• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

69kiloyla başlayıp mutlu sonla bitiriyoruz

herkes doğum yapmış kilo almış ben yapmadan aldım. bende 69 kiloyum 2 yıl oldu evleneli ve neredeyse 10 kilo aldım evlendikten sonra. hadi benide getirin gaza bende 10 kilo vereyimmmm

İstersek yapabilirz.Yeterki kafaya koyalim. Her seferinde diyeti bozuyorum ben de.kiyafetlerim olmamaya basladii Bu sefer cok kararliyim..3 gündür dikkat ediyorum yediklerime.Haftalik yazalim kilolarimizi

Ya ben spor yapıyorm az yiyorm artı tarçınlı süt sabahta ac karnına ılık su içiyorm veee sarımsak tursusu yaptm bekliyorm canm kesin verecm :KK43:

Ben spor yapamiyorum ya.Ama yapmam lazimm:/ sabah az yedim sonra elma ve limonlu yesil cay ictim...bi saat sonra da aksam yemegi yicem yaninda bi dilim ekmek yiyorm.erken yiyorm.6 dan sonra yemiyorum.bir de yatarkan yogurt icine yulaf kepegi yiyorm.

68,4 le.basladim bugun 3 gun oldu 67,5 kg ciktm.

Ben spor yapamiyorum ya.Ama yapmam lazimm:/ sabah az yedim sonra elma ve limonlu yesil cay ictim...bi saat sonra da aksam yemegi yicem yaninda bi dilim ekmek yiyorm.erken yiyorm.6 dan sonra yemiyorum.bir de yatarkan yogurt icine yulaf kepegi yiyorm.

68,4 le.basladim bugun 3 gun oldu 67,5 kg ciktm.
Çok güzel başarılı gayet ya ben veremiyorm :( kilo veriyim diorum alıyorum ya 69oldum canm çok sıkılıyor sporda yapıyorum bir haftadır napacam ben ya piskolojim bozuldu

Çok güzel başarılı gayet ya ben veremiyorm :KK43: kilo veriyim diorum alıyorum ya 69oldum canm çok sıkılıyor sporda yapıyorum bir haftadır napacam ben ya piskolojim bozuldu

Su an tartıda cikana cok takilma , sen aynen devam et sporuna,diyete
zamanla dusecek goruceksin..

Ya ben dikkat ediyorum ama ben bugün tartildim 69olmus :KK43: çok üzülüyorum ya

Olsun sen aynen devam et.hic birakma..aksam 6 dan sonra yemiyorum bayagi etkili oluyor.yarindan sonra yurusyuslere baslicam ins.evde spor uzun sure yapamiyorim.ilk hedefim 60 sonra da 55.

Sabah ilk defa yuruyuse ciktim.31 aralika kadar 60 a dusmek hedef.sporsuz zor :/

66.5kg su an.

Kızlar sabah kalkıp lavaboya gittikten sonra tartilin doğrusu buymuş gün içerisinde sürekli tartiya cikmayin

Kızlar sabah kalkıp lavaboya gittikten sonra tartilin doğrusu buymuş gün içerisinde sürekli tartiya cikmayin

Son durum:66 kg
Hergün 1 saat spor yapmaya çalışıyorum
5en sonra genelde yemiyorum.
Daha hizli vermek istiyorum ama olmuyoo :/

68 ben :KK43:diyetisyene gitmeyi düşünüyorum

Gidebilirsin diyetisyene daha iyi olabilir.Benim o fırsatm yok.Kendi kendime vermeye calsyrm.

Benim 1 ay oldu baslayali.
Bugun 65,4 kg çıktım.4-5 gun bozdum arada.68,4le başlamıştım.

Sabah genelde domates salatalik yumurta peynir zeytin ekmeksiz.
Oglen yemiyorum gec uyandgim için ara ogun yogurt.
Aksam en geç 6da yiyorm
sebze yemegi- tavuk-balik tarzinda hafif seyler ve bol salata.bir dilim etimek.
Hergun iki bardak turk kahvesi içiyorm.Ve bi saat spor yapmaya calsyrm.

Gidebilirsin diyetisyene daha iyi olabilir.Benim o fırsatm yok.Kendi kendime vermeye calsyrm.

Benim 1 ay oldu baslayali.
Bugun 65,4 kg çıktım.4-5 gun bozdum arada.68,4le başlamıştım.

Sabah genelde domates salatalik yumurta peynir zeytin ekmeksiz.
Oglen yemiyorum gec uyandgim için ara ogun yogurt.
Aksam en geç 6da yiyorm
sebze yemegi- tavuk-balik tarzinda hafif seyler ve bol salata.bir dilim etimek.
Hergun iki bardak turk kahvesi içiyorm.Ve bi saat spor yapmaya calsyrm.
Siz verirsiniz bu programla insallah

Verirsin biraz sabir gerekiyor ya.bazen uzun sure duraksiyor.Ben de 64.0 kg yum.
Kaç yaşındasınız evet ben dört aydır vermeye çalışıyorum vermeye çalışınca aldım hatta şimdi daha yeni bi tartida uzun zamandır düşüş yasamamistm şükür gidecek hepsi

Kaç yaşındasınız evet ben dört aydır vermeye çalışıyorum vermeye çalışınca aldım hatta şimdi daha yeni bi tartida uzun zamandır düşüş yasamamistm şükür gidecek hepsi

30 yasindayim.senin yas kac.ben de bazen umutsuzlga kapiliyorum veremiyorm diye sonra birden düşüş goruyrm.cok sık tartiliyorum ya o da kotu:/

Back
X