68'den 55'e! Bana da yardım edin lütfen :)

Biraz geç oldu ama bugünkü menümü yazayım dedim.

Maaaaaalesefkiiiiii tüm gün boyunca 3 bardak çorba ve yarım ekmekten daha az balık ekmek yedim. Ve 40 dk yürüdüm :(

Yalnız harika birşey buldum. Ablam bana form tozu almış, yoğurdun içine karıştırıp yedim ve bu 5 dir tuvalete gidiyorum çok mutluyum :) Ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama bana iyi geliyor :)

Öyle deme, bak kilolarımız gramı gramına aynı. Birbirimize destek olursak yaparız biz :) Bu arada senin günlüğünün linkini atabilir misin bana? Ben bazen telden giriyorum bulması çok zor oluyor. Bende sana destek olurum.

günlük açmadim ben canim, nede olsa 3 gün dikkat edip 4. gün birakiyorum günlüge gerek duymadim bu yüzden

1,63 boy 79 kilo şimdi sen buna çok d
iyeceksin amma ben 68 kilodan bir anda 80 kiloya çıktım rahatsızlığım vardı ve kullandığım ilaçlar çok kilo yaptı tabi akıllı doktorum diyet yazmamış bu kullandığım ilaç diyetle alınmalıymış neyse ben iyileştim şükür tam kilo veriyim derken bu kiloyla hamile kaldım allahım resmen çöktüm neyseki 9 kilo aldım ama tabi 89 oldum kendimi aştımmm resmen doğumdan sonra 84 lerdeydim kızım 6 aylık oldu diyete başladım spor ve sağlıklı beslenmeyle şuan 79 dayım azimliyim 65 e kadar düşücem inşallah zaten hayatımda en fazla 62 kilo olabilmiştim ben oldum olası balık etli bir bayandım ama artık tombiş bir bayan olmuştum yine eski günlerime dönmekte kararlıyım.

günlük açmadim ben canim, nede olsa 3 gün dikkat edip 4. gün birakiyorum günlüge gerek duymadim bu yüzden

Tamam canım ne güzel o zaman sende buraya yazarsın hergün destek oluruz birbirimize :)

1,63 boy 79 kilo şimdi sen buna çok d
iyeceksin amma ben 68 kilodan bir anda 80 kiloya çıktım rahatsızlığım vardı ve kullandığım ilaçlar çok kilo yaptı tabi akıllı doktorum diyet yazmamış bu kullandığım ilaç diyetle alınmalıymış neyse ben iyileştim şükür tam kilo veriyim derken bu kiloyla hamile kaldım allahım resmen çöktüm neyseki 9 kilo aldım ama tabi 89 oldum kendimi aştımmm resmen doğumdan sonra 84 lerdeydim kızım 6 aylık oldu diyete başladım spor ve sağlıklı beslenmeyle şuan 79 dayım azimliyim 65 e kadar düşücem inşallah zaten hayatımda en fazla 62 kilo olabilmiştim ben oldum olası balık etli bir bayandım ama artık tombiş bir bayan olmuştum yine eski günlerime dönmekte kararlıyım.

Valla ben şu anki halimi tombişten baya bir yukarda sayıyorum. 40 beden dar oluyor ya! Ki ben hep 38 giyen bir insandım. Azimliyseniz herşeyi yaparsınız. Ben hayatımda ilk defa 2 haftadır hiç kola içmedim cips hamburger yemedim. Allah yardım ederse yapacağıma inanıyorum :)

Arkadaşlar bugün sabah 1 sıkma yağsız ve tuzsuz, yanında çay içtim.

Öğle ve akşam bulgur pilavıyle ekmeksiz et yedim yağsız. Akşamları da genelde alışkanlık oldu bende 2 3 avuç beyaz leblebi yiyorum ya :(

Öğle ve akşam bulgur pilavıyle ekmeksiz et yedim yağsız. Akşamları da genelde alışkanlık oldu bende 2 3 avuç beyaz leblebi yiyorum ya :(

canim topik in hayirli olsun, ins diledigin kiloya en kisa surede ulasirsin :)
canim bence bulgur pilavi ustune 2-3 avuc beyaz leblebi cok olmus.
metabolizman hizliysa boyle de belki zayiflarsin,
ama bulgur pilavi, pirinc pilavi, makarna, kahvalti disinda ekmek, hamur isleri bunlarin hepsi cisss :20:
bunlarin yerine corba salata yogurt gibi yiyecekleri tercih edebilirsin
kolay gelsin canm bol iradeler.. :)

Son düzenleme:

biraz fazla olmu$ canim, hadi ya iddala$alim beraber verelim bu lanet kilolari, ben bugün kendime geldim, dikkat ediyorum artik, lütfen sende biraz dikkat et ben hep yazacagim buraya

kolay gelsin kızlar.inşallah istediğiniz kiloya ulaşırsınız. bende 66 dan 62 ye düştüm 2 haftada ama geri aldım 2 kilosunu. az salınca hemen kilo alıyorum :( eskiden çok çabuk kilo veriridim şimdiyse çok yavaşladı:( tekrar dikkat etmeye başladım bende. şu reklamlarda çıkan yağ tutucuyu alsam mı diye düşünüyorum. 55 kilo olmam lazım 57 ye de razıyım of offf.

kolay gelsin kızlar.inşallah istediğiniz kiloya ulaşırsınız. bende 66 dan 62 ye düştüm 2 haftada ama geri aldım 2 kilosunu. az salınca hemen kilo alıyorum :( eskiden çok çabuk kilo veriridim şimdiyse çok yavaşladı:( tekrar dikkat etmeye başladım bende. şu reklamlarda çıkan yağ tutucuyu alsam mı diye düşünüyorum. 55 kilo olmam lazım 57 ye de razıyım of offf.

