Ultrasonda bakmadılar mı? Kanamalı bir hamilelik yaşadım bende ama hiç beta’ya bakmadılar tekrar. Kalp atışlarını duyup eve geliyorduk20 aralık 4982
25 aralık 3215
6 haftalık gebeyim ilk gebeliğim. 22 aralıkta doktor kontrolünde keseyi gördük hatta kalp atışı dinledik. Şimdi çok az kahverengi lekelenmem oldu diye acile geldik ve değerimin düştüğünü öğrendik. Bilgisi olanlar yazabilir mi korkuyorum bu tam olarak ne demek
Acilde ultrason yok. Benim kanamam daha çok minik kahverengi lekeydi bunun için endişelenip gittik beta hcg düşüklüğü çıktıUltrasonda bakmadılar mı? Kanamalı bir hamilelik yaşadım bende ama hiç beta’ya bakmadılar tekrar. Kalp atışlarını duyup eve geliyorduk
Düşük yapıyor olabilirsiniz hcg düştüğüne göre muhakkak yarın ultrason kontrolü yaptırın yada laboratuvar hatası vardır inşallah hatadan kaynaklıdır20 aralık 4982
25 aralık 3215
6 haftalık gebeyim ilk gebeliğim. 22 aralıkta doktor kontrolünde keseyi gördük hatta kalp atışı dinledik. Şimdi çok az kahverengi lekelenmem oldu diye acile geldik ve değerimin düştüğünü öğrendik. Bilgisi olanlar yazabilir mi korkuyorum bu tam olarak ne demek
Ama kanamam yok düşük olsa kanama olmaz mıDüşük yapıyor olabilirsiniz hcg düştüğüne göre muhakkak yarın ultrason kontrolü yaptırın yada laboratuvar hatası vardır inşallah hatadan kaynaklıdır
Allah Allah olur normalde. Farketmiyor, her türlü lekeyi risk görüyorlar. Ultrason olan bir yere gitseniz daha iyi olurAcilde ultrason yok. Benim kanamam daha çok minik kahverengi lekeydi bunun için endişelenip gittik beta hcg düşüklüğü çıktı
Malesef düşük için kanama gerekmiyor kendimden biliyorum ne yazıkkiAma kanamam yok düşük olsa kanama olmaz mı
Yaşadığım ilçe de yok maalesef çok üzücü bi durum allah kimseyi düşürmesinAllah Allah olur normalde. Farketmiyor, her türlü lekeyi risk görüyorlar. Ultrason olan bir yere gitseniz daha iyi olur
Allah bi daha yaşatmasınMalesef düşük için kanama gerekmiyor kendimden biliyorum ne yazıkki
Amin sağolasın. Gittin mi muayneye sen inşallah lab. Sonuçları sorunludur yada farklı yerde verdiysen kanı referans aralığı farklı olabilir ama kesinlikle muayne şartAllah bi daha yaşatmasın
Geldim sıradayım vakit geçmiyor. Farklı yerde vermedimAmin sağolasın. Gittin mi muayneye sen inşallah lab. Sonuçları sorunludur yada farklı yerde verdiysen kanı referans aralığı farklı olabilir ama kesinlikle muayne şart
Doktordan çıkınca bizede haber et lütfenGeldim sıradayım vakit geçmiyor. Farklı yerde vermedim
Alttan baktı kalp atışı alamadı 2 gün sonra yine çağırdı. Dün akşam ki durumlara şaşırdı neden beta baktılar neden iğne yaptılar hatta sekteterine dün acilde ki doktoru sordu. Nedenini sordum iğne olmasan kendiliğinden düşerdi dedi. Çok olumsuz konuştu. Randevuya girmeden eşimin arkadaşını gördük onunda eşi hamile ona bile kan değerleri düşük diye doğururken ölüceksin demişler kadın sapasağlam korkmamaya stres olmamaya çalışıyorum. Akıntım vs yok. Belirtilerim aynı devam ediyor farklı bir durumum yok. Başka doktora geldik öğle tatilinin bitmesini bekliyoruz. Bu sefer 5 hafta 2 günlük dedi doktor ama bir hafta önce 6-2ydi bugün 7 hafta olması gerek ama 5hafta dedi. Okuyorum 5 hafta kalp atışı olmaması normal bu doktorlar deli mi diye yazanlar var. Arkadaşım da düşük yaptı onun ilk başlangıcı regl gibi kanlıydı. Benim yok öyle bişeyim kafam çok karıştı. Son regl tarihimi bilmiyorum o yüzden kendimde hesaplayamıyorumDoktordan çıkınca bizede haber et lütfen
