Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende yaptim bu sakayi kuzummm saka oldugunu soylememe ragmen hala etkisinden kurtulamamiski alacakmis hissiyatinda cevap yaziyor kiyamam ki
Gözlerim doldu desem? Eki Görüntüle 1667264
Su anda is yerindeyiz aklima abim geldi abime yapayim dedim fakat diyalog oldu bizimki.. Pc basinda Siparislerle ilgileniyordu ve o arada ben ;
- abiiiiiii sana bisey diyimmi
- hee de
- bi ayakkabi begendim alimmi
- (umursamiyor) hmmm 2 hamburger 1 porsiyon karisik izgara (siparis okuyo)...... :)
- abiiii bisey dedim sana yaaa
- hiiiiii ne soyle
- aliyimmi dedim ?
- (mübalaga yaparak) 145 bin tane ayakkabin var ucuz biseyde istemezsin sen simdi soyle 300 mu 400 mu istedigin ayakkabi
- ııı ııhhh bilemedin 649 tl
- Ne 649 tl mi amaaannnn bende pahali bisey zannettim he tamam al hemen 300 filan olsaydi alamazdik neyseki 649 tlymis o zaman alabiliriz.
- iyi tamam aliyom (karti cikarttim siparis veriyormus gibi telefonu elime aldim)
- dur lan dur olum saka yaptim alma ciddiye aliyo bide utanmadan ya :))
Ben: Askoooo
Eşim: Efendim Askim
Ben: Internet de Bi Ayakkabı Gördüm, Çok Beğendim.
Eşim: Al Aşkım
Ben: Biraz pahalı ama
Eşim: 300 mü ??
Ben:Keşke 300 Olsa Aşkım
Eşim: 500 Tl mi ??
Ben: Çık Aşkım
Eşim: 600
Ben: 649 Tl'cik
Eşim: ALMA Aşkım
Ben: Niye Yaa
Eşim: Sen Daha Pahalılarına Layıksın =)))
Ben: bir ayakkabı beğendim canım çokk güzell. Ama 649 lira. Alacam vallahi 6 taksitle. EŞİM: Hee al bebeğim al, al all tabi al ,, al aşkım al al .Kaçırma