• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

65' e adım adım ...

Siz haklısınız sonuna kadar sizi haklı buluyorum istediğiniz kadar istediğiniz şekilde de yazabilirsiniz ben sizi tutuyorum burası benim kendi sayfam bdv konusu değil eleştiri veya fikir yazamazsiniz

Yine sardınız kızcağıza... Yahu dediği şey çok basit. Hastalıkların var ve öyle kolay kilo veremiyorum. Hasta ne demek? Bunun neresini anlamıyorsunuz? Hem hasta hem aracı yok anlaşılmayacak ne var?
Burası bdv konusu değil kendimce kendime özel açtığım bir yer tek tek hastalıklarımi yszmak zorunda değilim

Ay bırak Allah aşkına ne açıklama yapıyorsun.. günü iyi geçmeyen gelip burda milletten çıkarıyor acısını.
Aynen öyle ama canımı yakıyor bu durum ben bu kişiyi hayatını vs bilmiyorum bu kişiden maddi manevî birşey talep etmemişim burası benim sayfam buraya gelip ağzına geleni yazıp gidemez burası bdv konusu değil

Burası bdv konusu değil kendimce kendime özel açtığım bir yer tek tek hastalıklarımi yszmak zorunda değilim
Forum oluyor ya yazıyorsun. Gayet ters ters cevap veriyorsun belki diyetisyenim belki doktorum yardım etmeye çalışıyorum olamaz mı? Hayat senin bana ne ya ne yaparsan yap daha da yazmıyorum

Mune Mune abla kişilerin özel açtığı günlük vs gibi sayfalara diğer üyeler eleştiri alaycı tavır vs vs yazabiliyor mu kafasına göre sorgulayabiliyor mu
Belki 1 kilo bile veremeyeceğim.kimene ben kendim için bu sayfayı açtım

Aynen öyle ama canımı yakıyor bu durum ben bu kişiyi hayatını vs bilmiyorum bu kişiden maddi manevî birşey talep etmemişim burası benim sayfam buraya gelip ağzına geleni yazıp gidemez burası bdv konusu değil
Saygısızlık işte. Gerçek hayatta burada söylediklerini söyleyemeyen birkaç "şey" sadece..

Yine sardınız kızcağıza... Yahu dediği şey çok basit. Hastalıkların var ve öyle kolay kilo veremiyorum. Hasta ne demek? Bunun neresini anlamıyorsunuz? Hem hasta hem aracı yok anlaşılmayacak ne var?
Toplu taşıma diye bir şey var isteyen bir çok yolunu bulur bahane arayan da bulur.

Forum oluyor ya yazıyorsun. Gayet ters ters cevap veriyorsun belki diyetisyenim belki doktorum yardım etmeye çalışıyorum olamaz mı? Hayat senin bana ne ya ne yaparsan yap daha da yazmıyorum
Aynen isabet olur yazmaman. Senin danışanın değil karşındaki. Kendini motive etmek için bi konu açmış. Ve onun hiç kavgacı ters bi tarzı yok genel olarak. Beni bile gerdin o tabi ki karşılık verecek. İyi bir şey yapmıyorsun farkında ol diye söylüyorum.

Toplu taşıma diye bir şey var isteyen bir çok yolunu bulur bahane arayan da bulur.
Woooowwww toplu taşıma mı? O nedir? Yahu bunu bilmiyor olma ihtimali var mı sence? Belki canı gitmek istemiyor, belki gidemiyor. Bak eski yorumlarına da baktım. Sen negatif bir insansın. Şöyle aç camı derin derin nefes al biraz gevşe ooo relax💐

Siz haklısınız dedim ya
Burası Forum ama bu sayfa benim sayfam bdv konusu değil
Belki param yok taşıma için belki çok hastayım bronşit ve astım krizi geçirdim belki otobüste ve panik atak geçirdim artık tercih etmiyorumdur çok mecbur kalmadıkça olamaz mı hastahaneye gitme dışında mecbur kalmadıkça binmiyorum çünkü yolculardan bazıları ağır parfüm kullanıyor heryere yavaş yavaş da olsa yürümeyi tercih ediyorum çok dışarı çıkamıyorum çıkarsam da dediğim gibi yapıyorum dinleme dinlene yürüyerek gidiyorum
Diyetisyen veya Dr gibi kimseler eğitimli insanlar olduğu için insanlara nasıl yaklaşacağını nasıl muhatap olacağını iyi bilirler o kadar Dr ve psikologa gittim hiç biri sizin gibi yaklasmadilar
Siz suçlayıcı ve ezici bir tavır da olmayı seçtiniz
Dediğim gibi ego tatmini için yanlış insanı seçtiniz
Canım o kadar yandı o kadar kalbim kırıldı o kadar ezdiler ki artık eskisi gibi canım yanmıyor

Ben sizi kıracak incitecek ezecek tek bir yorum ve cevap bile yazmadım

Senin 25 yaşında her şeyi ben biliyorum havaların yok mu çok komik duruyorsun

Konu sahibi kendisi çok ciddiye alınacak biri değil konunuzda da demiştim kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz herkes herşeyi çok iyi biliyor
Teşekkür ederim canım 🌹 anlayamadım zaten konuya bodoslama dalıp sorgular gibi ders verir gibi bir tavır takındı

Back
X