66 günde 11.4 kg gitti bile :)

bayanbaloncuk

Ay ve Balık
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2013
5.023
3.601
173

sayfa 183 den itibaren yeniden günlüge dönüsümü icerir, ziyadesiyle kilo almis olarak döndüm, buradaki tablo olarak kilo akisimi güncelliyorum her hafta
13.08.2015 ------ 71.5
20.08.2015 ------ 70.7
28.08.2015 ------ 70.5
31.08.2015 ------ 70.1

03.09.2015 ------ 69.4
10.09.2015 ------- 68.4
17.09.2015 ------- 68.4

29.09.2015 ------ 68.1
02.10.2015 ------ 66.5 :21::21:
09.10.2015 ------ 65.8

17.10.2015 ------ 66.8 :KK43: :KK43:
26.10.2015 ----- 65.3
02.11.2015 ----- 65.7 :KK11:
09.11.2015 ------- 64.8
16.11.2015 ------- 65 :KK20:
23.11.2015 ---- 64.1

30.11.2015 ---- 63.2 :KK54:
07.12.2015 ----- 63.2 :nazar:
10.12.2015 ----- 62.6
14.12.2015 ----- 63.4 (regli oldum) :KK51:

21.12.2015 ----- 62.3 :KK73:
28.12.2015 ---- 61.5 :KK60:
04.01.2016 ----- 60.8 :KK36::KK73:

Son düzenleme:
ilk hedefim 2.8 kg vermek ve sonrasinda ramazan ayinda 2 veya 3 kilo daha verip istedigim kiloya inmek :) tabi istedigim kiloya inince sizi birakacak miyim`? tabiki hayir ! :) buraya katilan herkes kilo verip citir olana kadar burda destek olmaya devam edicem :)

İlk defa böyle bir diyet duydum :44:

Kilom 59,boyum 1.78

Hedef kilom 50

Yanım arkadaş arıyordum tam,çok iyi olmuş topiğin
:31:

İlk defa böyle bir diyet duydum :44:

Kilom 59,boyum 1.78

Hedef kilom 50

Yanım arkadaş arıyordum tam,çok iyi olmuş topiğin
:31:

178 mi:53: masallah canim ne kadar uzunmussun :) benim boyum 167. hedef kilom ilk olarak 60 sonra ise 57 :) bu saglikli beslenme sistemi günde sadece 2 ögünden olusuyor canim, sabah ve aksam yemegi var sadece. bu sekilde gayet iyi kilo verdigimi düsünüyorum :) tabi sen neler yapiyorsun kilo vermek icin?

178 mi:53: masallah canim ne kadar uzunmussun :) benim boyum 167. hedef kilom ilk olarak 60 sonra ise 57 :) bu saglikli beslenme sistemi günde sadece 2 ögünden olusuyor canim, sabah ve aksam yemegi var sadece. bu sekilde gayet iyi kilo verdigimi düsünüyorum :) tabi sen neler yapiyorsun kilo vermek icin?

Bundan 2 sene önce uzunluğum çok dikkat çekiyordu,ama kilo alınca bütün çekiciliğimi kaybettim.Özellikle göğüslerim beni çok iri gösteriyor.Son zamanlarda bir de basen derdi çıktı,bacaklarım kollarım incecik,göğüs popo kocaman :53:

Ben her öğün avuç içi kadar yağsız,haşlanmış şeyler yiyorum,öğün arası olarak da meyve.Böylece 66dan 59a inebildim,ama hala fazlam var..

Kan grubu işini anlayamadım ben,o nasıl oluyor canım ?
:44:

Bundan 2 sene önce uzunluğum çok dikkat çekiyordu,ama kilo alınca bütün çekiciliğimi kaybettim.Özellikle göğüslerim beni çok iri gösteriyor.Son zamanlarda bir de basen derdi çıktı,bacaklarım kollarım incecik,göğüs popo kocaman :53:

Ben her öğün avuç içi kadar yağsız,haşlanmış şeyler yiyorum,öğün arası olarak da meyve.Böylece 66dan 59a inebildim,ama hala fazlam var..

