• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

65 ten 55 e yolculugum baslasin...

Ben de 61.5 kızlar sadece beş yüz gram ama olsun herkesi tebrik ederim :)

• Beğen
Reactions: mhn
Yaa duzgun yazmistim ama karisti mesaj yayinlaninca. Kizlar kusura bakmayin. :KK14:

Ben sonuncu olmadım ama bana da ceza versebniz olur bugün ben dıaşrdaydım ve tatlı tükettim pişmanım galiba :(

Mrblar60.7ciktmcokmutluymfark700grsonunda60larigordmherkesebasarolar.

Ayy ela çok tebrik ederim canım ya 70 li rakamları gördün ne güzel kıskandım seni valla ama aynı zamanda da senin adına çok sevindim :)

Ögle: yogurtlu mor lahana salatasi 1 porsiyon.
Ara: 150 gr yogurt, icine 1 tanede kivi dogradim.
Aksam: 1 kase kuru fasulye, 2 yemek kasigi pilav.
Ara: cay. Yemegi erken yedim, oyuzden acikirsam meyveli yogurt yerim belki.

Kızlar yarın yeni yarışmamı başlıyor

• Beğen
Reactions: mhn
merhaba ben bugün kayıt oldum.gördüğüm kadarıyla hepiniz kilo vermişsiniz ben de vermek istiyorum.55 kilo hedef.67.4 kiloyum.burda herkes her gğün ne yaptığını mı yazıyor?hangi aralıklarla tartılıyosunuz?
Merhaba, R rebelmusic . Evet canim hergun mumkun oldugunca ne yedigimizi, ne yaptigimizi paylasiyoruz. Ve gecen hafta yarismaya basladik. Aramiza katilirsan sevinirim, hep beraber zayiflayalim. :KK15:

Gunaydinlar herkeze:KK52::KK52::KK52:

Sabah: 1 dilim ekmek, salatali, zeytin, cay.
Bugun coookk yogunum, önce disari cikmam lazim, sonrada evde temizlik beni bekliyor. Ev bastan sona temizlenecek, perdeler, halilar falan...:KK51: Hepinize bol zayiflamali, kacamaksiz bir gun diliyorum kizlar:KK68:

Back
X