• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

65 ten 55 e yolculugum baslasin...

kızlar günaydın kilomu bildiriyorum : 62.0 :( ne yazıkki 62 yi tekrar gördüm :( bakalım gelecek pazara kaç kiloda olacağım.

• Beğen
Reactions: mhn
Gunaydin arkadaslar! Mutlu ve kacamaksiz bir yarisma diliyorum herkese. Önemli olan saglikli zayiflamak!
Kilo bildirimi: gecen hafta: 61.9
Bu hafta: 61.8 :KK22: Daha fazlaydi kesin verdigim kilo ama dun göturdugum pide ve baklavanin da etkisiyle böyle sanirim bugun.

olsun canım gidecek onlar da inşallah.bu hafta amacımız 60 lı rakamları görmek olsun.

• Beğen
olsun canım gidecek onlar da inşallah.bu hafta amacımız 60 lı rakamları görmek olsun.
Ayyy 60 li rakamlar mi?:KK57::KK57: Hayal ettimde kalp atislarim degisti:KK70::KK70:Insallah canim yaa, insallah. Cok duzenli yemeye caliscam bu hafta, artik yeter yerimde saydigim.

Bu arada sabah: 1 dilim ekmek, 1 dilim kasar peyniri, 2 ince dilim sucuk, cay.
Ara: cay, 150 gr meyveli yogurt yiyecegim simdi.
Öglene de haslanmis lahana ve yogurt, corba yapicam insallah. saat 13:30 gibi yiyebilcem ögle yemegini.

Bu arada sabah: 1 dilim ekmek, 1 dilim kasar peyniri, 2 ince dilim sucuk, cay.
Ara: cay, 150 gr meyveli yogurt yiyecegim simdi.
Öglene de haslanmis lahana ve yogurt, corba yapicam insallah. saat 13:30 gibi yiyebilcem ögle yemegini.
harikasın canm işte buuu. bende şimdi güne gidiyorum ne yapacam şimdi yaaaaa

• Beğen
kızlar günaydın kilomu bildiriyorum : 62.0 :KK43: ne yazıkki 62 yi tekrar gördüm :KK43: bakalım gelecek pazara kaç kiloda olacağım.

Ayyy 60 li rakamlar mi?:KK57::KK57: Hayal ettimde kalp atislarim degisti:KK70::KK70:Insallah canim yaa, insallah. Cok duzenli yemeye caliscam bu hafta, artik yeter yerimde saydigim.
62 olsam diyeti bırakkırım bee

• Beğen
mrb arkadaşlar rahatsızım giremedim bayadır. bu sabah itibariyle 61.400 üm.
Hosgeldin Ela82, gecmis olsun canim. Canim unutma bu hafta yarismaya basladik, pazar gunu tekrar kilo bildirim var. :KK15:

harikasın canm işte buuu. bende şimdi güne gidiyorum ne yapacam şimdi yaaaaa
Yogurt yiyecem dedim ama cok acil disari cikmam gerekti, ve yiyemeden ciktim. Gelincede corbami yaptim, 2 kase sicak sicak ictim, sogukta ohh mis gibi. Suan doydum bununla. Lahanayi artik ikindine yerim ara ögun olarak. :KK59:

Ela geçmiş olsun canım. Mhn evet 60 li rakamlar beni de çok heyecanlandıriyor :) Mandebula diyet bırakmak yok sakın haaa :(

• Beğen
Aksam: haslanmis lahana&yogurt, 1 kase corba.
Ara: cay, cay, su.

öğleden sonra günüm var demiştim ya hiçbirini yemedim sadece cay içtim bi da kahve. ama akşam acısını çıkardım yaa yerken bile pişmendim. şimdi kızlara ne diyecem. beni topa tutacaklar diye

• Beğen
Back
X