- Konu Sahibi bayanbaloncuk
hnKizlar hepinizden ozur diliyorum tasinacagimizi soylemistim tasindik sonrada ankarada 3 gun kalip istanbula geldik artik evimdeyim cok sukur ankarada beni goren herkes kilo almissin dedi peki moralim bozuldu mu hayir normalde olsa yikilirdim ama beni kiyafetlerin olmayisi daha cok uzuyor herneysee kacamak yapmadim sebze meyve yedim spor yaptim peki sonuc 3 haftada 1 kilo ..diyetisyene gidicem demistim gittim ama kabul etmedi 2 haftada bir menumu degistirmesi gerekmis e ben 3 gun sonra ordan ayrilacaktim bana metabolizmani bozmayalim istanbulda gidersen daha iyi olur dedi yani diyetisyende olmadi bende eve giderken kitapciya gittim dukan diyeti kitabi aldim benim beslenme aliskanligimin disinda ben meyve sebze yemeden gun gecirmis insan degilim normal bir insan onunla zayiflarken benim bu tempoya aliskin bunyem gram vermiyor bende e o zaman degistireyim dedim :) yani anlayacaginiz artik dukanciyim menu paylasimima gelince
sabah
1 bardak light sut
2 yumurtali sutsuz sadece cirpilmis omlet
4 5 kasik yagsiz naneli yogurt
1 ince dilim light beyaz peynir
ara
1 kase tarcinli 1.5 yemek kasigi yulaf kepegi katilmis yagsiz yogurt
aksam
1 bardak light kola
ve yagsiz tavada yapilmis tavuk gogsu
2 lt su
2 kupa yesilcay
Dukan diyeti saglikli degil bence ayrica sinirlama yoktur onda istedgn kadar protein yiyebilirşin sen az yemisin