66 günde 11.4 kg gitti bile :)

kahvalti 9:30
1 porsiyon kuru fasulye pilaki (semizotlu)
yarim kk peynir
2 kuru kayisi
5 cig findik
5 cig badem

saat 15:30
2 mandalina

aksam 19
1 tabak kisir

ben geldim :) sabah tartildim merak edip ay bi rakam gördüm ki cok mutlu oldum ama yazmiycam simdi kac ciktigimi pazartesiye kadar ayni kalir yada eksilirse öyle yazicam :)

kahvalti 8:30
6 tane cig badem
6 tane cig findik
yarim kk ezine
2 kuru kayisi

saat 12:30
yarim paket yulafli üzümlü bisküvi (6 tane)

1 elma

aksama patlican var galiba emin degilim günü kapatinca yazarim yeniden, bu arada pazartesiden beri okula gidip gelirken yürüyorum.

ben geldim :) sabah tartildim merak edip ay bi rakam gördüm ki cok mutlu oldum ama yazmiycam simdi kac ciktigimi pazartesiye kadar ayni kalir yada eksilirse öyle yazicam :)

6 tane cig badem
6 tane cig findik
yarim kk ezine
2 kuru kayisi

1 elma

aksama patlican var galiba emin degilim günü kapatinca yazarim yeniden, bu arada pazartesiden beri okula gidip gelirken yürüyorum.
aksam 18:30
1 tabak kusbasili patlican güvec,
2 kücük kase cacik

6 tane cig badem
6 tane cig findik
yarim kk ezine
2 kuru kayisi

1 elma

kulağıma söyleeee kaçmış o rakam :D:D

kulağıma söyleeee kaçmış o rakam :KK70::KK70:
günaydiin :KK68: soguk ve rüzgarli bir hava var istanbulda e benim de bugun tatil okulum, üsenmezsem öglen sahilde yürüyüse cikmayi düsünüyorum :KK48:

vee kilo bildirimime gelince, diyete basladigimden beri ilk defa bu kadar kisa sürede bu kadar cok kilo verdim.
sali 68.1 dim
bugun 66.5:KK73: :KK73:

günaydiin :KK68: soguk ve rüzgarli bir hava var istanbulda e benim de bugun tatil okulum, üsenmezsem öglen sahilde yürüyüse cikmayi düsünüyorum :KK48:

vee kilo bildirimime gelince, diyete basladigimden beri ilk defa bu kadar kisa sürede bu kadar cok kilo verdim.
sali 68.1 dim
bugun 66.5:KK73: :KK73:
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:yok arttııkkkk
neye borçluyuz bunu :D

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:yok arttııkkkk
neye borçluyuz bunu :KK70:
valla bilmiyorum :D ama okula gidip gelirken sürekli yürüyorum hatta o kadar yoruluyorum ki eve yaklastigimda artik yürüycek halim kalmiyo :D giderken 20 25 dk dönüste de bi o kadar yürüyorum he bide metro yürüyen merdivenlerinde hic beklemiyorum onla birlikte bende cikiyorum ondan mi acabasi :D

valla bilmiyorum :KK70: ama okula gidip gelirken sürekli yürüyorum hatta o kadar yoruluyorum ki eve yaklastigimda artik yürüycek halim kalmiyo :KK70: giderken 20 25 dk dönüste de bi o kadar yürüyorum he bide metro yürüyen merdivenlerinde hic beklemiyorum onla birlikte bende cikiyorum ondan mi acabasi :KK70:
evet olabilir bak yürüyünce cırt cırt gidiyor :D bi de az yiyosan doğrudur

kahvalti 10:45
1 tereyaginda yumurta,
yarim kk ezine
7 siyah ev yapimi zeytin
5 cig findik
7 cig badem

1 kuru kayisi :KK28:

saat 15
15 tane kadar yer fistigi

aksam 19:30
1 adet lahmacun

birazdan 3 parca kadar findikli cikolata yiycem

bugun 45 dk kadar yürüyüs yaptim

selam ben geldim :)

kahvalti 11:15
yarim porsiyon yumurtasiz menemen, (1 dl kasar vardi icinde)
1 porsiyon kuru fasulye piyazi (semizotlu, ketentohumlu)

aksam 16:15
1 porsiyonun 3/4 ü iskender (önceden olsa 1.5 yerdim valla doydum :D )
1 ayran

bugun disardaydim baya bi yürüdüm günü böyle kapatiyorum

selaam :) güzel bir pazar kahvaltisi yaptim bugun mutluyum huzurluyum cok sükür.

1 adet simit,
2 haslanmis yumurta,
1 lokma ezine peynir,
yarim domates,
1 tatli kasigi tereyagi :KK54:

selaam :) güzel bir pazar kahvaltisi yaptim bugun mutluyum huzurluyum cok sükür.

1 adet simit,
2 haslanmis yumurta,
1 lokma ezine peynir,
yarim domates,
1 tatli kasigi tereyagi :KK54:

saat 16:35
6 cig findik,
7 cig badem,
1 kuru incir

Back
X