"Ş.S. başvurusunda, “Kız çocuklarına 10 yaşından itibaren erkeklerin bakış açısını anlattığını sanan bu türkünün yasaklanmasını istiyorum” dedi."
Helal olsun
Şimdi diyoruz ya 13- 14 yaşlar çocuk daha diye, kime ne diyoruz biz, kime ne diyoruz.. Adam diyor ki Cumhurbaşkanımız da 30 yaşında üniversitede hoca iken 15 yaşında ki kızla evlenmiş(yanlış biliyorsam düzeltin lütfen), yine adam diyor ki dedem ninemi 12 yaşındayken almış, önlerinde gayet güzel örnekler var . Bir çok kişi o yaşları çocuk olarak görmüyor ben size diyim. Hoş; gerçi o yaşlarda ki kızlarda -bu zamanda- pek çocuk gibi davranmıyor. Kimseyi eleştirmiyor, hiçbir şeye de şaşrımıyorum ben artık... böyleyiz
Davranmamalari normal degil zaten. Burada da 15 yasindan beri birlikteyim , 3 senedir problemler yasiyorum diye konular aciliyor. 15 yas bile erken geliyor bana birak 10 yasi. Sasirmayisimiz da normal degil. Onumuze ne gelse kabul edecek gibiyiz.
tabi ki pedofili.Merak ettim bu şarkı 65 e kadar ne sapıklıkta ilerliyor.Aman bir güzel ki on yaşına girince
Gonca Güldür henüz açılır
On birinde gonca diye koklarlar
On ikide elma deyip saklarlar
On üçüncü cevri cefa çekerler
On dördünde badem şekere benzer ey ey aman
On beşinde güzelliğin çağıdır
On altıda gören aklım dağıtır
bu ne ya. resmen pedofili.
yuh
iyi yapmış kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?