- Konu Sahibi bayanbaloncuk
Canım konuştunuz musağl canım fikirlerinize ihtiyacım var.benı sevmediğinden azcık şüphelensem bu iş biterdi zaten.dediğin gibi arada aradan 5 yıl geçmiş.şu ana kadar çok küstük konuşmadık günlerce haftalarca ama en son yine o aradı beni.bu iyi bir şey ama çok fazla üzüyor beni.dayandım ama insanım bende dayanamıyorum artık.insan tabi annesinin tarafını tatabilir ama ortada bi haklı bi haksız varken o bana haksız olanı savunuyor ve beni eziyor.bunları haketmiyorum .bu günler için 5 yılımı vermedim ona.annesine karşı gelsin demiyorum asla ama anlasın biraz .ben kendimi ezdirmek için hatta nişanlımın beni annesine ezdirmesine dayanamam katlanamam
Bana hep az geliyor seninkiler canım yaaksam yemegim(17:15) 1 adet kabak dolmasi, 1 kücük kuru patlican dolmasi ve 1 kücük kuru biber dolmasi(hepside kiymaliydi) ve günü bu sekilde kapatmis oldumm
Yok canım vücudun çok su toplamıştır at o kötü dusunceyi kafandan ben çok zayıfladım de :)akşam yemeğim : bir tabak garnıtürlü yemek yağsız. bir tabak salata yağsız ve bir tane közlenmiş biber yoğurtlu ve pul biberli
ve...........biraz kızarmış beyaz ekmek yedim
kızlar sanki ben kilo aldım yaa fazla çıkacağım yarın. gerçi regliyim şuan ama sanki kilo aldım