6bankaya borcum var ne yapicam ben

minikanne2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
41
3
86
Adana
Mrh arkadaşlar 1sene önce kredi çektim 3bankadan ev almak için toplam 50 bin tl 3tanede kredi kartim vardı onlari da bosalttim elimde 60bin tl falan oldu sonra dolandirildik herşey kötüye gitti ve bankaya bir taksit bile odeyemedim mecburen oturduğum yerden taşındım başka yere gittim tam bir sene oldu şimdi biyer açtık eşimle ben odeyeyim diyorum daha geç olmadan faizlerle 100bini bulmuştur bana bi akıl verebilir misiniz ne olur :(

Bankalarla konuşun, taksitlendirin, yapılandırın vs. Şu durumda kredi çekemezsiniz zaten. Her birine taksit ödemek isteseniz toplamı kazancınızı geçer. 1 banka kabul ederse boşr transferini tek yerde toplayın atıyorum 100.000 TL olarak ve tek taksitle ödeyin. Ertelemeyin.. İnşallah tez zamanda kurtulursunuz..

hata yada değil başınıza cok kötü şeyler gelmiş :KK43: öncelikle geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun.

kesinlikle ertelemeyin en kısa zamanda hatta bugün bi bankaya gidin sıkıntınızı anlatın ve size kolaylık yapmalarını rica edin. onlar gelirinize göre taksitlendirme yaparlar artık faizi falan neyse razı gelceksiniz. tekrar geçmiş olsun

Oooof çok kötü bir durum. Korkuyorum ben kredilerden adamı yer bitirir :KK17:Rabbim yardımcınız olsun.

Bankalarla yapılandırma yapın. Yalnıx hepsini ödiycem falan diye gitmeyin direk. Bu kadarını ödeyemem faizde düşme yapın falan diyin. Zaten siz demeseniz bile bi süre sonra onlar siiz bulup borcun şu kadarını sildik gerisini ödeyin falan diyolar. Ödemek için çok istekli görünmeyin. Zaten insanları tırtıklıyolar resmen

Bankalarla konuşun, taksitlendirin, yapılandırın vs. Şu durumda kredi çekemezsiniz zaten. Her birine taksit ödemek isteseniz toplamı kazancınızı geçer. 1 banka kabul ederse boşr transferini tek yerde toplayın atıyorum 100.000 TL olarak ve tek taksitle ödeyin. Ertelemeyin.. İnşallah tez zamanda kurtulursunuz..
Gitmek istiyorum bankaya ama korkuyorum hapis cezası falan var midir diye :( sizce hangi banka yapıyordur taksitlendirmeyi bilginiz varmı

Geçmiş olsun canım dolandırılma işi nasıl oldu?
Canım 8yildir kiraciyim ben iki çocuk oldu arsa alalım dedik artık her ay öderiz dedik bankalara arsa sahibine verdik 50 bin kimseye satmasın die tanıdık olduğu için herhangi bi makbuz falan almadık adam yurtdışına kaçmış bulamadık:((

Gitmek istiyorum bankaya ama korkuyorum hapis cezası falan var midir diye :KK43: sizce hangi banka yapıyordur taksitlendirmeyi bilginiz varmı
Yok canım ya valla gidip araştırman lazım, insiyatif biraz. İndirim bile yapıyolar. Kimse seni bankadan alıp hapse götürmez korkma, sonuçta el koyabilecekleri bir malın yoksa ödemen işlerine gelir. Git soruştur geç olmadan derim. Hapis olayı olsa onlar seni bulurdu hiç korkma..
Burda bankacı arkadaşlar vardır daha iyi fikir verebilecek. Geçmiş olsun..

Tsk ederim hepinize en azından rahatladım biraz hiç bilgim yoktu her gece ağlayarak düşünüyordum ne yapabilirim die :( bi senedir kendimde deilim . Allah kimsenin başına vermesin böyle şeyler :(

allah yardımcın olsun canım, arkadaşların dedikleri gibi kredi kartına bile taksitlendirme yapıyorlar git konuş yavaş yavaş öde.

Gitmek istiyorum bankaya ama korkuyorum hapis cezası falan var midir diye :KK43: sizce hangi banka yapıyordur taksitlendirmeyi bilginiz varmı
Hapis öyle kolay değil korkma.
Benimde borcum vardı azdı ama ödeyemedim iki yıl..sürekli aradılar falan ..sonra arayıp taksitlendirdm.ödeyemem dedim para yok calışmıyorum.indirim bile ysptılar.

Ben korkumdan teli değiştirdim hiç görüşmedim bankalarla burda bi arkadaş ödeme bise olmaz 5sene bulamasinlar seni gibi şeyler dedi. Ama ben yapamam ışte kaçmak istemiyorum hergece kabus resmen:( sigortam başlasın oyle mi gıdım sizce bankaya yoksa sigorta baslamadanmi mi gitsem

Ben korkumdan teli değiştirdim hiç görüşmedim bankalarla burda bi arkadaş ödeme bise olmaz 5sene bulamasinlar seni gibi şeyler dedi. Ama ben yapamam ışte kaçmak istemiyorum hergece kabus resmen:KK43: sigortam başlasın oyle mi gıdım sizce bankaya yoksa sigorta baslamadanmi mi gitsem
5 sene bulamasinlar diye birşey olur mu hiç adın soyadın herseyin var bulurlar. 1 senede hiç ödeme yapmadiysaniz haciz icra açmış olabilirler. E.Devletten şifre al 2 lira yada 3 lira kontrol et hakkında açılan birsey var mı?Sigorta başlamadan git sigorta başlarsa maaşının bir kısmına haciz korkar düşük miktar.1 senedir ödeme olmadıkça zaten Kkb puani düşüktür artık. Kredi vermezler.

Ben bankaciyim arkadaş im banka bi sekilde ulasir size icra haciz vs en iyisi bankayla bi çözüm yol bulmak zaten biz yardimci olmaya calisiyoruz

Back
X