamı fırsat bilip hemen beni suçlu çıkaracak bi hikaye üretti. Çünkü bu tip adamların en büyük özelliği kendini haklı çıkarıp seni ezmek...

beni önce kendimden nefret ettirdi, sonra ailemden nefret ettirmeye çalıştı. sürekli ailemden birilerine laf söylüyordu..
Amaç seni yalnızlaştırmak, özgüvensizleştirmek.. Sora kendi köleleri yapmak..

Bizde de hep hakli-haksiz davası vardir ve genelde hep ben haksizimdir. Ayni seyi o yapinca normal ben yapinca anormal oluyor muhalefet olunca da bizim durumlarimiz ayni degil diyor. Sen bagirdi cagirdi deyince benim sözlümden bahsediyorsun sandim :) cicek alma, romantik olma, iltifat etme gibi ozellikleri var. Baskasina karsi korur ama en ufak yanlista bagirir kuser. Normalde bayanlarin trip atmasi gerekirken trip atan hep o alttan alan hep ben oluyorum.

Merhaba kizlar. Yapi itibariyle derdimi icimde yasayan biriyim, en yakinima bile cogu seyi anlatamam. Ama artik patlayacak gibiyim. Sizinle dertlesmek istedim ne olur beni kinamayin ve yorumlarinizi esirgemeyin. Oncelikle kendimi tanitayim. 27 yasindayim. Ozel sektorde cok iyi bir isim var. Ben diyeyim saf siz diyin salak bir kizim. Yedi aydir guzel giden bir ilişkim var. Hatta sozlendik. Cok yakin bir zamanda evlilik istiyoruz cokta seviyorum ama ters giden seyler var. Ask yonunden oldum olasi sanssiz bir kizimdir. Terk edilen taraf hep ben olmusumdur. Sozlumle tanistigim icin cok mutluyum fakat benim gecmisile ilgili sordugu sorulardan bikkinlik gecirdim. Erkek arkadaslarim oldugunu biliyor ama boyutunu anlatmadim daha dogrusu anlatamadım. Bana kimseyle opusup opusmedigimi sordu. Hayir dedim ama vicdanim sizlayarak dedim bunu. Cinsel birlikteligim olmadi kimsyle ama maalesef opustum. Cok pismanm ama yasadim ne yazikki. Sozlum cok kiskanc biridir. Is yerindeki erkeklerle selamlasmam bile tartisma konusu oldu cogu zaman. Facemdeki butun erkekleri sildirdi. Kendisinin izin vermedigi kimseyle konusmami istemedi tamam dedim ses etmedim. Hicbir saygisizlik yapmadim bu zamana kadar Allah sahit. Bana ssürekli gecmisimle igili yeminler ettiriyor ne yapacagimi sasirdm. Manen cok rahatsizim. Bu arada kendisinin bircok cinsel birlikteligi olmus anlattigina gore. Ama ben erkegim bazi ihtiyaclarim var kadinlarin daha dikkatli olması gerekir diyor. Psikolojim cok bozuk. Anlatacağım baska seyler varda uzun oldu yazim galiba. Ettigim yeminler beni huzursuz ediyor. Ve bunu durup durup tekrarliyor. Tovbe ettim, sadaka verdimama sorulari ve israrlari bitmek bilmiyor. Akil verin kizlar yalvaririm

Bu sorulardan kurtulmak istiyorsan, içi lafı çevirmeyeceksin
Direk baştan sona açık açık anlatacaksın geçmişini..

Öpüşme etme mevzuları artık hemen hemen her ilişkide olur oldu.
O esnada yaşadığın ilişkinin sonunu bilmiyordun ve bence kötü birşey yapmamışsın..

Erkek arkadaşın resmen sahiplenme iç güdüsüne fazlasıyla benimsemiş biri ,
Karısı olacak insanın geçmişte neler yapmış olduğunu neler yaşadığını bilmek istiyor, bu en doğal hakkı..

Bu devirde bende erkek olsam evleneceğim kadının geçmişini iyice araştırıp ona göre yolumu çizerdim..

Ve o sana nasıl daha öncesinde ki ilişkilerinde cinsellik yaşadığını söylemiş .
Sende ona geçmişinle ilgili herşeyi açıkca anlat , ne kadar dürüst olursan o kadar iyi..

