• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

66 günde 11.4 kg gitti bile :)

kahvalti(09:05) ev yapimi müsli (1 bardak sütün icine 3 yemek kasigi yulaf ezmesi, 1 tatli kasigina yakin bal, 1 tatli kasigi türk kahvesi ve 2 tane kavrulmamis badem koyup pisirdim)

---- aciktikca yiyicem, acikmazsam da aksam yemegine kadar bekliycem bakalim nasil bir yol izliycem :)

saat(14:30) 1 dilim su muhallebisi,
(15:00) ince hamurlu kücük dilim pizza (sadece sucuk ve peynir vardi icinde)

bugün toplam 900 kalori aldim.
--------------
memlekete dönene kadar böyle malesef her gün disarda yiyicem nerdeyse yemegi cünkü ablama sözüm vardi dügünden sonra ne istersen yiycez diye :) ve günü saat 15 te kapatmis oldum yemek yemiycem.

Son düzenleme:
kahvalti(09:10) 2 corba kasigi kirmizi biber sote, 1 dilim beyaz peynir (tam yagli) , 2 dilim domates, 3 dilim salatalik, 1 seftali, 200 gr üzüm

aksam(15:30) 1 adet Arbys in citir etli baget sandivicinden yedim :)

birazdan 1 adet magnum mini yiycem, aksam yemegini erken yedim diye tamamliyim dedim :D
şifa olsun canım ben biraz fazla yemeye başladım bu aralar misafir gelen giden oluyo biraz ben sınavı kazanınca öğretmen olunca tebrik falan bi kaç güne düzeene girerrim bende

sabah(08:45) 6 tane biber sote( domates soslu), 100 gr kavun, 1 dilim beyaz peynir
aksam(17:30) 2 adet et dönerli dürüm, 2 bardak ev yapimi limonata
(kizlar gittigim yer harika et döner yapiyor eger gidebilecekseniz gidin, bi dönerin yarisini bile bitiremem normalde 2 tane yedim :1: zümrüt döner diye bi yer misir carsisinin arkasinda kaliyor minik bi dükkan ama harika bi tat mutlaka gidin yiyin :1:

saat(18:00) 2 corba kasigi kadar dondurmali irmik helvasi

---------------
tekrar belirtiyorum ablama söz verdigim icin her gün disarda yiyoruz :) ama kahvaltiyla dengelemeye calisiyorum iste memlekete dönene kadar kilo almasam bana yeter vermeyi beklemiyorum :)

Son düzenleme:
sabah(08:45) 6 tane biber sote( domates soslu), 100 gr kavun, 1 dilim beyaz peynir
aksam(17:30) 2 adet et dönerli dürüm, 2 bardak ev yapimi limonata
(kizlar gittigim yer harika et döner yapiyor eger gidebilecekseniz gidin, bi dönerin yarisini bile bitiremem normalde 2 tane yedim :1: zümrüt döner diye bi yer misir carsisinin arkasinda kaliyor minik bi dükkan ama harika bi tat mutlaka gidin yiyin :1:

saat(18:00) 2 corba kasigi kadar dondurmali irmik helvasi

---------------
tekrar belirtiyorum ablama söz verdigim icin her gün disarda yiyoruz :) ama kahvaltiyla dengelemeye calisiyorum iste memlekete dönene kadar kilo almasam bana yeter vermeyi beklemiyorum :)
afiyet şifa olsun güzelim :1:

kahvalti(10:00) 1 ince dilim beyaz peynir(tam yagli), 1 seftali, kücük bir kavunun ceyregi, yarim kabagin sotesi, 3 biber sote, yarim salatalik ve domates

evet gerçekten bravo . üstelik tek yönlüde beslenmeyip , hergün biri birini dengeleyici şeyler yemen çok akıl karı doğrusu :)) bu arada bende kendime yaklaşık 2 aydır tatil verdim .herşeyden gözüm doyana kadar yedim. :1: şuan elbiselerim dar gelmeye başladı .ama bu benim için sorun değil çünkü psikolojik olarak kendimi iyi hissetmek için bunu yapmıştım. :) şimdi ise benimde senin gibi bir taktiğim var . ne yiyorsam yiyim elimin ayasına sığacak kadar tüketiyorum . öğünlerim avuç içi büyüklüğümdeki porsyonlardan oluşuyor ve yemekten önce muhakkak bir bardak su içiyorum bu benim çok yememi engelliyor. bakalım bende bu gün başladım kaç kilo vericeğimi merak ediyorum :))

artik diyete baslamak istiyorum! :( pazar gününden itibaren misafirlige gidicem yatili hafta sonuna yada ondn sonraki hafta memlekete dönücem sanirim. ve döner dönmez tam gaz devam edicem etmek istiyorum :( okullar acilmadan 56 kilo olmak istiyorum istiyorum istiyorummm

artik diyete baslamak istiyorum! :( pazar gününden itibaren misafirlige gidicem yatili hafta sonuna yada ondn sonraki hafta memlekete dönücem sanirim. ve döner dönmez tam gaz devam edicem etmek istiyorum :( okullar acilmadan 56 kilo olmak istiyorum istiyorum istiyorummm

Yine ben seni kızdırmam umarım ama:Belki de her koşulda (misafirlikte,tatilde,memlekette) uyma imkanı olan bir diyet seçmelisin kendine:)))Yazıyorum çünkü azmine verdiğin kilolara gerçekten yazık olacak gibi geliyor bana.Bir sene sonra farklı bir başlıkla gelebilirsin diye üzülüyorum.

