- Konu Sahibi sessizgemiler
-
ah ah benimde korktuğum konu bu
Sanırım da erken doğum yapacağım zaten bebeğim minyon görünüyor
Doktorum doğana kadar 3 kg yu bulamayacak diyor. 2700-2800 anca doğarmış.
Bir de şimdi yüksek tansiyon çıktı belki erken bile doğarmış öff şuan 2 kg bile olmadı el kadarcık doğacak
Nasıl bakacağım nasıl toparlayacağım bende bilmiyorum.
ah ah benimde korktuğum konu bu
Sanırım da erken doğum yapacağım zaten bebeğim minyon görünüyor
Doktorum doğana kadar 3 kg yu bulamayacak diyor. 2700-2800 anca doğarmış.
Bir de şimdi yüksek tansiyon çıktı belki erken bile doğarmış öff şuan 2 kg bile olmadı el kadarcık doğacak
Nasıl bakacağım nasıl toparlayacağım bende bilmiyorum.
Hayir ya canim kilosu cok iyi 6 aylik 6 kilo benim kizim 2.5 yasinda 10 kilo ben kafami taslara vurayim o zaman
bnm kızımın gelişimi 33 haftada durdu 37haftda aldıar. ama gercekten cokcokcokzor buyuyorlar cok... yemesı ıcmesı hoc dgerlerıne benzemıo. hele birde kılolu dogurduysa cevrendekı hamıleler hep kıyass onlarınkı kocaman senınkı mınnacık. insanda moral kalmıo
Bende soracaktim anne karninda gelisme geriligi yasadi mi diye gozlemledigim kadariyla premature doganlar degilde anne karninda gelisme geriligi yasayan bebeklerin nerdeyse hepsinde dogduktan sonra da istahsizlik ve geriligi devam etme sorunu var.uzulme kimseyle kiyaslama onemli olan sagligi o onun yapisi demekki minyon.Belli bir yasta duzelir bence.
bnm kızımın gelişimi 33 haftada durdu 37haftda aldıar. ama gercekten cokcokcokzor buyuyorlar cok... yemesı ıcmesı hoc dgerlerıne benzemıo. hele birde kılolu dogurduysa cevrendekı hamıleler hep kıyass onlarınkı kocaman senınkı mınnacık. insanda moral kalmıo
canım neden durdu merak ettim.
Kaç kilo doğdu?
Bende de şimdi yüksek tansiyon çıktı canım çok sıkkın.
Preeklamsi den şüpheleniyor doktor yarın tahlillerim yapılacak inşallah değildir.
suyu azalmıs cnmm. kalp atısı azalınca aldılar. 2kılo 100gr dogdu. mınncaıktı emerken sureklı boguluyordu cokk zor kucuk bebege bakmak cnm insallah premature olmz
kızlar defalarca bebegm hakkında konu actım cunku Rabbim baska dert vermesın suan cok takıntılıyım bebegımle alakalı.2kılo erken dogdu ve suan 6aylık 6kılo. cok ama ck zayıf aylıklarına göre.. normalde bir içişte 150ml içmeliyken 75 anca içio. yogurt corba kahvaltısı olsun ek gıdalar kavanoz mamaları neler neler denıyorum yok hiçbişeyı sewmıo agzını kilitliyor.. cok sıkıldım artık.açta bırakıyorm. dun resmen 5saat dırendı hcbısey almadı agzına. ne yapmalıyım yardım lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?