.................................................. .

Neslihan90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2013
548
54
53
Burdur
Sanırım az once hayatımda bir ilki yaptım. O kadar kötüyüm ki. Terk edilmeyeyim diye terk ettim. Benden bu kadar dedim. Cok kotu bir durumdayım gercekten.

Size anlattım cogu hikayemi. Annemin Fevri tavırları vardı. Ilk onu anlattım size. Dayanamıyordum surekli adamı kötülemesine. Zamanla yumuşar dediniz sagolun ki. Yumuşama oldu.

Sonra bana sevgim ilk günlerde ki gibi degil demesi. Bunuda paylaştım burada. Benim de ona boyle söylediğimi okuduğu öğrendiği icin bunu itiraf etti. Siz bana takma ustune düşme yazma dediniz akıl verdiniz sagolun ki. Yazmayinca anında bin kez yazmalar aramalar seviyorumlar başladı
. Seviyor demek ki kAybetme korkusu oldu dedim kapattım konuyu.
Bugun su meşhur istihare konusu. Bugun öğrendim. Ona anlattım. Ne demek bu yani dedi. Bilmiyorum dedim. Kendisi de benim gibi inançlı biri. Haliyle bende sorayım birine ne demek mis oyle bulanık siyah gormek dedi. Hemen yorum yapmayalım dedi.
Tamam dedim.

Oda sormuş bir hocaya. Tanıdığı sevdigi bir hoca. Iyi demek degil demiş. Aradı beni. Sesi kötüydü bayağı. Sana söyleyeceğim ama nolur üzülme ben senden cok üzülüyorum ama hoca boyle boyle dedi dedi.
Ağlamaya basladim. Gercekten o kadar cok hayalim bu sefer oldu düşüncem vardı ki. Seviyordum da. Ağlama lütfen bunu sorarız daha baskalarına ben sadece söylemek istedim sana cunku yemin ettirdin söyleyeceksin diye dedi.

Sonra ne olduysa gecmiste ki korkularım mı ağır bastı ne oldu inanın bilmiyorum.
Birden kendi kendime "adam sevgim ilk günkü gibi degil ama seviyorum demişti. Şimdide su istihare olayı oldu. Kesin hepten sevmeyecek zaten annemde karsi geliyor en sonunda ben yine kotu birsekilde terk edileceğim " diye düşünmeye basladim.

Oturdum yazdım ona. Sürekli askım yok oyle birsey dedi. Ama soyledim. Demin son kez dedim. Daha da yazmam dedim. Yarın konuşacağız Saçmalama dedi. Ama konuşmak istemiyorum. Korkuyorum. Cok korkuyorum. Hem seviyorum hem de deli gibi terk edilmekten korkuyorum. Ne yapacagım ben

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım annen karşı çıkar anlarım yol gösterir anlarim sevgisi biter anlarim da istihareye yattim duman felan ne işte onu anlayıp yorum yapamam. . Hakkında hayırlısı ne diyim..

bir istihare yüzünden mi ayrıldın yani? hayatındaki somut şeylere göre hayatını yönlendirmen daha mantıklı olurdu, en azından kendi iradeni kullanmış olurdun

Annen istemedi anladim..

ama sen adami niye terk ettin onu anliyamadim...

Ortaçağda mı yaşıyorsun şu saçmalıklardan artık kurtulun kendinize gelin millet uzaya çıktı sen daha saçma sapan rüyalara göre hayatını yönlendiriyorsun saçmalık

He tamam cok sert ciktin simdi silkelenip kendime geleyim. cahil diye lafı yapıştırıp keske ölsen falan diyorsun sonra ne diye yorum yazıyorsun ultra kültürlü kibar hanım kız?

Annesi istemiodu sevgilisini bitane hoca tutmus hoca istihareye yatms bulanik gordum demis. Konu sahibi bunu sevgilisine anlatmis daha sonrada dayanamayip sevgilisinnden ayrilms. Ve yil olmus 2014 peh peh peh

Son düzenleme:
işte bu yüzden şu konu içeriğini mutlaka alıntı yapmak lazım. :27: sonra silerler işte böyle biz de konu neydi konu neydi diye dolaşırız...:52::27:

böyle bir konu yokmuydu kapanmıştı aynı kişi galiba :27: yazıp yazıp niye siliyosunuz arkadaşım atraksiyonmu yaratmaya çalışıyorsunuz

Back
X