???

azemi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
74
30
103
35
Merhaba arkadaşlar benim anlamadığım birşey var danışmak istedim. Bugün eşimle oturuyoruz ben tv de bir programa bakıyorum o da bilgisayarda dolaşıyor neyse skype adresim (oturum açık) duruyor açmış sayfayı bu kim şu kim diye sormaya başladı nedense hep erkek arkadaşlar hiç biriyle de görüştüğüm konuştuğum yok orta okulda açtığım msn değişti hepsi skype geçmiş duruyor. Bana soruş tarzı da biraz sinirli gibi açıkladım ona da (üstte yazdıklarım gibi) neden silmedin diyor zaten açıp baktığım yok diyorum masa üstünde sembol diye duruyor dedim ama sinirlendim ne demek istiyorsun sen dedim niye silmiyorsun niye duruyor gibi cevaplarla geçiştiriyor sonra işe gitmek için kalktı bende ne öptüm ne güle güle dedim çekti gitti. 6 saat sonra arıyor nasılsın ne yapıyorsun diye iyi sen nasılsın gibi laflarla geçiştirdim yanlış mı davrandım.?
 
öylesine sormuş olabiilir. sonra hatasını anlayıp seni merak edip aramış hatırını sormuş. bence yanlış yapmamışsın. sonuçta ben de olsa sorardım yani. sonuçta eşimiz. bana da sorabilir. arkadaşlarını vs kim olduğunu sormayacağız da kim soracak. eşler birbirinden habersiz olmalaları da kötü bir hal olur yoksa.. yani önemsenmemek daha kötü olur..
 
Konusun esinizle dun sorus tarzından huzursuz oldum bugün aciklik getirmek istedim böyleyken boyle de.. Hem sizin huzursuzluğunu biter hem esinizin ki.. Büyük bir sorun değil sonuçta..

Ki sormasi gayet doğal kisaa sureli bir kiskanclik geçirmiş anlasilan;)
 
canım soruş şekli kaba olmuş. Ama emin ol sende böyle birşeyle karsilaşsan eşine sorardın. Art niyet göremedim. Seni kırdığını anlayıp aramış. bence olayı büyütme:3:
 
şunu bile kıskançlık malzemesi yapacak kadar dar zihniyetliyse ancak size kolay gelsin diyebilirim.
 
iyi yapmışsın.
bu tür olaylarda hiç yüz vermeye gelmez.
sen napıyo olabilirsin ki orda yani?!
 
Dar zihniyetlilik demeyelim yinede, zaten o an sinirlendiğini söyledi özür diledi :) diğer arkadaşın dediğini de sordum ne yaptığımı düşündün de bu tepkiyi verdin diye ben senin bişey yapmadığını biliyorum sadece konuşup görüşmüyorsan neden silmedin demek istedim dedi, diye açıkladı.
 
Canım adam ilgilense suç ilgilenmese suç.İlgilenmiş kıskanmış ki sormuş o senin eşin gereksiz alınganlıklar yapma eminim eşinin hesabı olsa sen 10 katı sinirle sorardın unutma:)
 
Back
X