- 6 Ekim 2014
- 12.026
- 24.201
- 348
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sil baştan başlıyorum dolu dizgin de başlamıyorum sakin ve dingin bir başlangıç olacak... bir diyet programim yok oldugunda defalarca bozdum ve geri tepti çünküo yuzden sadece ilerlememi takip edeceğim bir günlük olsun istedim..
Boy : 1.68
Başlangıç 101.1
bende bu kiloylka hatta daha belki fazlasıyla başladım tartılmak istemiyordum çnkü başarılar dilerim benimde yolum var tabi hem senin boyunda benden uzun :) 163 benim boyum![]()
merhaba.. Ben de diyete 82 kilo ile başladım 5 hafta önce.. boyun 1.69cm.. bir arkadaşımla tavsiye edilen bir diyetisyene gittim ve arkadaşla iddiaya girdik 2 ay sonra en çok kilo verene hediye alınacak şeklinde. ve diyetisyenin verdiği tüm her şeyi uyguladık 5 haftada 71.200grama düştüm. çocuk sahibi olmak istiyordum fakat doktorum zayıflaman gerek çok zor bu şekilde dedi. polikistik overliyimBenim sorunum saat 6 dan sonra yemek yemek ve atistirmaliklar bu konuda kendimi dizginleyebilirsem ilk haftami cok basarili sayacagim.
Ilk hafta mucadelem aksamlari kendimi tutmak ve ekmek aralarına son vermek uzerine..
merhaba.. Ben de diyete 82 kilo ile başladım 5 hafta önce.. boyun 1.69cm.. bir arkadaşımla tavsiye edilen bir diyetisyene gittim ve arkadaşla iddiaya girdik 2 ay sonra en çok kilo verene hediye alınacak şeklinde. ve diyetisyenin verdiği tüm her şeyi uyguladık 5 haftada 71.200grama düştüm. çocuk sahibi olmak istiyordum fakat doktorum zayıflaman gerek çok zor bu şekilde dedi. polikistik overliyimEğer ki İstanbul' daysan bir yer tavsiye edebilirim.
haftada 1 gün kontrole gidiliyor ve diyet listesi değişiyor.. 2 hafta da bir 40 tl ücret ödeniyor. ben çok memnunum ve Allah izin verirse ocak ayı gibi tüp bebek uygulanacak ideal kilo 61 ...
ayrıca sabah 7 den gece 22.00 a kadar sürekli bir şey yediriyor
Sinirimden anlayamamisim canim kusura bakma.. insallah tez zamanda bebeğini kucağına alir fıstık gibi bir anne olursunmerhaba.. Ben de diyete 82 kilo ile başladım 5 hafta önce.. boyun 1.69cm.. bir arkadaşımla tavsiye edilen bir diyetisyene gittim ve arkadaşla iddiaya girdik 2 ay sonra en çok kilo verene hediye alınacak şeklinde. ve diyetisyenin verdiği tüm her şeyi uyguladık 5 haftada 71.200grama düştüm. çocuk sahibi olmak istiyordum fakat doktorum zayıflaman gerek çok zor bu şekilde dedi. polikistik overliyimEğer ki İstanbul' daysan bir yer tavsiye edebilirim.
haftada 1 gün kontrole gidiliyor ve diyet listesi değişiyor.. 2 hafta da bir 40 tl ücret ödeniyor. ben çok memnunum ve Allah izin verirse ocak ayı gibi tüp bebek uygulanacak ideal kilo 61 ...
ayrıca sabah 7 den gece 22.00 a kadar sürekli bir şey yediriyor
kızlar motiveye ihtiyacım var 70 kilodan 86 ya çıktımaslında çok azimliyim ama şu ara konsantre olamıyorum
:) inşallah canım allah kimseni kucağını boş bırakmasınSinirimden anlayamamisim canim kusura bakma.. insallah tez zamanda bebeğini kucağına alir fıstık gibi bir anne olursun![]()