657 sayılı kanuna tabi olan memurlar

plstgc

Rabbim sana emanetiz..
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
275
65
Arkadaşlar ben amirimi dava edeceğim. Hamileyim ve haftanın 6 günü fFull çalışıyorum toplam 60 saat.çalışma şartlarım da hiç sağlığa uygun değil.yabancı ülke vvatandaşları ile içli dışlıyız.yeri geliyor piskopat ı geliyor saldırıyor.yeri geliyor g kodlu yani bulaşıcı hastalık taşıyan yolcu geliyor.iki defa hastalık atlattım bir tane düşüğüm var.buna rağmen hala aynı.yerimde çalışıyorum.ne yapacağımı bilmiyorum. Hergün korkarak giriyoruz.bunu amire ilettiğimiz halde aynı tas aynı hamam devam.Aranızda öğretmen polis vs varsa çalışma şşartlarınız hakkında bilgi verir misiniz

canım senin mesleğin ne böyle bu kadar riskli. ben öğretmenim yarım gün eğitim veren bi okulda çalışıyorum şartlarım ağır değil 6 saat boyunca dinlenemiyorum belki ama öğleden sonralarım bana ait. 24. haftadan sonra doktor onayıyla nöbet tutmama hakkım da var. ayrıca kontrolum olduğu günlerde okuldan izin alıp çıkma hakkım da var. bu kadar.

amiri dava etme bence ama doktoruna işinin koşullarını anlat belki rapor verme gibi bi durum olur hiç değilse. böyle durumlarda amirle ters düşmek yerine çözüm aramak en mantıklısı.

Canım öncelikle amirinin dava etme ile uğraşma. Resmi Gazetede onaylandı. Aile paketi içeriğini incelesen.once Dr
dan sağlık raporu al hamile olduğunu gösterir. Sonra kurumuna dilekçe yaz ve ekine ekle.hic bişey veya mesai yada ağır şartları calistiramaxlar. Ama önce dilekçe yaz.ben yeni verdim kurumuma göreve çıkamıyorum toplum 7.5 saat çalışıyorum

X