• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

65 ten 55 e yolculugum baslasin...

Tatlim iyi olurdu ama burda o cayi bulabilcegimi sanmiyorum:KK12: Haklisin ya, evde yaptigim maydonoz suyunu icemedim. Aslinda tat olarak cok kötu degilde, görunusu falan ne bileyim icim almadi. :KK48:

aaa pardon, sen yurtdışındaydın değil mi canım ?

• Beğen
Reactions: mhn
kızlar tekrar selam. Ara bir portakal yarım saat sonrasında da bir bardak sütlü neskafe. bol su içiyorum bir litre bitti bile

• Beğen
Merhaba kızlar akşam börülce yemeği yarım kase çorba ve bir kase yoğurdu bir dilim ekmekle yedim. Artık bol su ve yeşilçay icicem

• Beğen
@niyeben... evet canım yurtdışındayım. Bu arada menün güzel. :KK15:

Merhaba kızlar akşam börülce yemeği yarım kase çorba ve bir kase yoğurdu bir dilim ekmekle yedim. Artık bol su ve yeşilçay icicem
aranızda ülker çikolatalı gofret sevmeyen var mı:??? benm elimeydi bi baktım hepsi hop midede:)) üstünede 7 çiğ köfte. ayyy iğrencim

Kızlar ben de bugün güzel başladıM güne hatta sabah tartldm 61.5tu ama sonra pikniğe filan gittik şuan bence 63 filanmdır şuan bol su içiyorum sabah görcez bakalım bilançoyu :oops:

• Beğen
Kızlar ben de bugün güzel başladıM güne hatta sabah tartldm 61.5tu ama sonra pikniğe filan gittik şuan bence 63 filanmdır şuan bol su içiyorum sabah görcez bakalım bilançoyu :oops:
okulda cay içmekten su içemiyorum ya off

sinirli portakal senn kilo kaçtı
İlk başladığımda 64 tü sonra yeme düzenimi burda yazdğm hale getirdim ilk gün 63 é düştüm bu sabah 61.5 tu ama şuan pikniğin etkisiyle almşmdr yine ya hiç iyi olmadı canm bu :(

İlk başladığımda 64 tü sonra yeme düzenimi burda yazdğm hale getirdim ilk gün 63 é düştüm bu sabah 61.5 tu ama şuan pikniğin etkisiyle almşmdr yine ya hiç iyi olmadı canm bu :KK43:
ohh mis gibi temiz hava. bugun hava güzeldi. hırkayla gittim o b,ile terletti.

ohh mis gibi temiz hava. bugun hava güzeldi. hırkayla gittim o b,ile terletti.
Aynen canm ben de işten izin aldm öğlen öyle gittik iyi oldu yürüdük spor aletleri vardı onlarda biraz oyalandm ama yemeseydm keşke :110:

Sen neler yedin bugün

Back
X