Çok üzüldüm başka doktora gitmen iyi olmuş sakin kalmaya çalış anlıyorum halinden 2 kez düşük yapmış biri olarak haberini bekliyorum bu doktor ne dicek bakalımAlttan baktı kalp atışı alamadı 2 gün sonra yine çağırdı. Dün akşam ki durumlara şaşırdı neden beta baktılar neden iğne yaptılar hatta sekteterine dün acilde ki doktoru sordu. Nedenini sordum iğne olmasan kendiliğinden düşerdi dedi. Çok olumsuz konuştu. Randevuya girmeden eşimin arkadaşını gördük onunda eşi hamile ona bile kan değerleri düşük diye doğururken ölüceksin demişler kadın sapasağlam korkmamaya stres olmamaya çalışıyorum. Akıntım vs yok. Belirtilerim aynı devam ediyor farklı bir durumum yok. Başka doktora geldik öğle tatilinin bitmesini bekliyoruz. Bu sefer 5 hafta 2 günlük dedi doktor ama bir hafta önce 6-2ydi bugün 7 hafta olması gerek ama 5hafta dedi. Okuyorum 5 hafta kalp atışı olmaması normal bu doktorlar deli mi diye yazanlar var. Arkadaşım da düşük yaptı onun ilk başlangıcı regl gibi kanlıydı. Benim yok öyle bişeyim kafam çok karıştı. Son regl tarihimi bilmiyorum o yüzden kendimde hesaplayamıyorum
Allah sabır versin sizede çok üzüldüm. Sizin nasıl başlamıştıÇok üzüldüm başka doktora gitmen iyi olmuş sakin kalmaya çalış anlıyorum halinden 2 kez düşük yapmış biri olarak haberini bekliyorum bu doktor ne dicek bakalım
Benim ki ilki 12+3 haftalıktı 4 gün öncesi karnımda ölmiş o gün küçük bir leke gördüm çamaşırımda gittiğimde kalbi durmuştu diğeride 6 haftalıktı ama değer düzenli artmadı ne kimyasal denebildi nede düşük iğneyle düşürüldü o ikincide beta düşerken hiç kanamam olmadı çok sonra başladı yoğun kanamaAllah sabır versin sizede çok üzüldüm. Sizin nasıl başlamıştı
Çok üzgünüm. Bir daha yaşamayın inşallah allaha dua edicem. Benimde size benzer durumlarım özele gitmeye karar verdik umutluyumBenim ki ilki 12+3 haftalıktı 4 gün öncesi karnımda ölmiş o gün küçük bir leke gördüm çamaşırımda gittiğimde kalbi durmuştu diğeride 6 haftalıktı ama değer düzenli artmadı ne kimyasal denebildi nede düşük iğneyle düşürüldü o ikincide beta düşerken hiç kanamam olmadı çok sonra başladı yoğun kanama
Benimde dualarım senle inşallah Allah korktuğuna uğratmasın ikinci doktora girdin mi peki o ne dedi yoksa direkt özele mi gidiyorsun şuanÇok üzgünüm. Bir daha yaşamayın inşallah allaha dua edicem. Benimde size benzer durumlarım özele gitmeye karar verdik umutluyum
Özele gidiyorum 4:30da randevu alabildim. Allah razı olsun teşekkür ederimBenimde dualarım senle inşallah Allah korktuğuna uğratmasın ikinci doktora girdin mi peki o ne dedi yoksa direkt özele mi gidiyorsun şuan
Sendende Allah razı olsun güzel haberle dön inşallahÖzele gidiyorum 4:30da randevu alabildim. Allah razı olsun teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?