Kan grubu işini anlayamadım ben,o nasıl oluyor canım ?
:44:

canim, Kan grubuna göre beslenme sisteminin bir tane kitabi var, burda isim verebiliyorumdur umarim (Can bogazdan cikar ) kitabin adi, o kitabi aldim ve okumaya basladim, orda her kan grubuna uygun olan(sifa olan), nötr(sadece yenebilir yarari da yok zarari da), kan grubuna uygun olmayan yiyecekler diye 3 grubuma ayriliyor besinler, ben yararli ve nötr olanlari yiyerek kilo veriyorum. tabi is burda bitmiyor :) sabah kahvaltisi ve sadece aksam yemegi yiyorum. aksam yemegimi genelde 5 bucuk- 6 gibi yiyip günü tamamliyorum :) ve yemek ölcüm, 1 corba kasesi (250 gr kadar su aliyor). evde ne yemek varsa ona sigacak kadar yiyorum ve yaninda ayran yada yogurt tükeitiyroum :) tabi et ve balik ürünleriyle asla ayni ögünde süt ürünlerini tüketmiyorum, bir de et ürünleriyle karbonhidrati ayni ögünde tüketmiyorum (tabi mecbur kalmadikca) canim bir seyi yemek isterse onu mutlaka yiyorum ben, yani kismiyorum ama cok sükür canim bir sey istemiyor cok fazla :)

canim, Kan grubuna göre beslenme sisteminin bir tane kitabi var, burda isim verebiliyorumdur umarim (Can bogazdan cikar ) kitabin adi, o kitabi aldim ve okumaya basladim, orda her kan grubuna uygun olan(sifa olan), nötr(sadece yenebilir yarari da yok zarari da), kan grubuna uygun olmayan yiyecekler diye 3 grubuma ayriliyor besinler, ben yararli ve nötr olanlari yiyerek kilo veriyorum. tabi is burda bitmiyor :) sabah kahvaltisi ve sadece aksam yemegi yiyorum. aksam yemegimi genelde 5 bucuk- 6 gibi yiyip günü tamamliyorum :) ve yemek ölcüm, 1 corba kasesi (250 gr kadar su aliyor). evde ne yemek varsa ona sigacak kadar yiyorum ve yaninda ayran yada yogurt tükeitiyroum :) tabi et ve balik ürünleriyle asla ayni ögünde süt ürünlerini tüketmiyorum, bir de et ürünleriyle karbonhidrati ayni ögünde tüketmiyorum (tabi mecbur kalmadikca) canim bir seyi yemek isterse onu mutlaka yiyorum ben, yani kismiyorum ama cok sükür canim bir sey istemiyor cok fazla :)

Aaa çok farklı bir diyet,bir de bunu deneyeyim bakalım.

Bu diyetle kaç kilo verdin şimdi ? Birde aç kalmıyorsun değil mi ? Ben acıkınca kötü oluyorum ya
:18:

Aaa çok farklı bir diyet,bir de bunu deneyeyim bakalım.

Bu diyetle kaç kilo verdin şimdi ? Birde aç kalmıyorsun değil mi ? Ben acıkınca kötü oluyorum ya
:18:

11.4 kg verdim iste canim :) 2 nisan da baslamistim, 7 haziranda tartildim tam 11.4 kg gitmis bu sürede :)
yani ben acikmiyorum en azindan. tabi bünyeye bagli sanirim biraz da :) mesela ben günde 4 5 tane cikolata yerdim canim hic cikolata istemedi. ne biliyim mesela normalde diyet yaparken cok halsizlesirdim ama bunda hic öyle hissetmedim. kitabini alip okumani tavsiye ederim :) cünkü internetteki bilgiler pek dogru olmuyor malesef. bir de tabi ben orda yenmesi gerektigi yazan miktardan biraz daha fazla yiyorum cünkü yoksa cok az yeniliyor ama ben ölcümü dedigim gibi kase olarak ayarladim.

ilk hedefim 2.8 kg vermek ve sonrasinda ramazan ayinda 2 veya 3 kilo daha verip istedigim kiloya inmek :) tabi istedigim kiloya inince sizi birakacak miyim`? tabiki hayir ! :) buraya katilan herkes kilo verip citir olana kadar burda destek olmaya devam edicem :)

