• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

66 günde 11.4 kg gitti bile :)

canım bayağı zayıflamışsın ama sende ben gibisin bacakların ve kolların var.ben hiç sevmiyorum kollarımın kalınlığını özellikle o omuz bölgemin kalınlığını

sahurda :2 haşlama yumurta,2 domates 1 salatalıktan yağsız salata ve 100 gr kadar ayran . toplam 297 kalori

resimde öyle cikmis kuzum aslinda kollarim aksine cok ince. bacaklarim da normal diyorlar ama tabi bana kalin geliyor

pcyi açtım ki bakayım merak ettim :1: çok güzel olmuşsun canım maşallah hiç göstermiyosun kilonu da yalnıııızz siyahlara bürünme artık rengarenk giyinn çok yakışıır :1:

dolu dolu bi tabak menemen . 1 büyük kase yağsız salata bir bardak ayran ve 2 dilim light peynir. çok oldu sanki biraz.

ceviz de yerim kahve de içerim galiba.

az önce 2 tane minik eti cin , 3 tane minik kremali burcak, 10 tane pizza kraker :) ve 2 tane magnum mini yedim yemekten sonra :1: benden beklenmeyecek bi durum ama napiyim :1: pazartesiye kadar ne varsa yiycem. pazartesi memlekette olucam ve spora basliycam o zamana kadar herseyi yiycem bakalim nolcak :) toplamda yediklerim 900 kalori oldu ama :) yine de almam gerekenin altinda kaldim :/ sahurda yemedim diye rahatim aslinda biraz.

Son düzenleme:
sahur(03:20) yarim dilim yumurtali kizarmis tam bugday ekmegi, 10 yesil üzüm, 1 erik, 2 kiraz, 3 parca kavun, yarim seftali, ceyrek armut :)

kızlar dün giremedim akşama kadar dersim vardı bütün gün atölyede olunca eve iftarda geldim bir baş ağrısı aldı beni sormayın hiç mola vermden çalıştık oruç oruç sabahın 8 bucugunda :(
neyse menümü begeninize sunayım :D
iftar 20.23
2 kepçe mercimek çorbası
2 kaşık salata ve 15 dakika ara veriyorum ben her gün bizimkilerede kalkın namaz kılıp yiyin diyorum :D gerçekten çok faydası oluyo kızlar
aradan sonra 6 yaprak sarma 1 tane küçüçük biber dolması
1 bardak limonata ve tonlarca su :D

saat 21.30' da tavuk gögsü tatlısı

sahur 02.11
4 küçük dilim kaşar
4 küçük dilim peyaz peynir yagsız
biraz dardanel ton
1 avvuç kadarda tavuk gögsü tatlısı

az önce 2 tane minik eti cin , 3 tane minik kremali burcak, 10 tane pizza kraker :) ve 2 tane magnum mini yedim yemekten sonra :1: benden beklenmeyecek bi durum ama napiyim :1: pazartesiye kadar ne varsa yiycem. pazartesi memlekette olucam ve spora basliycam o zamana kadar herseyi yiycem bakalim nolcak :) toplamda yediklerim 900 kalori oldu ama :) yine de almam gerekenin altinda kaldim :/ sahurda yemedim diye rahatim aslinda biraz.
aneeaam aylar sonra baloncugumdan beklenmeyecek sey :1: ama hakkini vermek gerek o kadar kilodan sonra helal olsun :21:
kızlar dün giremedim akşama kadar dersim vardı bütün gün atölyede olunca eve iftarda geldim bir baş ağrısı aldı beni sormayın hiç mola vermden çalıştık oruç oruç sabahın 8 bucugunda :(
neyse menümü begeninize sunayım :D
iftar 20.23
2 kepçe mercimek çorbası
2 kaşık salata ve 15 dakika ara veriyorum ben her gün bizimkilerede kalkın namaz kılıp yiyin diyorum :D gerçekten çok faydası oluyo kızlar
aradan sonra 6 yaprak sarma 1 tane küçüçük biber dolması
1 bardak limonata ve tonlarca su :D

saat 21.30' da tavuk gögsü tatlısı

sahur 02.11
4 küçük dilim kaşar
4 küçük dilim peyaz peynir yagsız
biraz dardanel ton
1 avvuç kadarda tavuk gögsü tatlısı
Dilviin senin okulun meslek lisesi falan mi niye hic bitmiyoo :44:
Kızlar,bana çoğu kişinin yedikleri az geliyor.size de başkalarının yedikleri az mı geliyor acaba :44:
Eveeet bana da oyle geliyor :1:

Son düzenleme:
Reglimin 2. Gunu ve tatli canavari buse is basinda :1: hiiiic usenmedim o kadar yol yuruyup tatlandirici aldim geldim eve yulaf kepekli kek yaptim minik cupcake kaliplarina koydum miniminnacik oldu :1:
Bugunku menum
sabah
1 dilim light peynir
dometes salatalik

Ara
3 adet minik kek
Aksam
5 adet kofte (izgara)
domates ve kozlenmis biber
Belki 1 cay bardagida sut icerim

Back
X