6hafta gebelik beta hcg değerinde düşüş

helenilk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2022
22
3
1
30
20 aralık 4982
25 aralık 3215
6 haftalık gebeyim ilk gebeliğim. 22 aralıkta doktor kontrolünde keseyi gördük hatta kalp atışı dinledik. Şimdi çok az kahverengi lekelenmem oldu diye acile geldik ve değerimin düştüğünü öğrendik. Bilgisi olanlar yazabilir mi korkuyorum bu tam olarak ne demek

Ultrasonda bakmadılar mı? Kanamalı bir hamilelik yaşadım bende ama hiç beta’ya bakmadılar tekrar. Kalp atışlarını duyup eve geliyorduk

Ultrasonda bakmadılar mı? Kanamalı bir hamilelik yaşadım bende ama hiç beta’ya bakmadılar tekrar. Kalp atışlarını duyup eve geliyorduk
Acilde ultrason yok. Benim kanamam daha çok minik kahverengi lekeydi bunun için endişelenip gittik beta hcg düşüklüğü çıktı

Düşük yapıyor olabilirsiniz hcg düştüğüne göre muhakkak yarın ultrason kontrolü yaptırın yada laboratuvar hatası vardır inşallah hatadan kaynaklıdır

Acilde ultrason yok. Benim kanamam daha çok minik kahverengi lekeydi bunun için endişelenip gittik beta hcg düşüklüğü çıktı
Allah Allah olur normalde. Farketmiyor, her türlü lekeyi risk görüyorlar. Ultrason olan bir yere gitseniz daha iyi olur

Doktordan çıkınca bizede haber et lütfen
Alttan baktı kalp atışı alamadı 2 gün sonra yine çağırdı. Dün akşam ki durumlara şaşırdı neden beta baktılar neden iğne yaptılar hatta sekteterine dün acilde ki doktoru sordu. Nedenini sordum iğne olmasan kendiliğinden düşerdi dedi. Çok olumsuz konuştu. Randevuya girmeden eşimin arkadaşını gördük onunda eşi hamile ona bile kan değerleri düşük diye doğururken ölüceksin demişler kadın sapasağlam korkmamaya stres olmamaya çalışıyorum. Akıntım vs yok. Belirtilerim aynı devam ediyor farklı bir durumum yok. Başka doktora geldik öğle tatilinin bitmesini bekliyoruz. Bu sefer 5 hafta 2 günlük dedi doktor ama bir hafta önce 6-2ydi bugün 7 hafta olması gerek ama 5hafta dedi. Okuyorum 5 hafta kalp atışı olmaması normal bu doktorlar deli mi diye yazanlar var. Arkadaşım da düşük yaptı onun ilk başlangıcı regl gibi kanlıydı. Benim yok öyle bişeyim kafam çok karıştı. Son regl tarihimi bilmiyorum o yüzden kendimde hesaplayamıyorum

Çok üzüldüm başka doktora gitmen iyi olmuş sakin kalmaya çalış anlıyorum halinden 2 kez düşük yapmış biri olarak haberini bekliyorum bu doktor ne dicek bakalım

Allah sabır versin sizede çok üzüldüm. Sizin nasıl başlamıştı
Benim ki ilki 12+3 haftalıktı 4 gün öncesi karnımda ölmiş o gün küçük bir leke gördüm çamaşırımda gittiğimde kalbi durmuştu diğeride 6 haftalıktı ama değer düzenli artmadı ne kimyasal denebildi nede düşük iğneyle düşürüldü o ikincide beta düşerken hiç kanamam olmadı çok sonra başladı yoğun kanama

Çok üzgünüm. Bir daha yaşamayın inşallah allaha dua edicem. Benimde size benzer durumlarım özele gitmeye karar verdik umutluyum

Çok üzgünüm. Bir daha yaşamayın inşallah allaha dua edicem. Benimde size benzer durumlarım özele gitmeye karar verdik umutluyum
Benimde dualarım senle inşallah Allah korktuğuna uğratmasın ikinci doktora girdin mi peki o ne dedi yoksa direkt özele mi gidiyorsun şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…