• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

649 liraya ayakkabı oyunu:)

Bende yaptim bu sakayi :KK70:kuzummm saka oldugunu soylememe ragmen hala etkisinden kurtulamamiski alacakmis hissiyatinda cevap yaziyor kiyamam ki :KK60:

PhotoGrid_1445689286677.webp

Screenshot_2015-10-24-15-14-02.webp

Su anda is yerindeyiz aklima abim geldi abime yapayim dedim fakat diyalog oldu bizimki.. Pc basinda Siparislerle ilgileniyordu ve o arada ben ;

- abiiiiiii sana bisey diyimmi
- hee de
- bi ayakkabi begendim alimmi
- (umursamiyor) hmmm 2 hamburger 1 porsiyon karisik izgara (siparis okuyo)...... :)
- abiiii bisey dedim sana yaaa
- hiiiiii ne soyle
- aliyimmi dedim ?
- (mübalaga yaparak) 145 bin tane ayakkabin var ucuz biseyde istemezsin sen simdi soyle 300 mu 400 mu istedigin ayakkabi
- ııı ııhhh bilemedin 649 tl
- Ne 649 tl mi amaaannnn bende pahali bisey zannettim he tamam al hemen 300 filan olsaydi alamazdik neyseki 649 tlymis o zaman alabiliriz.
- iyi tamam aliyom (karti cikarttim siparis veriyormus gibi telefonu elime aldim)
- dur lan dur olum saka yaptim alma ciddiye aliyo bide utanmadan ya :))

Buda Abi ve aşk farki :))

Eşimle Konuşmamız

Ben: Askoooo
Eşim: Efendim Askim
Ben: Internet de Bi Ayakkabı Gördüm, Çok Beğendim.
Eşim: Al Aşkım
Ben: Biraz pahalı ama
Eşim: 300 mü ??
Ben:Keşke 300 Olsa Aşkım
Eşim: 500 Tl mi ??
Ben: Çık Aşkım
Eşim: 600
Ben: 649 Tl'cik
Eşim: ALMA Aşkım
Ben: Niye Yaa
Eşim: Sen Daha Pahalılarına Layıksın =)))

Ben: bir ayakkabı beğendim canım çokk güzell. Ama 649 lira. Alacam vallahi 6 taksitle. EŞİM: Hee al bebeğim al, al all tabi al ,, al aşkım al al .Kaçırma

Back
X