65 - 70 kilo bayanlat birlikte zayiflayalim

nzlbolat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2015
49
27
3
38
IMG-20151224-WA0004.webp
Birlikte zayiflayalim

Bende 70 kiloyum diyete başlıyorum bir türlü devam ettiremiyorum motivasyon sıfır yerlerde resmen

listeniz hep aynı mı kalacak? doktorunuza haftada bir mi gidiyorsunuz? ay çok soru sordum ben ya kusura bakmayın :KK48:

Tabiki haberdar ederim..bende 167 boy 66 kiloydum bakalim hedefim 57 59 olacak mi

Ben geldim.
Kilo oldu 68. Boy 170. Bende varım.
Bugün birinci günümdü.
Sabah bir poğaça azıcık peynir 2 bardak çay ictim.
Öğlen yemeği 1 büyük kase tavuk çorbası
Akşam yemeği 1 orta kase tavuk çorbası 3-4 kaşık bulgur pilavı azıcık turşu. 2-3 kaşık kadar

Şimdi de buna uymaya çalışayım bakalım

Merhaba arkadaslar ben de surekli diyete baslayip birakanlardanim Boy 1.73 kilo 70.6 geldim bugun hemen hemen her gun tartiliyorum yoksa motivasyonum kaciyo 65 kilo olmak istiyorum ilk etapta insallah basaririz

Ben geldim.
Kilo oldu 68. Boy 170. Bende varım.
Bugün birinci günümdü.
Sabah bir poğaça azıcık peynir 2 bardak çay ictim.
Öğlen yemeği 1 büyük kase tavuk çorbası
Akşam yemeği 1 orta kase tavuk çorbası 3-4 kaşık bulgur pilavı azıcık turşu. 2-3 kaşık kadar

Şimdi de buna uymaya çalışayım bakalım
Bu diyetle ben iki kilo verdim devam ediyorum suanlik hadi hayirlisi

bende bu diyeti uygulamaya karar verdim. artik kendime bir dur demem lazim . boyum 172 kilom 71 . insallah herkes dal gibi olur:) bir de diyetin yanisira spor yapiyor musunuz. ben hic sevmiyrm . sirf diyetle verrmiyim hic bilmiyorum

Ben de spor yapmaktan nefret ediyorum cok hareketlei de sayilmam bugun 70.3 geldim ilk basladigimda 71.3 tu cok guzel bi diyet yapamadim ama bugun tam olarak basladim arkadaslar motive olamiyorum bir turlu olsam da geri kaciyor.Bu arada ne kadar surede bir kilolarimizi yazalim tablo yapmayi bilen varsa tablo yapabilir mi acaba?

Back
X