Yine ben seni kızdırmam umarım ama:Belki de her koşulda (misafirlikte,tatilde,memlekette) uyma imkanı olan bir diyet seçmelisin kendine:)))Yazıyorum çünkü azmine verdiğin kilolara gerçekten yazık olacak gibi geliyor bana.Bir sene sonra farklı bir başlıkla gelebilirsin diye üzülüyorum.

yok niye kiziyim, ben mutluyum 2 ögün beslenirken ama sagolsun biizim ailenin huyu diyetteyken acliktan ölürler birakinca tokluktan benimle birlikte ablamda yapiyordu kan grubunu o birakinca bana da biraktirdi :1: memlekete dönünce basliycaz diye ki ben baslarda cok direndim siz naparsaniz yapin ben devam edicem ki diyet yapmiyorum suan diye ama cok kavga ettik bu yüzden. yoksa ben onlari senede 2 ay anca görüyorum :) ve onlar yokken normal düzenime geri dönücem. ki diyet diyerek yanlis bi kelime kullanmisim, bu topikte diyet demek benim icin yasakti. simdilik kilo almadim gibi duruyor :) yani bayram olayindan sonra tabi almadim, 58.1 ile bitirmistim diyeti ve suan 59 kiloyum, ve ramazanin 3. haftasiydi :) 17 saat hic bir sey yemiyorduk. 900 gram fark olmasi cok normal gibi geldi bana ama :/ sonucta o zamanlar oldukcaq az yiyordum simdi yedigime göre. tabi senin görüsünde önemli benim icin. yani sence de kilo mu almisim? :/ :)

Son düzenleme:
yok niye kiziyim, ben mutluyum 2 ögün beslenirken ama sagolsun biizim ailenin huyu diyetteyken acliktan ölürler birakinca tokluktan benimle birlikte ablamda yapiyordu kan grubunu o birakinca bana da biraktirdi :1: memlekete dönünce basliycaz diye ki ben baslarda cok direndim siz naparsaniz yapin ben devam edicem ki diyet yapmiyorum suan diye ama cok kavga ettik bu yüzden. yoksa ben onlari senede 2 ay anca görüyorum :) ve onlar yokken normal düzenime geri dönücem. ki diyet diyerek yanlis bi kelime kullanmisim, bu topikte diyet demek benim icin yasakti. simdilik kilo almadim gibi duruyor :) yani bayram olayindan sonra tabi almadim, 58.1 ile bitirmistim diyeti ve suan 59 kiloyum, ve ramazanin 3. haftasiydi :) 17 saat hic bir sey yemiyorduk. 900 gram fark olmasi cok normal gibi geldi bana ama :/ sonucta o zamanlar oldukcaq az yiyordum simdi yedigime göre. tabi senin görüsünde önemli benim icin. yani sence de kilo mu almisim? :/ :)

Hayır gülüm kilo almamışsın bayramdan sonra :1: bende daha çok diyete başlayacam başlamak istiyorum sözünden dolayı yazdım görüşlerimi canım.Sana Sıkıntı yaratıyormuş gibi geldi bu düzen:))

günaydiin :) dün harika bi gün gecirdim ve aksam eve geldigimde 1 kutu (528 gr) lik Carte dor dondurmayi tek basima aksam yemegi niyetine yedim bitirdim :1: uzun zamandir hayalini kuruyordum bunun :1: nasil iyi geldi nasiil :D bugunde nugget yiycem o sekilde kizartmadan ama yagsiz pisirerek :) sonra da misafirlikte olsam da yediklerime dikkat edicem sanirim, yani deniycem pazartesiden itibaren, kilo almadim ama almisim gibi hissediyorum :) o yüzden yani. diyet yapmiycam ama sadece ölcülü yiyicem ama memlekete dönünce 1 eylülden 13 eylüle kadar 12 günlük iyi bir program yapicam ve o dönemde 2 kilo vermeyi planliyorum :)

günaydin günlük :) bugun yeniden basliyorum ama diyete degil sadece misafirlikte olsam da dikkat etmeye, asil kilo verme islemini memlekete dönünce basliycam :) kilo verme diyince resmen kilo almisim :D tarti sonunda gösterdi marifetini ve tam 60 kiloyum :) üzgün müyüm? hayir! cünkü son 1 haftadir deli gibi canim ne isterse kusana kadar yiyorum daha dogrusu tiksinene kadar düsünün yani 1 er kutu dondurma yiyorum :) ramazanain son haftasindan beri yani yaklasik 1 aydir diyelim deli gibi yememe ragmen 2 kilo almis olmam beni gercekten mutlu etti :D simdi diceksiniz bu kiz kilo aldi niye mutlu oluyo ? söyle diyiyeyim, ben 3 ay boyunca diyet yaptim ve 1 kez olsun arti cikmadim ve regli düzenim bozuldu, suan o 2 kiloyu aldim ya regli düzenim düzeldi :) onun icin mutluyum birazda 60 kiloda gayet iyi duruyorum ama ben 55 olmak istiyorum, memlekete dönünce nasil bir yol izleyecegimi bilmiyorum acikcasi belki kan grubuna göre beslenirim belki 6 ögün ama gönl+ümden gecen 2 ögün yemek hem dinen cok yararli hem de bedene cok yararli :) bunun üstüne ayet ve hadisler olmasi da beni mutlu ediyor. kaldigim yerden devam edicem insallah en gec 1 eylülde programima baslamis olmayi umut ediyorum :) birazdan misafirlige gidicem yatili ve hayir demeyi ögrenmem gerek sanirim :)

cok kararliyim yarin diyete basliyorum, ögleye kadar tam tamina 8 tane magnum mini yedim :53: uzuun bi süre magnum görmek istemiyorum :D aksama da bisey yemiycem, kahvaltida etmedim ki yemeyeyim yani bu kadar dondurmanin üstüne. neyse magnumdan da tiksinmis oldum :D

Back
X