- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
- Konu Sahibi tatlibikiz
-
Buradan okuduğum bir yağ karisimini aldim bugün ve yine buradan duyduğum bi çay aldim yarin basliyorum beslenme duzenime dikkat ediyorum fakat takviye lazim demekki.. En önemlisi aksamlari bir saat dans ediyorum kizlar iki hafta araliksiz dansla 4 kilo verdiğmi biliyorum. Ve 7den sonra bir şey yemiyorum karnim guruldadiginda suiciyorum veya bir tane kuru kayisi yyiyorum. Hepimiz basarabilirizz:)
Kilomu verdim gitti bilee :)Haydi kolay gelsin canımm spor da yap ama :)
Canm cok uzun zaman gecti uzerinden kilomu da verdim hatta bu konu benim mi diye tereddut ettim ;Dsanırım sen bayagı kilo verdin canım nasıl verdin yazarmısın bende 60 kiloyum boyum kısa 1,60 şişko dombik gibiyim aynı
Canm nerhaba o karisimi hazirlayali cok uzun zaman oldu ama hatirladigm kadariylaşu yağ karışımın tarifini verebilir misin canım bizede
Ay inanmıyorum tarihi nasıl gözümden kaçırmışımKilomu verdim gitti bilee :)
Kiz bu konuyu actigimi bile unutmusum ababahAy inanmıyorum tarihi nasıl gözümden kaçırmışımhalbuki biliyordum da zaten kilo verdiğini utandım şimdi bak kendi kendime kahkaha atıyorum
Canm cok uzun zaman gecti uzerinden kilomu da verdim hatta bu konu benim mi diye tereddut ettim ;D
Hatirladigim kadariyla icinde
Ozon yagi kakao yagi portakal yagi biberiye yagi vardi
Ben kilo verme surecimde cuma zayiflama yarismasina katildim ve sadece yediklerime dikkat ettim ozel bi diyet yapmadm asla
Birakmak zorundasn canm ben kac kere bakkaldan dondum cips almamak icin:)ben abur cuburu bırakamıyorum ya
HahahahaKiz bu konuyu actigimi bile unutmusum ababah
İki uc kere okudum hatta ben mi yazmisim diyeHahahahaayniyiz desene ben tarihe bakmiyorum kilo verdigini bildigim halde sen ise actigin konuyu hatirlamiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?