Bebisim gunaydin hayirli olsun topigin iyi oldu boyle kan grubun ne tatlim

11.4 kg verdim iste canim :) 2 nisan da baslamistim, 7 haziranda tartildim tam 11.4 kg gitmis bu sürede :)
yani ben acikmiyorum en azindan. tabi bünyeye bagli sanirim biraz da :) mesela ben günde 4 5 tane cikolata yerdim canim hic cikolata istemedi. ne biliyim mesela normalde diyet yaparken cok halsizlesirdim ama bunda hic öyle hissetmedim. kitabini alip okumani tavsiye ederim :) cünkü internetteki bilgiler pek dogru olmuyor malesef. bir de tabi ben orda yenmesi gerektigi yazan miktardan biraz daha fazla yiyorum cünkü yoksa cok az yeniliyor ama ben ölcümü dedigim gibi kase olarak ayarladim.

O kitabı kesinlikle almalıyım, 11.4 kilo ha vay beee :23:

Tebrik ederim canım,darısı başımıza artık
:26:

yulaf kepeginden yapilmis yumurtasiz 2 adet krep , yarim salatalik, 1 ince dilim aksar peyniri, azicik beyaz peynir ve 1 tatli kasigi pekmez.
(öncekine göre daha cok yiyiorum kahvaltida cünkü artik normal sisteme vucut alissin diye ) :)
kizlar buraya katilmak isteyen herkes gelebilir ve günlük yediklerimizi sporlarimizi yazalim diyorum ben ve hepinizi bekliyorum :)

bende kan grubu diyeti yapayım diyorum benim 0 grubum ne yiyip içicem ben şimdi nerden araştırabilirimki hadi baloncuk muhtacım sanaaaa

estagfurullah ablam, ne muhtacligi.
Mehmet Ali Bulut yazarin adi, Kitabin adi Can Bogazdan Cikar. ablam bu kitabi internetten siparis edebilirsin ve her sey ayrintisiyla anlatiyor orda :)

estagfurullah ablam, ne muhtacligi.
Mehmet Ali Bulut yazarin adi, Kitabin adi Can Bogazdan Cikar. ablam bu kitabi internetten siparis edebilirsin ve her sey ayrintisiyla anlatiyor orda :)

Ablam, internette bu yaziyi buldum belki isine yarar :)
Kan Grubuna Göre Beslenme (0 Grubu)

Faydalı olan yiyecekler: (aynı zamanda en emniyetli ilaçlar):
Kırmızı et: dana sığır koyun yabani (yağlı olabilir) balık
Zeytinyağı keten yağı ceviz ceviz yağı
Kavrulmamış kabak çekirdeği enginar lahana brokoli hindiba marul çiğ ıspanak rokamaydanoz her türlü yeşil yapraklı sebze pazı turp (bilhassa karaturp) kırmızı pancarkabak bal kabak soğan sarımsak
Zencefil safran kırmızı pul biber keçiboynuzu (tohum ile beraber) körri (zerdeçal) kimyon kuşburnu mercanköşk ıhlamur keten tohumu
İncir üzüm (bilhassa kara üzüm) erik mürdüm erik kiraz vişne greyfurt ve suyukaradut karpuz mango bal (gerçek) soda (maden su) yeşil çay
Zararlı olan yiyecekler:
Karışık et (salam sucuk sosis gibi); süt ve ürünleri ("Yenebilenler" hariç)
Buğday ve ürünleri (bilhassa tip 405–550) mısır ve ürünleri
Rafine olmuş sıvı yağlar (zeytin ve keten yağı hariç) piyasa zeytinleri hazır turşular
Dondurma kavrulmuş ve bekletilmiş kuru yemiş yerfıstığı kahve siyah çay buğday ve mısır nişastası
Portakal aloe vera
Karnabahar ketçap domates salçası şarap sirkesi bayat yiyecekler hazır yiyecek ve içecekler tatlandırıcı glikoz früktoz mide ve bağırsaklarda gaz oluşturan her yiyecek.
Yenebilenler:
Tavuk hindi ve yabani kuş eti taze yumurta
Tereyağı ara sıra kaymak kefir yoğurt beyaz peynir eski kaşar tulum peyniri koyun ve keçi peyniri (peynirler haftada 1–3 defa olabilir)
Susam ve ürünleri kestane fındık badem ve badem yağı çam fıstığı
Her çeşit lahana (bağırsaklarda gaz yapan hariç) börülce barbunya beyaz semiz fasulyeyeşil fasulye patlıcan kereviz her meyve ve sebze (yasaklanmış olanlar hariç) doğal zeytin
Nohut pirinç ve ürünleri karabuğday ve çeşitleri çavdar ve çeşitleri nişasta buğday (eski turk buğdayı) çeşitleri ve "Zararlılar”a girmeyen yiyecekler.
Kabızlık varsa aynı miktarda sinameki ve pelin otu öğütülüp yemekten sonra günde 1 çay kaşığı içmek iyi gelir. Sıhhatli olmak isteyen biri büyük abdesti gelmeden yemek yemeye (karpuz incir greyfurt hurma üzüm gibi bağırsakları rahatlatıcı meyveler ve yeşil yapraklı sebze hariç) oturmamalıdır. Bu kaideye ömür boyu riayet edilmelidir
Zencefil kekik biberiyeyi kullan! Onlar antioksidan olduğu için mide ve bağırsakların mikroplarını normalleştirir sindirimi kuvvetlendirir iltihaplanma sürecini durdurur gastrit ve ülseri iyileştirir.

