666 Park Avenue

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898

2007 senesinde Lost'da canlandırdığı John Locke rolüyle Emmy ödüllerinde drama dizilerinde en iyi yardımcı aktör ödülünü kazanmayı başaran aktör, Gabriella Pierce'in aynı adlı kitap serisine dayanarak hazırlanan doğaüstü dizide Gavin karakteriyle karşımızda olacak.

666 Park Avenue, New York'un en tarihi apartmanlarından birinde yöneticilik yapma teklifini kabul edip buraya yerleşen ve çok geçmeden açıklanamayan doğaüstü olaylara şahit olmaya başlayan genç bir çiftin öyküsünü anlatacak. Bu doğaüstü olaylar binadaki herkesin yaşamını zorlaştıracak, karmaşık hale getirecek ve tehlikeye atacaktır.

İlk bölümü şimdi izledim ve çok beğendim, umarım diğer bölümleride bu kadar güzel olur

sırf john locke dan dolayı merak ettiğim bi dizi..

güzel diyorsan izlemeye değer

2. bölüm o kadar iyi değildi sanki, bakalım 3 ü izleyip karar vereceğim

Dün 2 bölümü de ardarda izledim ve beğendim

3. bölümü beğendim takip etmeyi düşünüyorum

bu dizi sayesinde bahar aylarında balkonlarıma dadanan ve insandan çekinmeyen kuşlarında ne cins olduğunu öğrenmiş oldum

evet canım, dizimag diye arat, çıkar, o siteden izliyorum:13:

son bölümü çok beğendim, olacakları merak ediyorum:13::13:

şeytanın avukatı filminin dizi versiyonu.. vasat üstü bence.

izliyorum, güzel. bakalım nereye doğru ilerletecekler

her bölümde bi parti mi oluyo bana mı öyle geliyo ya, ne kadar parti seven insanlar

6. bölümü çok beğendim, nolacak çok merak ediyorum

son bölümü gayet güzeldi.

Son düzenleme:
bu hafta çıkmadı dizi, sipralde kaldı jane:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…