65-75 kilo aralığındakiler gelin hep birlikte verelim kiloları

Kizlar benim vize haftamdi bu hafta o yuzden bakamadim hic buralara nasil gidiyo diyet ben bu hafta cok yapamadim sinavlardan dolayi ne bulduysam onu yedim evde 72 olmusum kilo almamisim allahtan sizin nasil gidiyo

mutsuzluktan ölebilirim kızlar elma diyeti yaptım kilo aldım 65.7 yim. ne yapsam olmuyor. doğum günüme 15 gün kaldı hiçbir pantolon ve elbiseye giremiyorum. bu arada kocam de zayıfladı. :silah:motivasyona birlikteliğe ihtiyacım var. siz ne alemdesiniz.:KK57:

:işsiz:
mutsuzluktan ölebilirim kızlar elma diyeti yaptım kilo aldım 65.7 yim. ne yapsam olmuyor. doğum günüme 15 gün kaldı hiçbir pantolon ve elbiseye giremiyorum. bu arada kocam de zayıfladı. :silah:motivasyona birlikteliğe ihtiyacım var. siz ne alemdesiniz.:KK57:
Ben de 65 olmuşum kocam da zayıfladı şu an çok mutsuzum :işsiz:

Uzun süredir kadınlarkulübündeki diyet gruplarını okuyorum okuduklarımın çoğunda belli bi yerden sonra konu ya başka yerlere gidiyo ya artık kimse yazmıyo. Ben diyorum ki kilolarımızı gruplayalım ve herkes birbirine yakın kilolarda olacağı için bi yarış halinde olalım hatta bundan dolayı kayıt oldum kadınlar kulübüne..ben 72.6 kilodayım şu an ve mayısın 6 sı gibi 68 kiloya düşmek istiyorum.Siz de isterseniz bana katılabilirsin hep beraber kilolarımızı vermiş oluruz.Herkes şimdilik küçük hedeflerini yazsın ve her salı tartılıp sonuçları buraya yazalım.Benim uzun süreli hedefim 55 kiloya düşmek.Ama yaklaşık 18 kilo vermem gerektiğini düşününce moralim bozuluyor bu yüzden şimdilik hedefim 68 insallah istediğimiz sonuçları elde ederiz katılımlarınızı bekliyorum
sel kesinlik çok iyi fikir eğer vazgecmediyseniz bende varim

Back
X