68 e adım adım :-)

Unicorn_s

Kac kiloyum yazmaya gerek var mi ruhum 21 gram
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
12.026
24.201
348
38
Sil baştan başlıyorum dolu dizgin de başlamıyorum sakin ve dingin bir başlangıç olacak... bir diyet programim yok oldugunda defalarca bozdum ve geri tepti çünkü o yuzden sadece ilerlememi takip edeceğim bir günlük olsun istedim..
Boy : 1.68
Başlangıç 101.1

Sabah
1 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 3 zeytin krem peynir salatalik 1 cay kaşığı reçel

Öğle
2 küçük servis kaşığı şehriyeli pilav ciger sote salata susuz cacık

Ara
3 gün kurusu bir tutam kuru üzüm çay

Benim sorunum saat 6 dan sonra yemek yemek ve atistirmaliklar bu konuda kendimi dizginleyebilirsem ilk haftami cok basarili sayacagim.
Ilk hafta mucadelem aksamlari kendimi tutmak ve ekmek aralarına son vermek uzerine..

bende bu kiloylka hatta daha belki fazlasıyla başladım tartılmak istemiyordum çnkü başarılar dilerim benimde yolum var tabi hem senin boyunda benden uzun :) 163 benim boyum

bende bu kiloylka hatta daha belki fazlasıyla başladım tartılmak istemiyordum çnkü başarılar dilerim benimde yolum var tabi hem senin boyunda benden uzun :) 163 benim boyum

Bende sana basarilar dilerim canım tesekkurler:)

Aksam yemeğini 18 de yiyeceğim diye sartlandirmistim ama 18.30 da yiyebildim
Ciger sote 1 dilim ekmek salata yedim

Bu saatten sonra 1 fincan kahve icebilirim çünkü kahve istahimi kapatıyor

Gece yatmadan once veya sabah bugunun başarılı gecip gecmedigini mutlaka yazacağım.. Çünkü gece yatana kadar kendimden emin değilim gecenin onuna kadar ac kalip 10 dan 12 ye kadar yemisligim var mimliyim yani

Benim sorunum saat 6 dan sonra yemek yemek ve atistirmaliklar bu konuda kendimi dizginleyebilirsem ilk haftami cok basarili sayacagim.
Ilk hafta mucadelem aksamlari kendimi tutmak ve ekmek aralarına son vermek uzerine..
merhaba.. Ben de diyete 82 kilo ile başladım 5 hafta önce.. boyun 1.69cm.. bir arkadaşımla tavsiye edilen bir diyetisyene gittim ve arkadaşla iddiaya girdik 2 ay sonra en çok kilo verene hediye alınacak şeklinde. ve diyetisyenin verdiği tüm her şeyi uyguladık 5 haftada 71.200grama düştüm. çocuk sahibi olmak istiyordum fakat doktorum zayıflaman gerek çok zor bu şekilde dedi. polikistik overliyim Eğer ki İstanbul' daysan bir yer tavsiye edebilirim.
haftada 1 gün kontrole gidiliyor ve diyet listesi değişiyor.. 2 hafta da bir 40 tl ücret ödeniyor. ben çok memnunum ve Allah izin verirse ocak ayı gibi tüp bebek uygulanacak ideal kilo 61 ...
ayrıca sabah 7 den gece 22.00 a kadar sürekli bir şey yediriyor

Tebrikler cok guzel vermissin ama ben malesef dogudayim canım

Heyoooo
Bugün basardım nihayet aksam ara öğününde kahve yerine yeşil çay ictim.. sagolsun eşimin katkısı büyük ama bütün sinirimi bozup dengemi altüst ederek istahimi kapattı
Ama ona sinirlenip daha çok yemememde buyuk başarı kendimi kutluyorum

Sinirimden anlayamamisim canim kusura bakma.. insallah tez zamanda bebeğini kucağına alir fıstık gibi bir anne olursun

Günlüğüm ben geldim

Kahvalti ceyrek ekmekle arasinda kaşar peynirle yagsiz tost cay

Ogle 1 tabak etli lahana dolması 2 dilim ekmek 1 bardak Coca Cola ve yoğurt

Arada meyve yerim

Sonrasını yazarım öğle çok oldu ama eve girince açlıktan gözüm döndü zaten birden bire kismak istemiyorum insan gibi yemegi öğreniyorum

kızlar motiveye ihtiyacım var 70 kilodan 86 ya çıktım aslında çok azimliyim ama şu ara konsantre olamıyorum

Bende son zamanlarda hızla kilo aldım canım malesef dikkat etmeyince kilo almak çok kolay beni özellikle akşam yemeleri mahvetti bende kendimi motive etmek için yavaş yavas ilerlemeyi hedefledim.. simdilik ilk hedefim gece yemelerini birakma bunu başarınca gerisi daha kolay olacak.. istersen bana katilabilirsin canım amaç birbirimizi denetlemek degilde zayiflamak için yaptıklarımızi yazarak birbirimizi motive etmek olsun..

Akşam lahana dolması 1 tabaga yakın 1 dilim ekmek salata

Ara öğün yesil çayın yaninda kuru üzüm yiyebilirim 1 tutam yada 2 kuru kayısı yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…