Peki nasil verdin canim iki haftada o kilolari? Ben ne kadar ugrassamda zor veriyorum bu yüzdende 5 günde pes ediyorum her seferinde artik agliyorum resmen bu halime su an 69 kiloyum 2 yil önce 55 kiloydum alisamadim bu halimee

canım yeşilçay içtim bol bol. herşeyden yedim ama azalttım. bir de eliptik bisiklet aldım kendime. sanırım onun çok etkisi oldu. günde 500 kalori harcadım onun üstünde. 1200 kalorilik te yiyecek yedim. ama az saldım hemen geri aldım 2 kg. senin için daha zor olmalı 55 ten 69a çıkmak :( bende en son 4 sene önce 57 kg dim :(:( 55 hedefim ama 57 ye de razıyım.

Biraz geç oldu ama bugünkü menümü yazayım dedim.

Maaaaaalesefkiiiiii tüm gün boyunca 3 bardak çorba ve yarım ekmekten daha az balık ekmek yedim. Ve 40 dk yürüdüm :(

Yalnız harika birşey buldum. Ablam bana form tozu almış, yoğurdun içine karıştırıp yedim ve bu 5 dir tuvalete gidiyorum çok mutluyum :) Ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama bana iyi geliyor :)

canım form tozunun içinde sinameki var mı bak bakalım. çok sık kullanma onu arada kullan. çünkü sık kullanımda bağırsaklardaki yararlı tüyleri yok ediyor ve alışkanlık yapıyor. benimde kabızlık sorunum var maalesef zor da kalında bitkisel ilaç kullanıyorum bende. ama sık değil. bu tür şeyleri sık kullanmamak gerekiyor.

canım yeşilçay içtim bol bol. herşeyden yedim ama azalttım. bir de eliptik bisiklet aldım kendime. sanırım onun çok etkisi oldu. günde 500 kalori harcadım onun üstünde. 1200 kalorilik te yiyecek yedim. ama az saldım hemen geri aldım 2 kg. senin için daha zor olmalı 55 ten 69a çıkmak :( bende en son 4 sene önce 57 kg dim :(:( 55 hedefim ama 57 ye de razıyım.

aldiysanda yinede 2 kilo kârin var, ben haftada 800gr -1kg arasi versem dünyalar benim olur, ama i$te bogazimi tutamiyorum malesef, birde ben geçen pazartesi çok hasta oldum (midem acaip bulandi ba$ dönmesi falan) o gün neredeyse bir$ey yemedim ve diger günler ise canim tatlidan ba$ka bir$ey istemiyor diye hep nutella yedim, sonuç ise +1.400kg!! üstelikte kalici oldu 1 haftadir vermeye çali$iyorum ve sadece 300gr verebildim, zayiflamak isterken kilo almak çok kötü bir durum
eski kiyafetlerimi atmaya kiyamadim, hala dolabimdalar, bazen deniyorum ama çoguna bacagim sigmiyor bile...
benim popom çok büyük ve duyduguma göre bisiklet kas yapiyormu$ popoda bu yüzden kullanmiyorum
ko$u bandim var onuda kullanmiyorum, sadece di$arda 1 saat yürüyü$ yapiyorum oda bir$eye yaramadi 1 yildir böyle...
ben 3 yil önce 50 kiloya indim ve tekrar 3 kilo alip 1.5 yil hep 54-55 te sabit kaldim sonradan aldim 1.5 yilda 16 kilo aldim :18::18::18::19:

canım form tozunun içinde sinameki var mı bak bakalım. çok sık kullanma onu arada kullan. çünkü sık kullanımda bağırsaklardaki yararlı tüyleri yok ediyor ve alışkanlık yapıyor. benimde kabızlık sorunum var maalesef zor da kalında bitkisel ilaç kullanıyorum bende. ama sık değil. bu tür şeyleri sık kullanmamak gerekiyor.

ya bende hep kabizim biktim artik inanki kom$ularimi annemi ishal eden bir çay bile benim kabizligima derman olamadi, özelliklede 2 yildir, ama doktora gitmekten korkuyorum kolonoskopi yapar diye :18::18: sinameki çayi aldim o biraz i$e yaradi ama gün boyu içtim diye, onada ali$maktan korkluyorum ne olacak benim halim, 11 haftam kaldi tatile gitmeye ve benim hedefim 10 kilo vermekti ama bir kilo aldigim için 11 kilo vermem lazim

kac gundur girmedim yaa naptiniz diye bakayim dedim..
benimde sinirimi bozan bi mesele var.pazartesi diyete basliyorum tum hafta diyet ve spor yapiyorum 1-1.5 kilo veriyorum.hafta sonu surekli geziyoruz ama cok bisey yemiyorum yinede..hani hafta sonu bayramim olsun diye saldirmiyorum ama pazartesi tartiya cikiyorum o verdigimi geri almisim 3 haftadir boyle..yerimde saymis oluyorum yani offff....napcam ya ben..kendime uygun sevdigim bi dyet bulamadim bi turlu..

canım inşallah bu mesajım ulaşır sana.hesabım yenı olduguiçin,belli msj sayısını geçmeden yorum yapamıyorum ne yazıkki;/burdan yazmak geldi aklıma.

canım ben sana msj attım,mesajına cevap verdim nasıl vermem.sana iletilmemiş.nasıl olayım.kpss ye yoğunlaştım.atanmak isityorum artık bu yıl.bi yandan iş güç.resim sergim vardı,bitti bugün.keşke istanbulda olsaydın davet ederdim senide.görüşebilirdik canım.asıl sen nasılsın?yolunda değilmi hersey?

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X