- 15 Mart 2010
- 3.699
- 6.605
- 683
- Konu Sahibi portakalafisildiyordum
Gunaydin
herkese guzel pazarlar...
portakalafisildiyordum
Dun yoktun sanki, yoksa bizden gizli kalorileniyor muydun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gece yaptigin sporu ve ictigin suyu yaz da sorumluluk hissedersen daha iyi yapiliyorSelam hanımlar
Kendimce kabak detoks yaptım bugün
Sabah
3 haşlanmış yumurta
1 yeşil biber
Ara 1/2 yeşil elma
Öğle
Yoğurtlu 2 kabak 1 ceviz
Akşam
Öğle ile aynı yiyeceğim
Su 2litre yapmaya çalışıyorumaralarda kahve de var kahvesiz dayanamam
Akşam bozarsam filan yazarım ama bozmam ya
Spor yok bugün hava soğuk gibi çıkasım gelmedi evde leslie yaparsam yazarım![]()
Aynen bozmadımGece yaptigin sporu ve ictigin suyu yaz da sorumluluk hissedersen daha iyi yapiliyorbekliyoruz.
Bende ise yariyor bir yere bildirecek olma durumu.
Bir de bozarsam, yapmazsam yazarim aksam diyorsun ya. bilinc altina oyle kodlaniyor.
Bozmazsin![]()
Arkadaşlar merhaba. Ne yazıkkı bende bır depremzedeyim. İstanbula kactık geldik. 33. Haftadayım. Tum dogum planım degıstı tabıki. Burada nerde nasıl dogum yapcam bılmıyorum. Ozel saglıkm sıgortam yok. Devlette dogum yapmak ıstemıyorum. Uygun fıyatlı avrupa yakasında besıktas cıvarında dogum yapabılecegım nereler var? bana yardımcı olursanız cok sevınırım. Buyuk bır sıkıntı yasarken bunuda planlamak zorundayım
Kızlar hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Tek tek etiketleyemedim. Gerçekten sürecin başından beri yazışınca aile gibi oluyoruz. İnsan kızkardeşi doğum yapmış gibi seviniyor
En son ultrason ağırlığı 2500 civarıydı zaten. Tam denk geldi yani. Adını da daha bu haftanın başında koymuştuk; kapı süsü ve çikolatalarını dün sabah kendim yaparak halledebildim o yüzdenhediyelikleri pazartesi veya salı kargoya verilecek
eve gelenlere vereceğim artık. Zaten küveze girme ihtimalinden dolayı kimseye haber vermemiştim. En yakın kız grubum biliyor sadece. Onların da biri Amerika ‘da diğeri Antalya’da şu anda
Hastane çantası için hazırlıklara daha önceden başlamıştım. Bütün alışverişi falan son 2 haftaya sığdırdım. Anneler evi temizledi, kıyafetler yıkandı, ütülendi. Ama çanta hazır değildi. Dün gece hazır edip çıktık evden. Çantanızı hazır etmeye dikkat edin. Bu arada ben eğer ki göz kapaklarımdaki şişlikten şüpheleenmeseydim gidip idrar vermeseydim bu doğum olmayacaktı. Her belirtinizi doktora söyleyin mutlaka.
Daha önde de yazmıştım yine yazayım; hamileliğe dair hiçbir şey bilmeyen bana ellerimin şişmesini söylemem üzerine tansiyona bakmamı söyleyen arkadaşlardan allah bin kere razı olsun. Onlar sayesinde tansiyona yatkınlığımı öğrendik ve hamileliğim sağlıklı geçti. Hiç farkedemetebilirdik de.
Doğum yaptım diye burayı boşlamamfırsat bulfukça geliyorum zaten. Şu anda fena gitmiyor diyip selamlarımı iletiyorum hepinize
![]()
Eki Görüntüle 3259889
01 mayis 67.0
29 mayis:63.6
05 haziran:62.8
12 haziran:62.4
Selamherkese guzel haftalar.
Bu hafta 0,4 kg gitti.
Biraz rahat davranmistim zaten.
Tekrar bir asılalım bakalım.
Sabah tartıldım kızlar sonuç süper. Şimdi şöyleki ilk kilom 70300 dü ben düz 70 demiştim. Sabah tartıda 69du düz. Yani aslında 1300 vermişim. Regl haftasına rağmen iyi sonuç bence.
Harikasiniz kizlar boyle devam edelim uc ay sonra bambaska bizGünaydın buraya ilk yazdığımda 75,4düm
Bugün çok mutluyum 74,3hemen faydası oldu kabak detoksunun
Bugün de devam edeceğim![]()
Biraz kilo verince salma olayı bende de varMenu paylasmadim ilk kez
Ya biraz karistirdim, fazla yedim.
Duzenim bozuldu, alisveris de yapmadim.
Yarin da boyle yapmam umarim yaaaa.
Hep boyle yapiyorum.
3, 4 kilo verince salmaya basliyorum.
Bu kez salmamaliyim.
Aalinda salma şoyle oluyor.Biraz kilo verince salma olayı bende de var![]()