66 günde 11.4 kg gitti bile :)

kahvalti(11:00) 1 adet haslanmis yumurta, 1 büyük dilim sucuklu börek(yagda kizardi az yagda), 2 domates, 1 salatalik, 1 dilim erzincan tulum, 4 parca kavun, 1 er tatli kasigi pekmez ve kusburnu

iyi bir kahvalti yapip aksami gec yiyecegim icin hafif gecirmeye calisacagim

kahvalti(11:00) 1 adet haslanmis yumurta, 1 büyük dilim sucuklu börek(yagda kizardi az yagda), 2 domates, 1 salatalik, 1 dilim erzincan tulum, 4 parca kavun, 1 er tatli kasigi pekmez ve kusburnu

aksam(19:00) 1 kücük kuru patlican ve 1 kücük kuru biber dolma, 4 adet yaprak sarma kiymaliydi hepsi 4 yk kabak ve 150 gr yogurt

günaydin günlük :)
uzun zamandir sana yazmiyorum ama bunu bilerek yaptim, bakalim dedim kendimi kontrol etmeden dengeli beslenebilecek miyim. sonuc felaket :1: yemek konusunda bi sorunum yok ama bir kere markete girmeyeyim elime ne gecerse alip hepsini ayni anda yiyorum ve yediklerim de az seyler degil hatta insanin yiyemiycegi kadar cok aburcuburlar. o yüzden diyet yapmiyorum kilomu kontrol etmiyorum tartilmiyorum. sadece yediklerimi yazicam artik diyet olmadigi icin hersey olacak icinde, mesela harika bir kahvaltiyla güne basladim bugun :) bol proteinli bi kahvalti.

kahvalti(09:00) 1 bardak süt, 1 adet haslanmis yumurta(baharat tuz yok), 1 salatalik, 1 büyükce domates, 1 dilim tam yagli beyaz peynir, 1 lokma erzincan tulumu, 1 lokma otlu peynir. :)

simdilik bu kadar aciktikca yemegi planliyorum, o yüzden 2 ögün mü 6 ögün mü olur bilmiyorum. ve her gün acikmama göre yiyecegim icin her gün ögün sayim degisecektir.

kahvalti(09:00) 1 bardak süt, 1 adet haslanmis yumurta(baharat tuz yok), 1 salatalik, 1 büyükce domates, 1 dilim tam yagli beyaz peynir, 1 lokma erzincan tulumu, 1 lokma otlu peynir ve 6 tane siyah zeytin(ev yapimi).

saat(14:30) 2 adet kuru incir, 1 kücül yesil elma
saat(17:30) 1 adet nugger dondurma.

aksam(19:15) 1 kase firinda kabak yemegi, 1 kase yogurt

günlüüüük :) nasilsin bakaliim? ben iyiyim ve tam 60 kiloyum :1: olsun valla sefam olsun diyorum. ne istediysem yedim. fazlasiyla yedim ama olsun ya bi kere gelicem ben bu dünyaya yarindan itibaren basliyorum.

günlüüüük :) nasilsin bakaliim? ben iyiyim ve tam 60 kiloyum :1: olsun valla sefam olsun diyorum. ne istediysem yedim. fazlasiyla yedim ama olsun ya bi kere gelicem ben bu dünyaya yarindan itibaren basliyorum.

Baloncum görmeyeli erimişsin ya :) Ben bayramda 2 kg aldım maalesef :/ Diyete geri dönüyorum 1 ay sonra nişanım var. =) Öperim çok

kahvalti(08:00) yarim domates, yarim salatalik, 1 dilim tam yagli beyaz peynir, 6 tane siyah zeytin(ev yapimi)

saat(12:30) 1 bardak sicak cikolata 77 kalori mi neymis

saat(16:15) 2 adet kuru incir

kahvalti(07:50) 1 adet muz, 1 adet mandalina, 1 kücük armut, 250 gr üzüm ve 1 dilim tam yagli beyaz peynir

saat(15:00) 3 kücük kare cikolata.

Back
X