Yarın bi gün evlendiğinde çoluk çocuk sahibi olduğunda bu yalanların ortaya çıksa ne yapacaksın peki ?
Bu yüzden al karşına açık açık konuş , ama seni yargılamamasını rica et ondan.. (:

Konunun sadece girişini okudum, sana kadın olarak şunu söyleyebilirim; bu zihniyette bir adamla evlenmeye çalışman bana normal olmadığını düşündürdü. Yaşın küçük değil, cahil değilsin, iyi bir işin, ailen ve hayatın var ama beyni kokuşmuş bu adamla bir yuva kurmaya çalışıyorsun. Bence kendini yoklamalısın çünkü bu davranışın normal değil. Seni aşağılayan, sana inanmayan, seni sadece bekaretten ibaret sanan bir adamı koca ve baba yapacaksın öyle mi, ? Bence sorun sende onun hali zaten belli

Bizde de hep hakli-haksiz davası vardir ve genelde hep ben haksizimdir. Ayni seyi o yapinca normal ben yapinca anormal oluyor muhalefet olunca da bizim durumlarimiz ayni degil diyor. Sen bagirdi cagirdi deyince benim sözlümden bahsediyorsun sandim :) cicek alma, romantik olma, iltifat etme gibi ozellikleri var. Baskasina karsi korur ama en ufak yanlista bagirir kuser. Normalde bayanlarin trip atmasi gerekirken trip atan hep o alttan alan hep ben oluyorum.

bak işte aynı model bunlar. bizde de o haklıydı hep. Kadınlar erkeklerin kaburga kemiklerinden yaratılmış sen kadınsın der sustururdu :)
ben bi şeye kızar aramazdım, o da hiç aramazdı küserdi. niye aramadın hiç dediğimde sen beni aramadın, naptın, kimleydin fln derdi, hani çok kötü geçmişliyiz ya, hep ordan vururdu kimleydin, nerdeydin de aramadın, aramamak işine geldii derdi :)) bende eziğim ya bu ithamları duymamak için hep arayan ben olurdum.. ah ah salaklığıma doymayım.. işte bunlar hep tecrübe. şimdi beni kesseler kendimden ödün vermem. bana mutluluk vermeyen adama değil yıllarımı 1 saatimi vermem.

ben bide bu adamla nişanlandım. hani namusumu kurtarcam ya nişanlandım bide. neyseki aileler işin içine girdi de babamın sayesinde kurtuldum. çok değil 1 aay perişan gezdim. sonra fabrika ayarlarıma geri döndüm :))

Kusura bakmayın ama ikinizde bi alemsiniz
7 ayda niye jet hızıyla sözlendiniz ve aynı hızla düğün düşünüyosunuz
Bi soluk alıp tanısaydınız
Ayrıca geçmişi bırak o adam bana çalışma arkadaşlarımdan erkek olanlarla selamlaşma yasağı koymaya kalktığı an herkes kendi yoluna der sonlandırırdım.

Evlenince daha da artar bence bu kısıtlamalar
Face de erkek arkadaşın varsa noluyo, sen görünmez değilsin dışarda da görmüyo mu bu tanıdıkların sanki seni

Kusura bakma ama kendi ben erkeğim diye üstünlük taslayan her naneyi yiyen adam sevgilisini / eşini bu kadar kısıtlama hakkını nerden buluyo
Siz ve sizin gibiler var oldukça böyle erkeklerin sırtı yere gelmez

Bu saatten sonra oturup gecmisimi anlatamam. Az cok tanidim onu. Eger anlatirsam o... damgasi yiyip terk edilecegimden adim gibi eminim. Terk edilmek bir yana soyleyecegi agir sözleri kaldiramam. Sonsuzz arkadasla ayni durumdayim. Ben ilcede yasayan biriyim yani cok kucuk bir yer yasadigim yer. Herkes gordu herkes ogrendi. Ben aileme karsi gelmistim onlari tanistirmak icin yapmadigim sey kalmamisti. Bunlar beni dusunduruyor. Ve artik her erkek aynidir diye dusunmeye basladim. Evlenmekteki israrimin nedeni bunlardi. Yoksa maddiyatta gözüm yok. Cok cok uzulecegim bir iki ay olacak biliyorum toparlanirim elbette.

Bu saatten sonra oturup gecmisimi anlatamam. Az cok tanidim onu. Eger anlatirsam o... damgasi yiyip terk edilecegimden adim gibi eminim. Terk edilmek bir yana soyleyecegi agir sözleri kaldiramam. Sonsuzz arkadasla ayni durumdayim. Ben ilcede yasayan biriyim yani cok kucuk bir yer yasadigim yer. Herkes gordu herkes ogrendi. Ben aileme karsi gelmistim onlari tanistirmak icin yapmadigim sey kalmamisti. Bunlar beni dusunduruyor. Ve artik her erkek aynidir diye dusunmeye basladim. Evlenmekteki israrimin nedeni bunlardi. Yoksa maddiyatta gözüm yok. Cok cok uzulecegim bir iki ay olacak biliyorum toparlanirim elbette.

Niye bir iki ay üzüleceksin
Ayrılmaya mı karar verdin yani ?

Suanki durumumuz onu gosteriyor. Ayrilik yakin gibi. Allah'a siginiyorum.

Ailen neden istememişti O'nu
Belki de daha o zamandan fark ettikleri bişeyler vardır
Ben her durumca anneci olanları sevmem ama yaş itibariyle tecrübelerinden faydalanmakta fayda olduğunu düşünürüm

Back
X