Her gün meyve ye! Kışta kuru meyveyi (doğal bir şekilde kurutulmuş) ve cevizi tercih et! Kuru meyveyi su ile ıslatkaynatma! Meyve mutlaka yemekten ayrı olarak veyahut ta yemekten önce yenmelidir. Buna mukabil sebze yemek ile beraber tükenebileceği gibi yemekten sonra da yenmesinde bir sakınca yoktur. Unutulmaması gereken bir konu da şudur: yemekten sonra yenilen meyve hazım olamadan mayalanır ispirto sirke asidi gaz oluşturarak çeşit-çeşit hastalıklara ve ayrıca siroz hastalığına ve kan şekerinin yükselmesine sebep olur.

Meyve ve sebze kabuğu soyulmadan birkaç çekirdeğiyle yenilmelidir. Katı meyve ve sebzeler sıkılırken de mutlaka kabuğu ile sıkılmalıdır. Birkaç farklı çeşit meyve de birbiri ile karıştırılarak tüketilmemelidir. Ancak aynı cinsten olanlar (greyfurt ile limon yada vişne ile kiraz gibi) birlikte yenilebilir. Yalnız mevsiminde yenen meyve ve sebzeler hastalıkları iyileştirici özelliklere sahiptir mevsiminin dışında üretilenler değil. Meyve ve sebzenin en iyisi en taze olanı ve en yakın bahçe veya tarladan gelenidir.

Her gün1–3 dişe kadar sarımsak ye ve yut!Kuru soğanı ye veya soğan suyunu her gün 5Ogr'dan 1-2 defa iç! İdrarbalgam ve safrayı söktürür iltihabı kurutur zararlı mikropları ve kurtları öldürür kan şekeri ve alerjik tepkileri kontrol altında tutmaya çalışır.
Sebze suyunumeyve suyuna tercih et. Sebze suyu: kara turp suyu (günde 100gr. bal ile yudum-yudum içilir) lahana suyu ıspanak suyu semiz otu suyu -karaciğer dalak böbrek ve mideyi rahatlatır iltihabı kurutur mide asidini azaltıryaraları kapatır kan şekerini normalleştirir.

