- 4 Aralık 2013
- 2.414
- 309
- 198
- 35
- Konu Sahibi zeytinagaci
evet eşime kısıtlama getiremem, ama bu durum da benim kabullenmem için çok zor.
kardeşiyle ilgili hiçbir şeylerine karışmamayı düşünüyorum aslında. sormayayım bile di mi eşime? hiç açmayayım bu konuyu? yani kardeşinden bahsetmesi gerektiğinde bile bilmek istemiyorum diyip konuyu kapatsam mı?
yakın memleketlerde oturuyoruz, bir ayağımız orada ailelerden dolayı.
illaki bi yerlerde karşıma çıkacak o kız da. o zaman hayatta hiç kimseyle münakaşa bile etmemiş biri olarak kızın saçını başını yolasım gelir diye korkuyorum
o ikisinden çok eşimin asker dönüşünde önümüzde çizeceği yol aslında kafamı kurcalıyor.
kardeşi bize gelip kalırdı, memlekete gittiğimizde sürekli beraberlerdi. eşim maddi manevi destek olurdu. şimdi aynı ilişki bir şey olmamış gibi devam edecek mi onu merak ediyorum.
sen hiç bi şey öğrenmek istemesen bile mutlaka ordan burdan duyarsın bi şekilde.milletin ağzı torba değil büzesin.bide o kızın eskiden eşinle evlendirmek istediklerini akrabalar biliyorsa hele orda hiç hiç yaşanmaz.eşin gene destek olur gibime geliyo kardeşi ne de olsa.ama o çocuk başkasyıla evlenmiş olsaydı bile farklı davranmaz yani evli olacak eskisi gibi her an her saniye yanında olamaz sonuçta onun da bi eşi var.