var canım sabah aç karnına65,5 tum yani toplamda 2,900 gr verdimselammavli ve kızlar nasıl gidiyor diyetler bakalımmm kilolarda var mı değişimler :)
var canım sabah aç karnına65,5 tum yani toplamda 2,900 gr verdim
HOŞGELDİNMrb bende yeni üye oldum 65 kg şu anki ve 55 e kadar inmek istiyorum boyum 1.66 takip edicem sizi iradem çok zayıf benim
GÜNAYDIN CANIMCIMgünaydın azimli arkadaşlarım
iki gündür yoruluyorum kilom 61 e indi yine şükür devam diyorum.. yeni gelen arkadaşlara da merhaba......
kendimi kısaca tanıtayım boyum 167 kilo 61 özellikle karnım bütün vücudum yağ tulumu vermeye biçime girmeye çalışıyorum.. kendinize iyi bakın mutlu olun işin başı mutlu olmak.....
HOŞGELDİNiradem zayıf demek yasak hepimiz bazı zamanlar öyle oluyoruz ama bir defa başladınmı zamanla irade daha güçleniyor başda biraz zorlanıcaksın ama yapabilirsin az bir kilon var hadi bakalım
Ay hadi inşallah bana da teşvik babında olur artık
kocaman bir MAŞALLAAAHKizlar maşallah deyin bugün tartida 62,3 ciktm çarşamba 63,5 tim doktor daara ogün saatlerini arttrmistk eski listedeki miktari 3 e dagtmistk bu vücuduma çok iyi geldi
1 tanecikse sıkıntı yok fazla olmasındaHa bi de gece dayanamadım biraz cips yedim
Süpersin canım tam gaz devambugün listemi uyguladım 15 bin adım yaptım ne kadar su içtim bilmiyorum 2 ltyi geçtiği kesin benden bu kadar hayırlı geceler arkadaşlar
merhaba bir haftada 800 gr iyi tabiki insan daha çok vermek istiyor ama doktorlar en fazla 1 kg verilmesinin sağlıklı olduğunu söylüyorlar birde şöyle düşünmek benim hoşuma gidiyor haftada 800 gr bir ayda 3.2 kilo demek buda 3 ayda 9.6 kg yapar yani bir deri bir kemik kalacaksınKızlar merhaba.geçen hafta tartıldığımda 59dum ve bugün tartıldığımda 58.2 güzel değilmi.. Bugün ne yedim sabah yarım simit,1 dilim peynir,2 zeytin domates salatalık,yeşil çay.bugün arkadaş taşınıyodu obyüzdn dengesiz yedim Akşam 2 dilim ev ekmeğiyle burgerli tost yedim.akşam arasındada 1 armut,yarım bardak süt içtim.
Hoşgeldin arkadaşım azimli olursak başaracağız inşallah!bende katılıyorum size kızlar ilk başlarda sizleri takipte biraz zorlanacagım ama inşallah bende kilo verebilirim.
selam arkadaşım iniş çıkışlarım oldu bu ara sabah 65,2 çıktım bende bayrama 62 hedefledim ama çok yavaş veriyorum büyük ihtimal olmayabilir sen ne durumdasın? 17 sinde kontrolüm var bakalım diyetisyen ne diycekmavli selam nasılsın son durumun ne merak ettim kaç kilodasın? ben bayrama 61-62 hedefliyorum bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?