Yabani semizotu hindiba ısırgan otu domuz dikenive benzerlerini her gün yemeye gayret ediniz (bilhassa ilkbaharda)! Enginar mevsiminde enginara önem veriniz! Onu kabukla beraber pişirin suyunu için ve içini yiyin. Karpuz mevsiminde karpuzu çekirdekleri ile yiyin ve 1- 2 çay bardağı sıkılmış kabuğun suyunu için. Onlar karaciğer ve böbreklerinizi temizler kuvvetlendirir ve temiz tutar; böbreklerin taşlarını eritir ve düşürür Sebze ve meyvelerin genetiği değiştirilmemişolmasına dikkat edin! Haftada 3–5 defa et ve 1-2 defa balık yeşil sebze ile yenebilir. Onlar mideyi rahatlatır bağışıklık sistemini kuvvetlendirip metabolizmayı normalleştirir ve hastalıkları kökten kaldırır.

Yumurtayı
sadece taze olarak (1–3–7 günlük) yiyebilirsin. 10 günlük ve daha eski yumurta veya 5 dakikadan fazla kaynatılmış yumurta yumurta tozu senin için zehirdir. Misvak kullanımınaönem ver. Misvakı su ile değil tükürük ile ıslat ve dişlerinle fırçayı aç. Her kullanımdan sonra fırçayı kes. Çok sıcak yemeği yeme ve sıcak suiçme! Çay içerken de biraz soğut sonra iç. Siyah çay kahve içme!Onlar mide asidi ve safrayı çoğaltıcıdır kandaki kalsiyumu kirece indirerek atar damarları daraltır. Siyah çay ve kahve yerine faydalı olan yeşilçayı iç.

Buğday (genetik değiştirilmiş 405–550 tipi ve genetiği değiştirilmiş ekmek mayası) ürünlerisizin için şiddetli metabolizma bozukluklarına ve tüm hastalıklara en büyük
Sebeplerden biri oldu. Onlardan daima uzak durun! Sonuna kadar hazım olunmamış mısır ve buğday kalıntılarıdamarlarda -tıkanıklar diş diş etlerinde eklem ve kaslarda - iltihaplanma ve ağrı oluşturur. Süt ürünlerini balık ve et ile nohut ve fasulyeyi yoğurt ileyeme! Bunlar hazmın bozulmasına vücutta zehirli kalıntılar oluşmasına alerji ve karaciğer hastalıklarının başlamasına yol açar!

Seni hastalıklara batıran proteinler: eski yumurta ve yumurta tozu proteinleri buğday mısır proteinleri (bilhassa genetiği değiştirilmiş olanı) süt süt ürünleri ve süt tozu proteinleri.

Karaciğer temizlemeden önce süt ve ürünlerini yeme! Onlar safra kesesi böbrek ve mesanede taş eklem ve kaslarda kireç oluşmasına sebep olur. Önce sıhhatini düzelt sonra süt ürünleriyemeye başlayabilirsin.

Hazır katkılı yiyecek ve içecekleri parfümüevine alma! Onlar genetiği değiştirilmiş ürünleri içerir. Alerjilere bugüne kadar bilinmeyen hastalıklara yol açarlar.
Temizleyici madde ve deterjanları(bilhassa klorlu ve asitli) kullanma!
Ev temizliğinde kullanılan deterjanlar beyin damarlarını akciğerde bronşları ve alveolleri eriterek şişirir ve yıpratır kana karışarak ağır hastalıklara sebep olur.

biraz kendi kendime konusuyor gibi olucam galiba ama, kullandigim ilacin yan etkileri arasinda ödem yapma, ve kilo degisikligi yaziyor :( insallah cok aldirmaz yaaa

merhaba kizlar, sabahin bu saatinde kalktim kendime bi günlük acayim dedim :)
tam 68 önce biz kilolu hatunlarin kaderi olan dikkat etme sistemine gectim :) bu sürecte tam tamina 11.4 kg verdim ve hayatimda inebilecegim en az kiloya indim. bundan sonra kalan cok az bir kilom var ve bunu kendi günlügümü acarak ve sizlerle bereaber olarak vermek istiyorum. öncelikle diyet denen bir sey yapmiyorum, Kan grubuma göre besleniyorum. bana katilmak isteyenleri bekliyorum:) kac kilo oldugunuz ve ne kadar vereceginiz önemli degil sadece karar verin ve bende varim diyin yeterli ! :)

bebeyimm yeni topiğin hayırlı bolca kalıcı kilo vermeli olsuunn !! :46:

Back
X